Kuća za odmor AdrianaRažanj (Rogoznica) - Šibenik i okolica

cijena od € 90 na noć
Ocjena gostiju na temelju 10 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

U uvali Stivašnica smjestila se kuća za odmor Adriana. Udaljena tek nekoliko stepenica od mora sadrži sve što Vam je potrebno za opušteni odmor u vrućim ljetnim danima, bilo da dolazite s obitelji ili prijateljima. Na raspolaganju su vam tri spavaće sobe, dnevni prostor, kuhinja i kupaonica. Ispred kuće prostrano je dvorište s nesmetanim pogledom na horizont i romantične zalaske sunca. Budite naši gosti, a mi ćemo se potruditi biti ugodni domaćini.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Ležaljke i suncobrani na plaži, Wi-Fi, klima uređaj i završno čišćenje su uključeni u cijenu smještaja. Osoba više: 10 EUR /dan
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 10 m
  • Centar: 500 m
  • Trgovina: 500 m
  • Restoran: 500 m
  • Doktor: 10 km
  • Ljekarna: 10 km
  • Banka: 10 km
  • Pošta: 10 km
  • Benzinska crpka: 17 km
  • Autobusni kolodvor: 30 km
  • Željeznički kolodvor: 55 km
  • Zračna luka: 30 km
  • Marina: 10 km
  • Sportske aktivnosti: 200 m
  • Disco klub: 10 km
  • Nacionalni park: 55 km
Vrsta plaže
Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Naše goste dočekujemo s pićem dobrodošlice. Na raspolaganju su vam upotreba vanjskog grilla, tuša i parkinga. Nudimo i mogućnost veza za plovilo do 6m ispred kuće.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Kuća za odmor Adriana
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 10 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
GLASGOW, Velika Britanija
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Svibanj 2023
Najnevjerojatnije savršeno, mirno, opuštajuće, besprijekorno čisto mjesto na svijetu

Upravo sam se danas vratio iz ovog nevjerojatnog raja! Ne znam odakle da počnem jer ima toliko pozitivnih stvari. Prije svega, Nila i Tomislav su najljubazniji domaćini koje smo ikad upoznali. Doista su nas tretirali kao prijatelje i nisu mogli učiniti dovoljno da osiguramo da nas troje budemo sretni. Dočekali su nas s prekrasnim svježim kruhom i tanjurom tapasa, također njihovim domaćim vinom i puno osvježenja! Moj prijatelj koji voli crno vino rekao je da je to apsolutno prekrasno vino. Dom je besprijekorno čist. Govorim o svakom pojedinom centimetru mjesta iznutra i izvana!!!!! Svaka šalica, čaša, tanjur, pribor za jelo, sve je kao novo. Podovi blistaju. Unutrašnja kupaonica i vanjski WC su najčišći koje ćete ikada pronaći! Mislili su na sve što vam je potrebno za najbolji odmor. Sada razgovarajmo o vanjštini! Wow - to je najbolje mjesto na kojem smo ikada odsjeli. Ima toliko ležaljki i vanjske kuhinje sa sudoperom i hladnjakom! Pogledi!! Hodate niz stepenice do vlastitog privatnog sunčališta i ono je na betonu tako da nema pijeska koji bi vas živcirao. Bili smo na kupanju u moru i nitko drugi nije plivao - samo mi. Bilo je tako nevjerojatno privatno. Šum valova - sjediti na terasi ili u vanjskoj kuhinji - ili smo čak jedne noći sjedili uz pravu vodu, to je nezaboravno. Uspomene koje smo stvorili zahvaljujući ovom prekrasnom domu! Vratio sam se kući odmoran i opušten - nisam se tako osjećao mjesecima. Moja dva prijatelja rekla su isto da smatraju da su provela pravi odmor. Ako razmišljate o rezerviranju ovog mjesta - samo to učinite! Nikada više nećete ostati na takvom mjestu. Imam hrpu slika i videa i prenijet ću neke. Jedva čekamo povratak!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Ostrava , Češka Republika
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Srpanj 2022
Adrianina romantična kuća za odmor iz snova

Za nas je boravak na ovom doslovno savršenom mjestu bio ostvarenje snova o odmoru! Bez pretjerivanja, to je raj! Kuća se nalazi tik uz more, s terase se pruža prekrasan pogled, grožđe raste iznad glave, a ispod smokve možete čitati knjigu i navečer gledati zalazak sunca. Kao iz romana. Ali u isto vrijeme, osiguran je sav komfor, odnosno savršeno opremljena kuća do posljednjeg detalja. Luksuzno, lijepo, čisto, ukusno i praktično! Vanjski tuš, hladnjak, kuhinja i roštilj, mogućnost veza za čamac i povrh svega nešto dodatno. Atmosferu stvaraju ljubazni i susretljivi vlasnici koji razmišljaju kako svojim gostima boravak učiniti ugodnim i lakim. Imali smo između ostalog npr. lijepu dobrodošlicu uz gostoprimstvo, u kuhinji ima kave i čaja kao i začina i ostalih stvari koje možda zaboravite kod kuće. Povrh svega, svako jutro dostavljaju svježi kruh i ribu. Najbolji odmor i odmor za nas! Nilo i Tomislav, hvala vam na svemu i želja nam je da se dogodine opet vratimo!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa Češki - Prikaži original
Vienna, Austrija
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Svibanj 2022
Romantično mjesto s brojnim sadržajima

Ostali smo 10 dana u ovoj fantastičnoj kući. Vrlo je dobro opremljen (imate stvarno sve i iznad toga što vam je potrebno u kuhinji, sadržaji za plažu - ležaljke, suncobran - pa čak i drva za roštilj). Domaćini su vrlo, vrlo ljubazni. Pokupili su nas u centru sela jer smo teško pronašli Adresu, imali su košaricu dobrodošlice za nas (dolazili smo kasno poslijepodne i bili smo jako sretni zbog toga). Sva komunikacija je bila vrlo laka. U kući imate prekrasan pogled na zalazak sunca, a imali smo čak i posjetu dupina u nekoliko dana (WOW!). Mjesto je bilo vrlo mirno (pa bili smo tamo u svibnju, ne znam kako je ljeti) ali vam treba auto da dođete do mini marketa ili restorana ili hodate oko 20 minuta. Hvala Nila za ove divne dane u tvom domu!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Nila & Tomislav Peros Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Mi smo sretan bračni par sa 2 sina. Volimo druženje, prirodu i more. Ja sam zaljubljenik u podmorje i stravstveni podvodni ribolovac te svaki slobodan trenutak koristim da budem pod morem.

Oglas Kuća za odmor Adriana je pregledan 41603 puta od 22.06.2015.