Apartman BazaBilice - Šibenik i okolica

cijena od € 35 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Bilice i regiji Šibenik i okolica!
Opis objekta

Apartman Baza smješten je u mirnom mjestu Bilice, između Šibenika i Nacionalnog parka Krka. Površina apartmana je 35 m2 i 18 m2 terasa. Sastoji se od spavaće soba s dva kreveta koja se mogu spojiti i razdvojiti, kompletno opremljene kuhinja (pećnica, zamrzivač, perilica) i dnevnog boravak s dva ležaja. Kupaonica je prostrana, na raspolaganju je besplatno korištenje perilice rublja. Apartman ima klimu, Wi-Fi, TV (satelit, Smart TV). Ako dolazite s djecom možemo vam ponuditi putni krevetić i hranilicu. Na raspolaganju je korištenje privatnog parkinga, velikog dvorišta i roštilja. Dvorište je ograđeno i dovoljno veliko za igru ukoliko dolazite s manjom djecom. Udaljenost od plaže i kafića s dječjim igralištem je 250 m, 5 minuta pješke. Blizina autoceste.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Rezervacija će biti potvrđena nakon primljene akontacije - 30% od ukupne cijene. Vrijeme dolaska: Nakon 14 sati Vrijeme odlaska: Do 10 sati
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Dragi gosti, Svoju smo politiku otkazivanja prilagodili situaciji pa možete otkazati 7 dana prije dogovorenog datuma dolaska, uz 100% povratka akontacije. Otkažete li unutar 7 dana prije dolaska, akontaciju ćemo zadržati u cijelosti. Ova politika otkazivanja vrijedi do proglašenja kraja pandemije.
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 200 m
  • Trgovina: 1 km
  • Restoran: 1.2 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska,
Dodatni sadržaji
Piće dobrodošlice uključeno u cijenu. Parking je besplatan kao i parking uz plažu. Korištenje perilice rublja i klima uređaja je besplatno. Promotivni materijali, pomoć i savjeti oko organizacije izleta.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Baza
Tanja Mikulandra Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski, Francuski,
Više o domaćinu

Dragi gosti, potrudit ćemo se da Vam boravak u našem apartmanu bude što ugodniji.

Oglas Apartman Baza je pregledan 13581 puta od 24.07.2016.