Apartman LolaSplit - Split i okolica

cijena od € 30 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Split i regiji Split i okolica!
Opis objekta

Naš moderno opremljeni studio apartman Lola nalazi se u mirnom predjelu grada, u blizini plaža te samog centra grada udaljenog 15 minuta ugodne šetnje. U apartmanu se nalazi sve potrebno za duži boravak, opremljen je sa svim potrebnim aparatima za pripremu hrane. Apartman je opremljen TV-om, klimom te besplatnim inetrnetom. Kao dodatna oprema na raspolaganju vam je pegla i stol za peglanje, sušilo za kosu, toster, mikrovalna pečnica te grijač za vodu. Osigurano je parkirno mjesto ispred samog apartmana. U blizini su trgovine, restorani i kafići te ljekarna i Kbc Firule, udaljeni 5 minuta hoda. Za ljubitelje tenisa i sporta, u samom susjedstvu je teniski klub Split, a 2 minute od apartmana se nalaze nogometni, košarkaški te teniski tereni.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaća se u gotovini na dan dolaska. Akontacija za rezervaciju iznisi 10% od ukupne cijene. U slučaju dužeg boravka nudimo mogućnost dogovora oko cijene. Rezervacije se vrše putem telefona ili na e-mail adresu. Vrijeme dolaska od 14:00 Vrijeme odlaska do 11:00
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 300 m
  • Plaža: 300 m
  • Centar: 300 m
  • Trgovina: 1.5 km
  • Restoran: 300 m
  • Doktor: 200 m
  • Ljekarna: 300 m
  • Banka: 300 m
  • Pošta: 500 m
  • Benzinska crpka: 1 km
  • Autobusni kolodvor: 1 km
  • Željeznički kolodvor: 1 km
  • Zračna luka: 500 m
  • Marina: 20 km
  • Sportske aktivnosti: 500 m
  • Disco klub: 300 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Gostima su na raspolaganju razne brošure za izlete po ostalim dijelovima Hrvatske te rasporedi autobusnih i trajektnih linija. Kao znak dobrodošlice svakog gosta će dočekati par sitnica za što ugodniji boravak. U apartmanu ćete pronaći i informacije o obližnjim restoranima, brojeve taxi službe te ostale zanimljive informacije. Veselimo se Vašem dolasku!
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Lola
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Lovran, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartman Lola, Ožujak 2017
Boravak u apartmanu Lola

Za vrijeme izlaganja na sajmu Gast u Splitu smjestili smo se u apartmanu Lola.... sve pohvale vlasnicima na ideji uredenja, gostoprimstva, nenametljivosti i komoda koji smo imali sve dane boravka. Preporuka svima osim u vrijeme slijedecega Gasta 2018 kada cemo mi opet, ako Bog da, biti njihovi gosti.... veseli i zdravi bili..... Sršen Alen i Danijela

Preporučujem za : Aktivni odmor,
Odgovor domaćina
Dragi Alene i Danijela

Bila nam je čast i zadovoljstvo ugostiti vas. Hvala vam na ovako lijepim riječima i veselimo se ponovnom susretu. Srdacan pozdrav ! Maja i Saša

Split, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartman Lola, Siječanj 2017
Prekrasno

Bila sam u Apartmanu Lola i oduševio me. Preslatki apartman sa svim potrepštinama. Nakon cijelog dana, spasili ste me sa kroasanima. Hvala vam puno na svemu i vidimo se opet.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Romantičare, Razgledavanje,
Odgovor domaćina
Hvala

Draga Tamara, hvala na lijepim komentarima. Moja misija je uspjela onda kad gost završi komentar sa riječima "vidimo se opet". Veselim se ponovnom susretu. Lijep pozdrav ! Maja

Krk, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartman Lola, Listopad 2016
Pohvala

Profesionalnost i ljubaznost na visokoj razini. Miran kvart, blizu centra i mora. Apartman uređen za svaku pohvalu. Preporučujemo svakome tko tako nešto traži. Mi ćemo se svakako opet vratiti!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Razgledavanje,
Odgovor domaćina
Hvala

Hvala dragim gostima . Drago nam je da ste se lijepo proveli u Splitu I ugodno osjećali u našem apartmanu. Veselimo se vašem povratku ;)

Prikaži sve komentare
Maja Klobas Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Moje ime je Maja. Sa svojom obitelji živim u jednom od najljepših gradova na Jadranu, gradu Splitu. Od ove godine smo se odlucili baviti iznajmljivanjem i apartman uredili da se u njemu osjećate ugodno i da se poželite ponovno vratiti. Veselimo se Vašem dolasku :)

Oglas Apartman Lola je pregledan 21170 puta od 22.07.2016.