Apartman Gaga Split - Split i okolica

cijena od € 40 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Split i regiji Split i okolica!
Opis objekta

Apartman Gaga se nalazi u mirnom kvartu grada Splita u zgradi na 7 katu sa liftom i balkonom sa pogledom na more u blizini plaža i svih ostalih sadržaja. Ima prednost zbog besplatnog parkinga ispred zgrade. Dostupno je i veliko igralište za djecu i parkići kao i blizina dućana udaljenih 2 minute. Jako dobra povezanost do centra sa javnim autobusom, a stanica se nalazi 2 minute od apartmana. Predivna plaža Trstenik u blizini ispod hotela Raddison Blu i plaža Žnjan i Bačvice koje su malo dalje od prethodno navedene. Bolnica Križine, sveučilišta i fakulteti su svi udaljeni 10 minuta. Obavezno prošetati u centar grada i pogledati našu Dioklecijanovu palaču i naš Marjan sa kojega se vidi cijeli SPLIT. Apartman može primiti 3-4 osobe i ima kompletno sve šta vam je potrebno od klime. interneta. . perilice. . kuhinje. . hladnjak sa ledenicom. . tv. . balkon. . peglu. . sredstva za pranje...posteljinu...ručnike. . kupke. . sapuni. Supermarket LIDL radi svakim danom koji se vidi sa balkona.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Smješaj se smatra rezerviranim uplatom 20 posto cijene najmanje 100 eura. U aparman se može ući poslije 13 sati a izalzi na dan odlaska do 10 sati ujutro. Za bilo koju informaciju ili pitanje uvijek možete poslati upit na mail koji se provjerava u toku dana često. Boravišna pristojba je uključena u cijenu Prilikom dolaska u apartman molimo vas za vaše podatke zbog prijave u E- visitor koji se koriste samo u tu svrhu i automatski se brišu.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 1.5 km
  • Plaža: 1.1 km
  • Centar: 2 km
  • Trgovina: 30 m
  • Restoran: 50 m
  • Doktor: 50 m
  • Ljekarna: 50 m
  • Banka: 60 m
  • Pošta: 100 m
  • Benzinska crpka: 1 km
  • Autobusni kolodvor: 2 km
  • Željeznički kolodvor: 2 km
  • Zračna luka: 22 km
  • Marina: 3 km
  • Sportske aktivnosti: 50 m
  • Disco klub: 50 m
  • Casino: 300 m
  • Nacionalni park: 50 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
na zahtjev možete navesti da li želite da dođemo po vas na aerodrom, autobusni ili željeznički kolodvor sa našim partnerima koji su za to određeni. Možemo vam preporučit gdje u gradu jesti i na koje izlete otići.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Gaga
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Žminj, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartman Gaga , Srpanj 2018
Izvrstan smještaj u Splitu

Apartman Gaga nalazi se na vrlo dobroj lokaciji u Splitu. Blizu su trgovine, besplatan parking je iza zgrade. Do plaže ima 15 min i mi smo uglavnom išli pješke na plažu. U stanu smo se osjećali kao kod kuće zahvaljujući ljubaznoj i dragoj domaćici Fani koja nam je pripremila sve što je potrebno za opušten i ugodan boravak na odmoru. Ovo je najbolji smještaj u kojem smo boravili i sigurno ćemo se vratiti.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Odgovor domaćina
HVALA

Dragi moji,hvala na recenziji,obostrano zadovoljstvo u svakom pogledu.Dobro došli ste uvijek :-) Veliki pozdrav ekipi !!!

Split, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartman Gaga , Srpanj 2018
Prezadovljna

Domaćica ljubazna i draga. Uvijek na raspolaganju sto god treba. Apartman predivan, pogled sa balkona prekrasan. Vrlo zadovoljna

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Odgovor domaćina
HVALA

Pipi,hvala na recenziji :-) vas dvoje ste bili izvrsni :-)

Postojna, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u Apartman Gaga , Srpanj 2018
Lijep stan s izvrsnom lokacijom

Rezervirali smo ovaj apartman za jednu noć tijekom festivala Ultra Europe. Bili smo iznenađeni po vrlo niskoj cijeni u odnosu na druge apartmane u tom razdoblju. Apartman je na dobroj lokaciji, ispred vas je trgovina hranom i autobusna stanica odakle vas autobusi u kratkom vremenu vode do centra. Besplatno parkiralište dostupno uz apartman. 15 minuta hoda odvaja vas od plaže. Apartman je lijep, nov i čist. Ali trešnja na vrhu sastala se s vlasnikom, gospođom Fani Bošnjakom. Ona je tako lijepa, ljubazna i lijepa osoba s velikim srcem. Ponudila nam je, vožnja do Poljudovog stadua i objasnila nam i dala nam sve što trebamo znati o gradu. Stvarno se brine za svog gosta i osigurava da se osjećaju kao kod kuće dok borave u svom stanu. Preporučujemo ovaj apartman. Svakako ćemo ga rezervirati opet prilikom posjete Split sljedeći put!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe, Turiste bez auta, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Hvala

hvala vam Spela na lijepoj recenziji. Želim vam još jednom srdačnu dobrodošlicu kada poželite posjetiti naš grad Split. Rekao sam vam da ste bili zadovoljni. Pozdravljam cijelu ekipu !!!

Fani Bošnjak Oglašivač od 2018
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

veselimo se vašem dolasku Dobro nam došli !!!

Oglas Apartman Gaga je pregledan 16407 puta od 09.06.2018.