Apartmani StelaPag Povljana - Otoci

cijena od € 50 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Pag Povljana i regiji Otoci!
Opis objekta

Novouređen i kompletno opremljeni apartmani(50 m2 terasa 12 m2 ), na prvom katu obiteljske kuće, u mirnom dijelu Povljane. Apartman se sastoji od velikog dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom, spavaće sobe s bračnim krevetom, kupaone s wc-om, hodnikom i natkrivenom terasom s pogledom na more. U dnevnom boravku je trosjed na razvlačenje. Imamo i dodatni ležaj za dijete, prema potrebi. U vrtu se nalazi roštilj koji je našim gostima na raspolaganju. Objekt se nalazi 5 minuta hoda do centra te 10-15 min hoda do plaže Du. Od apartmana do plaže ima nekoliko minuta vožnje automobilom a bespalatan parking je neposredno uz plažu. Toplo i plitko more s pjeskom idealno je za obitelji s djecom. Apartman Adam-70 m2(4 1) je komforan trosoban apartman s vrtom, kučicom i solarnim tušem. U kuhinji je maš. za pranje suđa, . Dođite i osjetite spoj prirode i opuštajuće tišine te kupanja u čistom moru. Više na :http//www. apartman-stela-povljana. hr YouTube: Stela Maris i Stela Maris Orange Povlj

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Cijena smještaja je od 35€-65€/noć, ovisno o terminu rezrvacije. U cijeni su ukljućene taxe i korištenje klima uređaja. Rezervacija se smatra potvrđenom uplatom akontacije od 20%. Osim najma, u cijenu je uključena taksa, potrošnja vode, struje, korištenje klime te posteljine i završno čišćenje apartmana. Dolazak :13 h na dalje Odlazak: do 10 h
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Dragi naši gosti, dobrodošli ste u naše domaćinstvo i u ovim neobičnim okolnostima. Uslijed situacije uzrokovane pandemijom svoje rezervacije možete otkazati do 7 dana prije dolaska, uz 100% povrat akontacije. Otkažete li unutar 7 dana prije dolaska, akontaciju ćemo zadržati u cijelosti. Ova pravila će vrijediti do završetka izvanrednih mjera!
Udaljenost od objekta
  • More: 600 m
  • Plaža: 900 m
  • Centar: 400 m
  • Trgovina: 400 m
  • Restoran: 500 m
  • Doktor: 200 m
  • Ljekarna: 500 m
  • Banka: 8 km
  • Pošta: 500 m
  • Benzinska crpka: 8 km
  • Autobusni kolodvor: 8 km
  • Željeznički kolodvor: 40 km
  • Zračna luka: 40 km
  • Sportske aktivnosti: 200 m
  • Disco klub: 35 km
  • Casino: 40 km
  • Nacionalni park: 50 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Kordinate apartmana "Adam"i Stela Maris 44.350012 15.112566 Mogući su izleti u NP Paklenica (50 min. vožnje automobilom), NP Krka(90 min. vožnje automobilom), Nacionalni park Kornati(vožnja brodom iz Paga). Pola sata vožnje autom dolazite do Novalje i poznate plaže Zrće, te oko 40 minuta vožnje autom do Zadra. Plaža je pješčana i šljunkovita te se dijelom nalazi u borovoj šumi koja pruža hlad preko cijelog dana. Posebnost plaže je ljekovito blato. Mogućnost najma barke.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Stela
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 15 komentara
Korog, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Stela, Kolovoz 2021
Sve preporuke i pohvale!

Nema dovoljno dobrih riječi kojima bi opisali ove divne domaćine. Sve preporuke i pohvale! Apartmani čisti, uredni, a o domaćinima da ni ne pričam. Predivni ljudi. Još jednom, hvala Vam za sve!!!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta,
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Stela, Kolovoz 2021
Sve 5

Čist i uredan prostor , bolje nego na slikama. Vlasnici srdačni i nenametljivi. Opći dojam za svaku pohvalu

Preporučujem za : Aktivni odmor, Obitelji s djecom, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Stela, Srpanj 2021
Iskrene preporuke za smještaj

Već tri godine za redom boravimo ovdje. Vlasnici srdačni, ljubazni, profesionalni, a apartman odličan (odlično opremljen i savršeno čist). Ovakvo gostoprimstvo vlasnika je jedan od razloga zašto trajno zavoliš neko mjesto (u ovom slučaju je to otok Pag).

Preporučujem za :
Prikaži sve komentare
Damir Matijević Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Dobro došli dragi gosti !

Oglas Apartmani Stela je pregledan 60891 puta od 02.02.2015.