Apartman ZiA Split - Split i okolica

cijena od € 70 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Split i regiji Split i okolica!
Opis objekta

Apartman ZiA nalazi se u Splitu, samo 1 km od Dioklecijanove palače, pod zaštitom UNESCO-a. ZiA nudi smještaj s pogledom na more s terasom od 30m2 i vanjskim namještajem. Klimatizirani smještaj udaljen je 10-15 minuta hoda od plaže Bačvice i 500 m od plaže Firule. Na raspolaganju je TV sa satelitskim programima. Što se tiče parkiranja, besplatno javno parkiralište udaljeno je samo nekoliko metara od apartmana. Apartman ima 3 spavaće sobe i potpuno opremljenu kuhinju s perilicom posuđa, pećnicom, hladnjakom, aparatom za kavu, mikrovalnom pećnicom i kuhalom za vodu. Na raspolaganju su toaletne potrepštine, perilica rublja i sušilo za kosu. Apartman se nalazi u mirnom susjedstvu gdje se možete opustiti i uživati. Vrlo mirno susjedstvo, bez zvuka automobila ili ulica. Kafić, supermarket i autobusna stanica udaljeni su samo 1 min od apartmana (autobus broj 18).

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje: 50% rezervacije na bankovni račun (kunski ili devizni), ostatak prilikom dolaska u apartman. Vrijeme dolaska i odlaska: Check in je od 15 h Check out je do 11 h ( ili po dogovoru i malo duze, ako nema nove rezervacije na dan odlaska )
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 800 m
  • Plaža: 800 m
  • Centar: 1.2 km
  • Trgovina: 50 m
  • Restoran: 500 m
  • Autobusni kolodvor: 1.5 km
  • Zračna luka: 23 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman ZiA
Zvonimir & Andrea Novakovic Oglašivač od 2019
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Info and booking: ziaapartmentsplit@gmail. com 385955256105

Oglas Apartman ZiA je pregledan 10350 puta od 16.07.2019.