Apartmani FragolinaŠolta - Otoci

cijena od € 40 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Šolta i regiji Otoci!
Opis objekta

Apartmani Fragolina nalaze se u Donjoj Krušici, malom ribarskom naselju smještenom u uvali na sjevernoj strani Šolte. Do Donje Krušice dolazi se uskom cestom iz Donjeg Sela, do kojeg se može doći pješice ili automobilom. U naselju je i mala plitka lučica popunjena ribarskim brodicama mještana. U naselju nema trgovine ni ugostiteljskih objekata. Apartmani Fragolina su na osami od lučice lijevo prema predjelu Grski rat. Potrebno je prijeći malu strmu uzbrdicu. Do apartmana mozete doci automobilom. Ceste su uske kao i na svakom manjem otoku. Mjesto je idealno za turiste koji su u potrazi za očuvanom divljinom, pa možete računati na mir i predivnu prirodu. Ispod kuće u kojoj su apartmani nalazi se mul sa ležaljkama za sunčanje. Možete se kupati i u lijepoj uvali Mala Krušica koja je udaljena 5 minuta hoda od apartmana. Postoji mogucnost najma cijele kuće, kao i motornog čamca. Apartmani su klimatizirani, parking je besplatan kao i WI FI.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Idealno vrijeme dolaska poslije 14:00 sati poslijepodne, a dolaska do 10:00 ujutro. Plaćanje akontacije od 20 % od ukupnog iznosa prilikom rezervacije, ostali iznos prilikom preuzimanja ključeva, prvi dan dolaska u apartman.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 30 m
  • Plaža: 30 m
  • Centar: 2 km
  • Trgovina: 2 km
  • Restoran: 2 km
  • Doktor: 2 km
  • Ljekarna: 2 km
  • Pošta: 2 km
  • Benzinska crpka: 4 km
  • Željeznički kolodvor: 3 km
  • Zračna luka: 30 km
  • Marina: 3 km
  • Disco klub: 4 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Piće dobrodošlice je uključeno u cijenu, mogućnost najma barke i kanua. U apartmanima je detaljna knjige o svemu što se nudi na otoku Šolti, važnim brojevima telefona, popis restorana i ostalo. Apartman 4 2 se satoji od dvije spavaće sobe i velikog prostora od 25m2 u kojem je kuhinja i dnevni boravak. Ima veliku lijepu terasu sa garniturom za sjedenje. Ispod u prizemlju je mali Studio apartman koji ima svoju oazu za vanjsko uživanje u vrtu ispred apartmana. Nema gužve ni okolnih kuća samo priroda, mediteransko bilje, cvrkut ptica, šum valova...
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Fragolina
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 4 komentara
Đakovo, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Studio, Kolovoz 2021
Sve pohvale domaćinima!

Želim samo ostaviti komentar na vlasnicu objekta koja je odlična, fer i korektna! Za studio apartman smo uplatili akontaciju za godišnji odmor u kolovozu/2021., ali zbog iznenadne bolesti otkazali smo zadnju večer pred polazak na Šoltu. Gospođa je bila toliko korektna da je bez našeg uopće pitanja napravila povrat novca za uplaćenu akontaciju! Bravo! Želimo nagodinu na Šoltu! Lp!

Preporučujem za :
Split, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Rujan 2020
Odmor

Jako lijep apartman, opremljen sa svim potrebnim za nezaboravan odmor, prekrasan pogled na more, divni domaćini !!! Moja preporuka i sigurno se ponovo vraćam !

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima,
Split, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Rujan 2020
Oaza mira i čiste prirode

Izuzetan smještaj , apartmani predivni......ljubaznost domaćina takva da ispunjavaju svaku dodatnu molbu.......priroda netaknuta , uvala nije prenapučena.......za one aktivnije mogućnosti pješačenja , a more odmah ispod kuće , plaža privatna......moja topla.preporuka za sve one željne mira , čiste prirode , cvrkuta ptica i šuma mora .

Preporučujem za : Osobe željne mira,
Prikaži sve komentare
Jagoda Marić Oglašivač od 2018
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Welcome!!!

Oglas Apartmani Fragolina je pregledan 35474 puta od 28.05.2018.