Apartman AenonaSplit - Split i okolica

cijena od € 80 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Split i regiji Split i okolica!
Opis objekta

Aenona luksuzni apartman je potpuno nov luksuzno opremljen apartman, smješten u jednom od najljepših dijelova Splita, samo 5 min hoda od poznate splitske plaže Žnjan, 3 km od centra (5-10 min. s autobusom ili 25 min hoda). U blizini je nekoliko restorana, kafića i supermarketa. Područje je idealno za biciklizam, trčanje te šetnicu uz more. Ovaj lijepi apartman je idealan za 4 osobe. Apartman ima vrt s roštiljem i stolom za blagovanje, modernu potpuno opremljenu kuhinju (perilicu posuđa, pećnicu, aparat za kavu, toster, čajnik, posuđe...) i dnevni boravak s pametnim TV-om (kabelskim kanalima i kućno kino) i kupaonicu s tušem. Apartman ima besplatni bežični pristup internetu i klima uređaj (uključeno u cijenu). Apartman ima bračni krevet u spavaćoj sobi i kauč na ra u dnevnom boravku - što je dodatni ležaj za dvije osobe. Kupaonica je potpuno opremljena, uključujući i perilicu rublja, sušilo za kosu i gostima će biti osigurana SPA kozmetika (gel za tuširanje, šampon, sapun).

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
- Zabranjeno pušenje - Nije prikladno za kućne ljubimce - Zabave i događaji zabranjeni - Vrijeme dolaska je bilo kad nakon 15:00 - Odlazak do 10:00
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 400 m
  • Plaža: 400 m
  • Centar: 3 km
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
2 bicikla su dostupna besplatno!
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Aenona
Josip & Lucija Dujmović Oglašivač od 2018
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartman Aenona je pregledan 5292 puta od 10.01.2018.