Apartmani PabloPag - Otoci

cijena od € 50 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Pag i regiji Otoci!
Opis objekta

Dragi gosti, dobrodošli u grad Pag, grad burne povijesti, paške čipke te grad od soli i kamena. Apartmani Pablo smješteni su 10 min. hoda do samog centra grada te 5 min. hoda do glavne pješčane plaže. Najbliža plaža udaljena je na 2 min. hoda od apartmana, dok je najbliža trgovina udaljena svega 20 m. Apartmani su moderno opremljeni te u istima možete pronaći sve što je potrebno kako bi Vaš boravak bio ugodan i opušten. Apartman 2 2 nalazi se u prizemlju kuće i sastoji se od opremljene kuhinje (hladnjak, pećnica, kuhalo, mikrovalna pećnica), kupaonice, spavaće sobe sa TV-om te dnevnog boravka s krevetom na razvlačenje i TV-om. Na raspolaganju Vam je i vrtna garnitura u dvorištu. Apartman 4 2 nalazi se na katu i sastoji se od opremljene kuhinje (hladnjak, kuhalo, pećnica), kupaonice, 2 spavaće sobe, dnevnim boravkom s TV-om te dvije prostrane terase od kojih se sa jedne pruža pogled na more, Velebit i centar grada Paga. Gosti imaju osiguran WI-FI, parking kao i korištenje roštilja.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje 20% akontacije za rezervaciju apartmana, ostatak se plaća na dan dolaska u apartman. Vrijeme dolaska u apartman je 14:00h dok je vrijeme odlaska iz apartmana 10:00 h. Dozvoljen je boravak kućnih ljubimaca uz nadoplatu od 50 HRK/7 EUR po danu boravka.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 80 m
  • Plaža: 80 m
  • Centar: 800 m
  • Trgovina: 50 m
  • Restoran: 50 m
  • Doktor: 700 m
  • Ljekarna: 800 m
  • Banka: 800 m
  • Pošta: 800 m
  • Benzinska crpka: 800 m
  • Autobusni kolodvor: 1 km
  • Zračna luka: 45 km
  • Sportske aktivnosti: 500 m
  • Disco klub: 700 m
  • Casino: 25 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Pablo
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Cakovec, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Pablo, Kolovoz 2018
Odličan smještaj!

Apartman je vrlo lijep, čist, prostran i vrlo dobro opremljen. Lokacija je izvrsna. Moja preporuka za sve koji žele smještaj koji je u mirnom okruženju, a opet u blizini plaže i centra grada. Sve pohvale i za domaćine koji su nas lijepo dočekali i tijekom cijelog boravka nam bili na usluzi i spremni u svemu pomoći. Hvala Vam na ugodom smještaju i usluzi!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Turiste bez auta, Razgledavanje,
Odgovor domaćina
Pozdrav,

Draga Marina, Hvala vam puno na lijepim rijecima. Drago nam je da vam se svidjelo i da vam je bio ugodan odmor. Veliki pozdrav i nadam se da se vidimo opet.

Čakovec, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Pablo, Srpanj 2018
Sve 5

Bilo nam je odlično, hvala vlasnicima na toplom , prijateljskom i ljubaznom prijemu, bio je to pravi odmor, još jednom, hvala

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Osobe s invaliditetom, Razgledavanje,
Odgovor domaćina
Hvala Vam

Draga Mirjana, Hvala vama na lijepim rijecima Bili ste divni gosti i bilo nam je zadovoljstvo ugostiti vas.

Ljubljana, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Pablo, Srpanj 2017
Izvrsna lokacija, ugodan i prostran stan, prijateljski vlasnika

Izvrsna lokacija, ugodan i prostran stan, prijateljski vlasnika Stan Pablo smo bili prvi put, mi smo vrlo impresionirani opremanje apartmana, mjesto i vlasnici su bili vrlo prijateljski i korisni. Čak i naš pas je bio dobar osjećaj, jer je jako toplo pozdravio. Stan je lijepo uređen, čist, prostran, ima dvije terase, na koje smo cijeli dan kako bi pronašli nijansu. U neposrednoj blizini trgovine i plaže. Grad Pag je kratka i ugodna šetnja. Čak i za naše jutarnje trčanje ... pronašli smo jedan jak način. Sigurno ćemo se vratiti.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Apartmani Pablo

Draga Renata, bilo nam je zadovoljstvo ugostiti Vas i Vaseg pesonju. Veselimo se ponovnom dolasku i zajednickom druzenju. Pozdrav od obitelji Rebac.

Barbara Rebac Oglašivač od 2017
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski,
Više o domaćinu

Poštovani gosti, dobrodošli u apartmane Pablo. Želimo vam ugodan boravak.

Oglas Apartmani Pablo je pregledan 17811 puta od 15.05.2017.