Apartmani ZecSelce - Kvarner i gorje

cijena od € 55 na noć
Ocjena gostiju na temelju 7 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartmani Zec nalaze se u starom i mirnom dijelu prekrasnog primorskog gradića Selce. U neposrednoj blizini su svih bitnih sadržaja (plaža, centar, trgovina, apoteka), na udaljenosti od 300-ak metara ili 3-4 minute hoda. Iako smještena u centru starog grada, kuća ima osigurana svoja parkirna mjesta u cijeni, za ID70306 i ID76925 apartmane, a za ID70304 i ID5213 apartmane parkiranje je moguće na javnom besplatnom parkingu u blizini kuće (50m), ili uz ulicu.Pristup apartmanima za istovar i utovar prtljage je osiguran. Svaki se apartman u smjeni gostiju čisti i dezinficira od strane agencije za čišćenje. Svaki apartman ima odvojeni ulaz. Apartmani su u potpunosti opremljeni, klimatizirani, imaju satelitsku TV i besplatan Internet-WIFI. Imaju sve što vam je potrebno za ugodan i relaksirajući odmor. Apartmani su namjenjeni isključivo nepušačima, kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Želimo vam ugodan boravak u našim apartmanima!

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Polog pri rezervaciji 30% na račun, potvrda kroz „booking voucher“. Rezervacije bez uplaćenog pologa, neće biti evidentirane. Ukoliko postoji slobodan termin moguće je rezervirati kraće od 7 noćenja uz prethodni dogovor. U tom slučaju naplaćuje se dodatno agencijsko čišćenje i dezinfekcija od 70EUR. Plaćanje punog iznosa pri dolasku i prije ulaska u apartman u gotovini ili prethodno na račun uz potvrdu uplate. Pomoćni ležaj za apartman ID: 70306, plaća se dodatno 15 EUR po noćenju. Ulazak u apartman na dan dolaska je od 15h. Izlazak iz apartmana na dan odlaska je do 10h. Korištenje vlastitih 220V električnih uređaja (osim punjača za mobitele i tabete) nije dozvoljeno (npr. električni roštilj, kuhala, grijalice, ventilatori,...). Sva šteta nastala zbog nepravilnog rukovanja ili neodgovornog ponašanja izvan uputa danih u Knjizi apartmana (House book) bit će naplaćena gostu.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Politika otkazivanja
Mogućnost povrata pologa uz pisani otkaz na email minimalno 15 dana prije rezerviranog datuma dolaska. Telefonski ili usmeni otkazi nisu mogući.
Udaljenost od objekta
  • More: 300 m
  • Plaža: 300 m
  • Centar: 400 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 300 m
  • Doktor: 200 m
  • Ljekarna: 300 m
  • Banka: 2 km
  • Pošta: 300 m
  • Benzinska crpka: 3 km
  • Autobusni kolodvor: 2 km
  • Zračna luka: 25 km
  • Marina: 5 km
  • Sportske aktivnosti: 1 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Selce je čak 4 puta proglašeno najuređenijim turističkim mjestom na Kvarneru i dobilo je priznanje - "Plavi cvijet" kao najuređenije mjesto na Jadranu? Selce, mali, skromni gradić, nekada dom ribara i zidara, a danas živopisno mjesto za nezaboravan odmor.Našim dragim gostima u cijenu je uključen poklon dobrodošlice. U suradnji s drugim davateljima usluga u Selcu, moguće je na upit organizirati dodatne sadržaje. U ponudi grada Selca gosti mogu odabrati rekreativne aktivnosti poput planinarenja, vožnje biciklom, škole ronjenja, grupni ribolov, dnevni izleti u akvatoriju Kvarnera ili uživati u predivnim jutarnjim i večernjim šetnjama duž obale sve do grada Crikvenice s kojim je Selce spojeno uz 20 min ugodne šetnje. Svaki apartman ima svoju knjigu -"House book" s detaljnjim uputama za korištenje, kućnim redom i korisnim informacijama za turiste.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Zec
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 7 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Slavonski Brod, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2, Kolovoz 2023
Sve pohvale, ovo se rijetko viđa!

Ljubaznost, urednost, dostupnost samo su neki od komplimenata koje se mogu dati domaćinu, ali i apartmanu. Jako uredno i sve je jako blizu! Vidimo se opet sigurno

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Odgovor domaćina
Apartmani Zec

Poštovani g. Mrvelj, najljepše zahvaljujemo na Vašem komnentaru i ocjeni. Zaista smo jako sretni što Vam je bilo lijepo u našim apartmanima. Bit će nam veliko zadovoljstvo ako dođete opet. Želimo Vam svako dobro!

Zrnovci , Makedonija
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2023
Predlažemo na svi

Predivan apartman, uredan i čist. Domaćini su vrlo gostoljubivi. Sve pohvale i preporuke. Selce prelijepo mjesto za relaksaciju

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Turiste bez auta,
KOPRIVNICA, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2, Srpanj 2023
Apartman A2

Sve pohvale domaćinu! Sve je ispoštovano prema dogovoru, domaćin maksimalno izlazi u susret, uvijek je na raspolaganju. Smještaj savršen za dvije osobe s prekrasnim pogledom na more i okolicu. Isto tako jako je blizu plaže i centra, sve je nadohvat ruke. Apartman čist i uredan!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Prikaži sve komentare
Apartmani Zec Oglašivač od 2021
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Želja nam je da naši gosti provedu ugodno i kvaliteno vrijeme boraveći kod nas i na prekrasnoj Hrvatskoj obali. Dragi gosti dobro nam došli!

Oglas Apartmani Zec je pregledan 35117 puta od 07.07.2021.