Apartmani Villa BugaČiovo Slatine - Otoci

cijena od € na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Čiovo Slatine i regiji Otoci!
Opis objekta

Apartmani površine 32 i 36 m2 nalaze se u kompletno renoviranoj i obnovljenoj staroj, Dalmatinskoj tradicijskoj kamenoj vili, smještenoj u Slatinama, šarmantnom ribarskom mjestu na otoku Čiovu, savršeno pozicioniranoj samo 12. 6 km od Zračne luke Split i 7, 5 km od UNESCO-m zaštićene kulturne baštine grada Trogira, koji sam za sebe predstavlja otvoreni povijesni muzej. Villa Buga je udaljena samo 250m od mora i prve plaže, te se nalazi u neposrednoj blizini centra mjesta, gdje se nalaze dućan, kiosk, kafić, poštanski ured i dr. Gostima je na raspolaganju besplatni WI-FI flat rate -priključak velike brzine. 40/43\\\\ Full UHD TV Smart Hub. Potpuno opremljena kuhinja sa svime što je potrebno za kraći ili dulji boravak. Unutrašnjost je ukrašena s puno pažnje i lijepim detaljima u mediteranskom rustikalnom stilu s nekim rijetkim antiknim komadima.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Naselje je okruženo nevjerojatnom prirodom, prekrasnim plažama, zelenim brdima, a posebno je pogodno za biciklizam, šetnju ili planinarenje. Lokalna luka s puno barova šetnicom uz plažu, restorane, picerijei, trgovinu udaljeno je samo 650m od Ville Buga. SPLIT-SLATINE-TROGIR dobro su povezani brzom brodskom taxi linijom, a Slatine su odlična polazna točka za dnevne izlete na sve obližnje otoke, mjesta te također možete posjetiti nacionalni Park Krka i Plitvice, kao i Plavu špilju i otok Vis, Hvar i Paklene otoke. Zračna luka Split udaljena je samo 12, 6 km, a moguće je čekati u zračnoj luci kako bi vaš dolazak bio što udobniji. Ako dolazite automobilom, imat ćete besplatan parking ispred kuće. Bicikle možete iznajmiti na licu mjesta,
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 50 m
  • Trgovina: 70 m
  • Restoran: 600 m
  • Doktor: 100 m
  • Banka: 7 km
  • Pošta: 100 m
  • Benzinska crpka: 7 km
  • Autobusni kolodvor: 7 km
  • Zračna luka: 12 km
  • Marina: 600 m
  • Sportske aktivnosti: 600 m
  • Nacionalni park: 45 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Kuća je jedinstvena u svojoj arhitekturi, u prirodi to je vrlo stara kamene vile s luminarima na krovištu, verandom ukračenom kamenim voltama i terasom, a ispred koje je dvor kojeg krasi prekrasna mala kamena kučica, u kojoj je smješten komin sa roštiljem i pekom te masivne drvene klupe i stol, te tako čini ljetnu kuhinju za iznimna gurmanska druženja i iskustva lokalne tradicionalne kuhinje, uz domaće vino i rakiju koji su također na raspolaganju gostima. Ispred ulaza u apartmane na 1. katu nalazi se velika terasa (loggia) sa prostorom gdje se može uživati u šalici čaja, kave ili čaše vina. Pušenje je također dopušteno ovdje. Gostima na raspolaganju i velika terasa s drvenim klupama i stolom na dvoru pored ljetne kuhinje te solarni tuš.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Villa Buga
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Legionowo, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+1, Kolovoz 2021
Fantastičan domaćin i mjesto

Predivan, susretljiv i uslužan domaćin. I fantastična kuharica! Stan je vrlo čist, lijep, prostran i zanimljiv! Nedaleko do lijepe male plaže. U blizini se nalazi mali lokalni bar / kafić. Toplo bih preporučio !!!

Preporučujem za :
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Baja, Mađarska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2021
Predivan odmor

Proveli smo sjajan tjedan u izvrsnom stanu gospodina Davora! Vlasnik je izvrstan domaćin i dobra osoba! Slatine su prekrasno selo u okolici s puno lijepih atrakcija! Do grada Splita vrijedi otići malim brodom iz luke. Odvešće vas u drugi najveći grad u Hrvatskoj na topli sendvič. A udaljenost do Trogira doista je na korak do vas. Pokušat će se ne razočarati niti vlasnikom niti odmaralištem.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Kielce, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Villa Buga, Kolovoz 2018
Izvrstan objekt

Upravo smo se vratili iz Ville Buga nakon nekoliko dana boravka. Bili su naši 5 praznika u Hrvatskoj; ali nikad nas nikad nismo tako tretirali kao ovaj put. Davor je na dolasku, pozdravio nas s vinom i (orahom). U hladnjaku je čekala boca vode i vina. Drugi dan pozvao nas je na večeru - pripremio je hrpu janjetine u ljetnoj kuhinji za dvije obitelji. Gotovo svaki dan ponudio nam je vino, rakiju, dobar tvrdi sir, zreli pršut ili solnu ribu. Osvojio je simpatije za djecu s čokoladom i kolo. Davor je čovjek visoke osobne kulture, komunikativne, uvijek otvorene i korisne svojim gostima. Istovremeno diskretno i taktično. Vrlo dobro govori engleski. Voli provoditi vrijeme razgovarajući sa svojim gostima. Oba apartmana su vrlo dobar standard; mali je malo bolje opremljen. Sve izgleda na slikama. Kreveti su udobni, kupaonica je pristojna, kuhinja je opremljena tako da možete pripremati jela, klima uređaj i bežični internet bez prigovora. Velika prednost je ljetna kamena kuhinja, gdje možete pripremiti roštilj. Unatoč gorućoj vatri, to je kul u njemu. Dvorište nije veliko, ali ima dovoljno prostora za parkiranje 2 automobila. Imam dojam da za Davora Villa Buga to nije poslovna prilika, to je samo hobi.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Turiste bez auta, Razgledavanje,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Davor Toljanić Oglašivač od 2018
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartmani Villa Buga je pregledan 30552 puta od 12.04.2018.