Apartman LoriSrima - Šibenik i okolica

cijena od € 50 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Srima i regiji Šibenik i okolica!
Opis objekta

Objekt Lori nalazi se u Srimi, kompletno je uređen i suvremeno opremljen, ima veliku terasu, roštilj, perilice suđa i rublja, 2 spavaće sobe, kuhinju, kupaonu i odvojeni WC, te veliki, lijepi i ugodan dnevni boravak. Do plaže ima 2 minute hoda, a do Vodica 10 minuta. Smješteni smo blizu raznih događanja, gosti dan mogu provesti kupajući se i sunčajući na predivnoj šljunčanoj i pješčanoj plaži, a večer šetajući plažom do samog centra Vodica gdje se svaku večer održavaju razna kulturna događanja. Možete posjetiti i Šibenik udaljen 13 km, i njegove kulturno-povijesne znamenitosti od kojih je najpoznatija Katedrala Sv. Jakova koja je pod zaštitom UNESCO-a, te obnovljene tvrđave Sv. Mihovila i Barone, kao i sa svih strana okruženu morem tvrđavu sv. Nikole do koje se može doći obnovljenom šetnicom Sv. Ante, šetnicom dugom oko 4, 5 km može se uživati u nenadmašnom pogledu na Šibenik, kanal sv. Ante i okolna mjesta. Tu su i prirodne ljepote NP Krka i NP Kornati.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Mogućnost besplatnog otkazivanja rezervacije je 14 dana prije dolaska, plaćanje je isključivo gotovinom. Ostavljanje pologa u iznosu od 100€ u slučaju štete koji se gostu vraća na odlasku. Prijava u objekt je od 16:00 do 23:00, a odjava od 08:00 do 10:00. Poželjno je kontaktirati domaćina prije dolaska.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 1.7 km
  • Trgovina: 200 m
  • Doktor: 1.7 km
  • Ljekarna: 1.7 km
  • Banka: 1.7 km
  • Pošta: 1.7 km
  • Benzinska crpka: 1.7 km
  • Autobusni kolodvor: 1.7 km
  • Zračna luka: 50 km
  • Nacionalni park: 15 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Goste dočekujemo pićem dobrodošlice i svježim sezonskim voćem.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Lori
Sandra Čoga Juraić Oglašivač od 2019
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Pozdrav dragi gosti! Moje ime je Sandra Čoga Juraić, i ja sam vaš domaćin u Apartmanu Lori na Srimi. Radim kao uredski pomoćnik u globalnoj tvrtki u Zagrebu gdje i živim, ali sam rođena u gradu Šibeniku, kojeg jako volim i posjećujem koliko god mogu kroz cijelu godinu jer svako godišnje doba nudi nešto drugo I specifično. Moj suprug i ja volimo biti u Srimi, jer je dovoljno blizu I daleko od svih događanja, pruža nam vrlo lijepu plažu za našu kćer Lorenu kao i šetnicu uzduž cijelog područja Srime koja je također povezana s Vodicama gdje možete doživjeti drugačije vrste zabave, avanture i gastronomske ponude. Ako želimo da se opustimo ili zabavimo, možemo imati oboje. Volim putovati i otkrivati nove stvari, upoznati nove ljude, jesti, piti i jednostavno se družiti s prijateljima i obitelji.

Oglas Apartman Lori je pregledan 12970 puta od 11.05.2019.