Apartman Plavo MoreŠolta Nečujam - Otoci

cijena od € 50 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Šolta Nečujam i regiji Otoci!
Opis objekta

Apartman je u potpunosti obnovljen prije 3 godine. Udaljen je samo 2 minute lagane setnje od plaže koja je šljunčana, dakle pogodna za mlađe i starije te za obitelji s djecom. Odmah uz plazu se nalaze 2 bazena (veliki dubok, mali za manju djecu) i bazeni su BESPLATNI. Imate kafice, restorane, pekarnica, samoposluga... Zaista sve i svasta. Apartman se sastoji od dvije etaže: PRIZEMLJE: Kuhinja / blagovaona, 2 spavaće sobe (1 veca soba sa bračnim krevetom i 1 manja sa krevetom na kat + 1 pomocni lezaj po potrebi). Kupaonica je kompletno opremljena; wc, tuš kabina, bidet, umivaonik. Postoje dva odvojena vanjska prostora. Malena terasa sa stolom i stolicama te jos jedan veci prostor gdje je smjesten veci stol, stolice, lezaljka i roštilj. Također imamo i vanjsku slavinu. POTKROVLJE Soba sa bračnim krevetom u istoj sobi se nalazi i klima uređaj, TV-SAT. Kupaonica kompletno opremljena; wc, tuš kabina, bidet, umivaonik. Ukupno 6+1 ležajeva, 2 kupaonice, 3 spavace sobe.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Rezervacije se vrše putem e-maila. Minimalno trajanje najma je 7 dana. Cijena najam se mijenja po broju osoba i perijodu. Konačnu rezervaciju treba potvrditi sa uplatom akontacije, ostatak se placa gotovinom po dolasku u apartman.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 80 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 100 m
  • Trgovina: 70 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 5 km
  • Ljekarna: 5 km
  • Banka: 5 km
  • Pošta: 80 m
  • Benzinska crpka: 9 km
  • Autobusni kolodvor: 100 m
  • Zračna luka: 30 km
  • Marina: 20 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Naš aparman nalazi se u uvali Nečujam na predivnom otoku Šolti. Dio je turističkog kompleksa Apartmani Nečujam. OTOK SOLTA se nalazi odmah preko puta grada Splita. Jedan sat vožnje trajektom i cirka pola sata vožnje katamaranom. Trazite smještaj na moru okružen zelenilom i hladom, te odmor za dušu i tijelo? Nasli ste pravo mjesto za Vas! Ako dodete kod nas, docekati ce Vas naša dobrodošlica i gostoljubljivost!
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Plavo More
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 6 komentara
Maribor, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u A6+1, Kolovoz 2021
Fantastičan!

Stan je vrlo ugodan za veliku obitelj poput naše. Ima sve što vam treba! Lokacija je super, sve je na jednom mjestu! Bilo nam je jako lijepo. Preporučam! Hvala vam!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
Bologna, Italija
Odlično! (5/5) Boravio u A6+1, Srpanj 2021
Odličan odmor!

Po dolasku apartman je bio u savršenom stanju i vrlo čist. Mjesto vam omogućuje da za nekoliko minuta dođete do plaže pješice kao i do minimarketa. Beach bar za doručak ili užinu i prostori omogućuju večere uz more. Vlasnik je uvijek vrlo ljubazan i spreman saslušati naše potrebe i nedoumice. Svakako probati!!!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa talijanski - Prikaži original
varazdin, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A6+1, Lipanj 2021
Ugodan apartman i atmosfera

Prikladno za obitelj ili 2 manje obitelji zbog 2 kupaonice, ispred terasa za roštiljanje i sl. Unutrašnjost čista i uredna.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Prikaži sve komentare
Fani Berna Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski, Slovenski,
Više o domaćinu

Dragi gosti, Veselimo se vašem dolasku. Potrudit će mo se da Vam boravak kod nas bude ugodan i da Vam odmor ostane u lijepom i dugom sjećanju, te da nam se ponovo vratite. Dobrodošli!

Oglas Apartman Plavo More je pregledan 37060 puta od 13.10.2014.