Apartman Villa PinaBrač Selca - Otoci

cijena od € 50 na noć
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Želite li se odmoriti od gradske gužve, na 10 m od mora, u mirnoj uvali sa vlastitom plažom, uz zvuk cvrčaka i miris borova s prekrasnim pogledom na pučinu? Pozivamo Vas u apartman Panorama smješten na samom moru u mjestu Selca-Puntinak na jugoistočnoj strani Otoka Brača s čistim morem, blagom klimom i prekrasnim plažama. Kuća se nalazi odmah uz stjenovitu plažu prilagođenu svim životnim dobima, daleko od gradske gužve. Moderan apartman je kategoriziran s tri zvjezdice, ima zaseban ulaz, klimatizacijski uređaj i pristup bežičnom internetu. Parkirno mjesto je osigurano pred kućom.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
- Za vrijeme dužeg boravka zamjena posteljine se vrši svakih 7 dana, a ručnika po potrebi i češće. - Dnevni najam, boravišna taksa, posteljina, ručnici, opremljena kuhinja s potrebnim posuđem i priborom, utrošak vode, struje i plina, klima, bežični internet i parkirno mjesto su uključeni u cijenu aranžmana. - Akontacija je 30% od ukupne cijene aranžmana. Plaćanje akontacije se vrši uplatom novca na bankovni račun. Ostatak do pune cijene dogovorenog aranžmana plaća se kod dolaska.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
 • More: 10 m
 • Plaža: 10 m
 • Centar: 2 km
 • Trgovina: 2 km
 • Restoran: 500 m
 • Doktor: 2 km
 • Ljekarna: 3 km
 • Banka: 1 km
 • Pošta: 2 km
 • Benzinska crpka: 1 km
 • Marina: 2 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Mjesto idealno za miran obiteljski odmor, a svojim položajem prikladno za jednodnevne izlete u obližnje gradove Split i Makarsku, na daleko poznata kulturno-turistička mjesta Bol, Supetar te Jelsu i Stari Grad na Otoku Hvaru. U turističkom naselju nalaze se pekarnica i restoran Bilin dok se ostali uslužni sadržaji nalaze u 2 kilometra udaljenim mjestima Selca i Sumartin. U Selcima se nalaze pizzeria Perivoj i restorani Ružmarin i Hacienda, u Sumartinu restorani Top i Dalmatino, prodavaonice prehrambene robe, pekarnice, tržnica s voćem, povrćem i ribom, veći broj caffea, slastičarna, pošta, liječnik, ljekarna, rent-a-boat i rent-a-scuter. Do Sumartina cestom uz obalu pružaju se mogućnosti večernje šetnje, trčanja, vožnje biciklom.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Villa Pina
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
London, Velika Britanija
Odlično! (5/5) Boravio u A4+1, Srpanj 2015
Lijepi dani

U Villi Pina nam je bilo predivno, opuštajuće i zabavno. Naši domaćini, Josip i Mirjana su super!

Preporučujem za : Obitelji s djecom, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Mirjana Jakšić Oglašivač od 2012
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski, Češki, Slovački, Poljski,