Apartmani JurinoviPrimošten - Šibenik i okolica

cijena od € 40 na noć
Ocjena gostiju na temelju 9 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartmani Jurinovi nalaze se u mjestu Dolac ,4 km prije Primoštena iz smjera Šibenika prema Splitu. Dolac je mirna lokacija za sve goste koji vole mir ,a ne gužvu kao u centru Primoštena. Udaljenost od mora je 400 m odnosno nekoliko minuta hoda . Plaže su udaljene oko 600 m . Cesta koja vodi do mora je strma jer smo smješteni na brdu i ne preporuča se gostima koji ne vole pješačenje. Za odlazak na plažu možete koristiti i automobil, a parking uz cestu i more je besplatan. Dva apartmana po 45 m2 se nalaze u prizemlju i imaju pogled na more.Svaki apartman ima balkon,kompletno opremljenu kuhinju,klimatizaciju,internet i parking koji nije u hladu.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
U cijenu rezervacije su uključeni parking ,klimatizacija, Wi-fi, turistička taksa i čišćenje apartmana posljednjeg dana boravka. Preporučeno vrijeme dolaska (check-in) je poslije 14:00, dok se odjavljivanje (check-out) posljednjeg dana boravka mora obaviti do10:00. Uplaćene akontacije ne vraćamo,u slučaju otkazivanja smještaja. Iznos akontacije je 100 eura .
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Politika otkazivanja
U slučaju otkazivanja rezervacije ne vršimo povrat akontacije.
Udaljenost od objekta
  • More: 400 m
  • Plaža: 500 m
  • Centar: 4 km
  • Trgovina: 1 km
  • Restoran: 500 m
  • Doktor: 5 km
  • Ljekarna: 4 km
  • Banka: 4 km
  • Pošta: 4 km
  • Benzinska crpka: 4 km
  • Autobusni kolodvor: 4 km
  • Željeznički kolodvor: 23 km
  • Zračna luka: 40 km
  • Marina: 5 km
  • Sportske aktivnosti: 1 km
  • Disco klub: 5 km
  • Casino: 4 km
  • Nacionalni park: 30 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Kod nas možete kupiti domaće vino Babić i maslinovo ulje vrhunske kvalitete.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Jurinovi
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 9 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Maribor, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Rujan 2023
Apartman Jurinovi Dolac

Muž i ja posjećujemo isti stan već treću godinu. Volimo mir, tišinu i autentično okruženje Dalmacije. Do plaže se spuštamo do nekoliko prekrasnih plaža. Parkirno mjesto nije problem. Vlasnik je diskretan i uvijek spreman pomoći savjetom. Kod njega možete kupiti maslinovo ulje i ostale domaće proizvode. Vratit ćemo se tamo MIRA & Bojan

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Romantičare,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
Łódź, Poljska
Ne zadovoljava (1/5) Boravio u A2+2, Kolovoz 2023
Izbjegavajte

"Apartman" (iako bi bilo prikladnije upotrijebiti riječ nora) ne izgleda kao na slikama. Prvi i najjači dojam - samo jedan veliki nered, jer nitko ne čisti. Počevši od ulaznih vrata, ljepljivih kvaka i podova, preko ručnika, godinama neobojenih zidova, do razbijenih roleta. Pogled s prozora uglavnom je na zid susjedne zgrade, ovaj dio "na more" je većim dijelom zaklonjen novoizgrađenom zgradom. Ulazna vrata u lokal su obična, najjeftinija vrata iz Castorame, koja najviše mogu dijeliti sobe, a ne stan sa stubišta. Čuje se sve i svašta. Na prilazu je uništeni Renault 4, nekoliko redova peleta u hodniku. Masakr. Odatle smo pobjegli čim smo stigli. Akontacija od 100 € je naravno otišla u vodu, Gospodinu je odjednom pošla voda na usta i odlučio je da više ne priča. Možda je to nekad bilo lijepo mjesto, ali prije više godina. Sada treba izbjegavati dno i metar mulja!

Preporučujem za :
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Odgovor

Poštovani Gospodine Sendvič, rezervirali ste apartman za 40 eura noć i očekujete Radisson Blu za koji nemate novca.Čekali smo na vas čitav dan ,niste se javljali na telefon i došli ste popodne bez ikakve isprike .Od početka nam je bilo sumnjivo vaše ponašanje, sigurno ste bili pod utjecajem nekakvih sredstava ili opijata,iako to nije naš problem zadiranje u privatnost gostiju.Otišli ste usred noći ne plativši boravak od 14 rezerviranih noći i iza sebe ostavili takav nered,razbijenu čašu,crvene mrlje na posteljini od ko zna čega i prljavštinu koju smo satima čistili iza vas i to za samo jedan dan boravka. Akontaciju od 100 eura ne vraćamo jer ste boravili jedan dan i plus čišćenje , a i inače takva su pravila da se akontacija ne vraća u nijednom slučaju napisana su u opisu i pravilima na našoj stranici. Vaši pokušaji iznude novca od nas su prijavljeni na policiju, a i provjeravamo sigurnosne kamere zbog vašeg čudnog ponašanja.Na pogled s balkona nemozemo utjecati jer sa grade nove zgrade oko nas ,ali jos uvijek imamo lijep pogled na more .Apartman se temeljito čisti a posteljina pere i glača u profesionalnoj praoni rublja. Renault 4 je dio od nekoliko auta koje se popravljaju kod nas i puno puta smo pomogli našim gostima u nevolji s autima.Briketi su uredno složeni ne u hodniku nego ispod stepenica što vama nebi nikako trebalo smetati jer je normalno da se pripremamo za zimu.Kakvoća vrata mislim da nije bitna ni upitna jer ponavljam mi nismo Radisson Blu,nego apartman s tri zvjezdice. Naši apartmani su uvijek bilo super mjesto za odmor za kulturne ljude ,nažalost takvi kao vi ne zaslužuju dolazak na naše more .Sramota ste za svoj narod i zemlju .

Ljubljana, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Jurinovi, Kolovoz 2018
Dolac, Rtič I / 48, Primošten Burnji

Moj muž i ja smo ove godine boravili u Jurinovijevoj kući, ali definitivno ne zadnji put! To je savršeno za naše potrebe. Nalazi se prilično i mirno, a iza kuće je lijepo pješačka staza. Plaža je lijepa, morska voda je kristalno čista i ima i hladovinu ispod borova - ako je potrebno ... Apartman je prostran, dobro namješten i čist. Domaćin Antonio i njegova obitelj izrazito su dobri i ugodno. Imaju prekrasno vino Babič (specifično za ovo područje) koje proizvode i vrlo dobro maslinovo ulje. Svakako preporučamo ovo mjesto, za ugodan i miran odmor za par ili obitelj s djecom - plaže u ovom području pogodne su za malu djecu. Hvala Antoniju, Josipu & Dragici, što nam nudi takav prekrasan odmor! Vidimo se godinu dana! Brigita & Bine

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Antonio Jurin Oglašivač od 2017
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

APARTMENTS JURINOVI apart.jurin@gmail.com +385919199886

Oglas Apartmani Jurinovi je pregledan 68583 puta od 21.09.2017.