Apartmani TomiČiovo - Otoci

cijena od € 60 na noć
Ocjena gostiju na temelju 10 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Naša kuća (Apartmani Tomi) nalaze se prvi red do mora i pješčane (šljunčane) plaže na otoku Čiovo u općini Trogir. Trogir stari povijesni grad udaljen je svega 1500 m od naše kuće, odnosno uz laganu šetnju 10 - 15min. Osim što je poznat kao prekrasan grad koji je dio svjetske baštine pod zaštitom UNESCO-a, grad muzeja, povijesnih spomenika, legendi, priča, kamenih kućica, crkvenih tornjeva, brodova, jedara i prekrasnih zalazaka sunca,... Trogir je poznat i po svojim poznat i po svojim živim ljetnim noćima. 50 m ispod naših apartmana nalazi se pješčana plaža. Pješčane plaže se nastavljaju jedna na drugu u duzini 2-3 km. Na plaži ima hladovine za sve one koji se ne vole direktno izlagati suncu. Odmah uz našu kuću nalazi se trgovina s prehranom. Za naše goste imamo parkiralište za auto.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Kada se Gost odlučili rezervirati apartman ili sobu kod nas, dužan je platiti kauciju 20% od ukupne cijene apartmana, ostatak novca plaća dolaskom na odmor. Rezervacija apartmana počinje uplatom kaucije na naš račun. Gosti dolaze u apartman iza 13 sati, a odlaze iz apartmana je do 10 sati ujutro.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 50 m
  • Plaža: 40 m
  • Centar: 1.5 km
  • Trgovina: 50 m
  • Restoran: 40 m
  • Doktor: 2 km
  • Ljekarna: 2 km
  • Banka: 1.5 km
  • Pošta: 1.5 km
  • Benzinska crpka: 2 km
  • Autobusni kolodvor: 1.7 km
  • Zračna luka: 10 km
  • Marina: 1 km
  • Disco klub: 1.2 km
  • Nacionalni park: 500 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana,
Dodatni sadržaji
U našoj kući na otoku Čiovu imate 5 vrsta smještaja od Apartmana studio apartmana i soba. Svi apartmani i sobe imaju predivan pogled na more i plažu. Na terasama možete uživati u jutarnjem doručku s pogledom na more. U dvorištu kuće imamo veliku Grill terasu koju gosti mogu koristiti. Grad Split je udaljen 25 km od nas, Šibenik 40 km, NP Krka 50 km, ... Osim sunčanja na tim plažama i kupanja u kristalno čistom moru koje Vam samo otoci mogu pružiti, te laganih šetnjica u obližnjim šumarcima, na otoku Čiovo, u krugu od 1 km od naših apartmana, imate na raspolaganju tenis centar, školu ronjenja, sportsko-rekreacijski centar Max gdje možete unajmiti bicikle, brod, vožnju skuterom, skijanje na moru, bananu, skokove s padobranom,...
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Tomi
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 10 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Stockholm, Švedska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2018
Vrlo smo zadovoljni.

Bilo je super dobro. Vrlo smo zadovoljni.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
London, Velika Britanija
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2017
Užitak na balkonu - pogled na more

Vrlo nova zgrada. Noćenje je vrlo dobro, sveukupno čisto i lijepo, domaćin je bio vrlo lijep. Trgovina doista blizu 30m. Možda samo minus malo brdovitom šetnjom do Trogira, Gradski prečac 1000 m, vrlo lijepo. Regija je također fantastična i noću jer nudi jela i pića s drugim prijateljima i barovima na plaži.

Preporučujem za : Noćne izlaske, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Zürich, Švicarska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2017
Uživali smo u Vašoj kući i prekrasnom Trogiru

Uvijek kad dođem kod vas, odmorim svoju dušu i tijelo. Miris mora i borova toliko me opusti, da se u duša ispuni mirom dok sam kod vas na odmoru. Rado bih ostala i duže ali je nemoguće. Druženje s vama je krasno, pozitivni ste i ja volim takve osobe poput Vas. Rado ću doći opet. Hvala na svemu!

Preporučujem za : Noćne izlaske, Osobe željne mira, Turiste bez auta, Razgledavanje,
Prikaži sve komentare
Dražena i Mirko Puda Oglašivač od 2010
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Drago nam je da želite provesti vaš odmor u našoj kući. Radujemo se vašem dolasku!!!

Oglas Apartmani Tomi je pregledan 83950 puta od 13.03.2014.