Apartmani SilvestraRovinj - Istra

cijena od € 42 na noć
Ocjena gostiju na temelju 15 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Kuća za odmor u Rovinju, istarskom gradu s prekrasnim prirodnim krajolicima. Komfortni apartmani sa zasebnim ulazima, terasama i parkingom u dvorištu. Naša kuća za odmor nalazi se oko 10 minuta hoda od centra grada i najbliže plaže (uvala Lone, Hotel Eden). Prekrasne plaže u park šumi Zlatni rt udaljene su 10 do 20 minuta hoda (uglavnom kroz park).

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Doplata za svaku dodatnu osobu iznosi 12€ do 20€ po noćenju (ovisno o sezoni). Doplata za kućnog ljubimca: 10€ po noćenju. Za boravke u trajanju duljem od 7 noćenja su mogući popusti, i to što dulji boravak, to veći popust. Za boravke kraće od 7 noćenja obračunavamo pribitak na cijenu (osim u iznimnim slučajevima, npr. kada je duljina boravka ograničena raspoloživošću apartmana): 1 noćenje 100%; 2 noćenja 75%; 3 noćenja 50%; 4 noćenja 35%; 5 noćenja 20%; 6 noćenja 10%. Za potvrdu rezervacije potrebno je uplatiti akontaciju u visini 30% ukupnog iznosa, ali ne manje od cijene najma za tri noćenja. Ostatak se plaća prilikom dolaska ili po dogovoru. PDV je uključen u cijenu. Dan dolaska i odlaska po želji.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Ukoliko vaše putovanje ne bude moguće zbog općih Covid-19 ograničenja, možete dobiti povrat akontacije (umanjen za trošak transakcije) ili cijeli iznos možete ostaviti kao dobropis za vaš sljedeći posjet. S druge strane, ako otkažete putovanje iz bilo kojeg drugog razloga, troškovi otkazivanja rezervacije ograničeni su na iznos akontacije. Ako dobijemo drugu rezervaciju, vratit ćemo vam akontaciju, uz odbitak naših troškova (maksimalno 50 EUR) i mogućeg gubitka. Gubitak ovisi o novoj rezervaciji, odgovara razlici između vaše ukupne cijene i cijene koju ostvarimo s novom rezervacijom. Nakon toga možemo vam prenijeti iznos (na vaš račun) ili on može ostati kao vaš dobropis.
Udaljenost od objekta
  • More: 300 m
  • Plaža: 500 m
  • Centar: 500 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 400 m
  • Ljekarna: 400 m
  • Banka: 200 m
  • Pošta: 500 m
  • Benzinska crpka: 1 km
  • Autobusni kolodvor: 500 m
  • Željeznički kolodvor: 18 km
  • Zračna luka: 40 km
  • Marina: 300 m
  • Sportske aktivnosti: 300 m
  • Casino: 400 m
  • Nacionalni park: 30 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Bicikli na upit.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Silvestra
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 15 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Krakow, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+1, Travanj 2023
Fantastičan boravak u Rovinju

Odsjeli smo u dvosobnom apartmanu. Apartman je vrlo komforan, opremljen svom potrebnom opremom. Postoji vanjska natkrivena terasa. Vrlo tiho i ugodno mjesto za boravak. Za nas je to bila fantastična lokacija - u mirnoj ulici s prikladnim parkirnim mjestom. Nekoliko minuta hoda do obale... i imate najljepši pogled na Rovinj. Do centra grada hodate uz obalu, uvijek imajući prekrasan pogled. Kontakt s vlasnikom je jako dobar. Vesna je fantastična osoba koja se prema gostima odnosi vrlo prijateljski. Ako idemo u te krajeve, sigurno ćemo izabrati ovaj stan. Srdačan pozdrav i hvala Vesni.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Linz, Austrija
Odlično! (5/5) Boravio u A2+1, Kolovoz 2023
Preporučeno!

Prije sam svoj smještaj za odmor tražio lokalno. Zahvaljujući svom psu, počeo sam rezervirati prije odmora. Već 14 godina idem kod Vesne i Nina s psom ili bez, s djecom ili bez, s prijateljima ili udvoje. Već sam živio u svim smještajima vrlo toplih i ljubaznih domaćina i mogu ih bezrezervno preporučiti. Lokacija mi se također čini savršenom: malo iznad centra Rovinja, do njega je jednako lako doći kao i do prekrasnog nacionalnog parka - pogotovo s biciklima, koje možete rezervirati u isto vrijeme. Vidimo se uskoro!!!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima,
Komentar preveden sa njemački - Prikaži original
Berlin, Njemačka
Vrlo dobro (4/5) Boravio u A4+1, Rujan 2022
Odmor s vrlo ljubaznim domaćinima

Odsjeli smo u FeWo Palme prva 2 tjedna 22. rujna. Naši domaćini su bili vrlo susretljivi, apartman je bio vrlo čist i dobro opremljen. WiFi je radio savršeno. Mogli smo se opustiti bez stresa. Hvala

Preporučujem za : Aktivni odmor, Turiste bez auta,
Komentar preveden sa njemački - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Vesna Šverko Oglašivač od 2017
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski, Slovenski,
Oglas Apartmani Silvestra je pregledan 71366 puta od 01.07.2017.