Apartman Gabrijela Split - Split i okolica

cijena od € 110 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Split i regiji Split i okolica!
Opis objekta

Apartman Gabrijela obuhvaća 110 m3 na prvom katu kuće na Brdima. Nalazi se uz autobusnu stanicu sa koje će vas gradski autobus za 5 - 10 minuta prevesti do centra grada ili najbliže plaže. Apartman je savršen za grupe ili obitelji sa djecom. Sastoji se od velikog dnevnog boravka koji je povezan s kuhinjom i blagovaonicom, 3 sobe, 2 kupatila i dva balkona. Prva soba s bračnim krevetom ima kupatilo s tušem u sobi, druga soba je bračna, dok treća soba ima dva odvojena kreveta za jednu osobu. Apartman ima i kauč na razvlačenje za dvije osobe u dnevnom boravku. Istočni balkon sa stolom i stolicama idealan je za ljetne zabave uz električni roštilj i zabave u ljetnoj noći. Kuhinja je potpuno opremljena sa aparatima i posuđem. Internet i smartTv sa satelitskom, te upotreba perilice za rublje i perilice suđa uključeni su u cijenu. Ispred apartmana se nalazi prodavaonica, te pekara. Kaufland centar je 5 min hoda, a tu se nalazi i mjenjačnica. Mall of Split je na 1 km udaljenosti.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje možete izvršiti u apartmanu ili uplatom na račun vlasnika. Akontacija se plaća unaprijed i iznosi 30 posto rezervacije. Odlazak do 10. 00. Dolazak od 15 do 00. Ovisno o spremnosti objekta. Zabave su dozvoljene. Buka nije dozvoljena između 23. 00 - 7. 00. Pušenje nije dozvoljeno unutar objekta. Životinje nisu dozvoljene.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 3 km
  • Plaža: 3 km
  • Centar: 3 km
  • Trgovina: 20 m
  • Restoran: 100 m
  • Ljekarna: 200 m
  • Banka: 200 m
  • Pošta: 200 m
  • Benzinska crpka: 1 km
  • Autobusni kolodvor: 3 km
  • Željeznički kolodvor: 1.5 km
  • Zračna luka: 14 km
Vrsta plaže
Pješčana,
Dodatni sadržaji
Cijena uključuje svu posteljinu i prekrivače, velike i male ručnike, šampon, gel za tuširanje, sapun za ruke, wc papir, deterdžent za pranje suđa, tablete za perilicu suđa, prašak za pranje rublja, upotrebu posuđa i lonaca za kuhanja. U apartmanu imate i glačalo, fen za kosu, aparat za kavu, toster, mikrovalnu te mikser i smoothie maker. Gradski autobus koji staje ispred apartmana vodi vas na sva važna mjesta za 5-10 min. Apartman je veoma prostan i omogućuje vam da se osjećate kao kod kuće bez da nosite nepotrebnu prtljagu sa sobom. Idealan je za odmor i uživanje u zabavi sa obitelji ili prijateljima daleko od buke centra Splita. Besplatan parking ispred apartmana dodatna je pogodnost.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Gabrijela
Marina Djirlić Lunić Oglašivač od 2018
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski,
Više o domaćinu

Dragi gosti, radim kao profesora engleskog i talijanskog jezika i uživamu u kontaktu sa ljudima. Nadalje, jako volim ugošćavati i voditi ljude u razgledavanje Splita i okolice. Često posjećujem lokalne priredbe i događanja i zaista smatram da živim na najljepšem i najzabavnijem mjestu na svijetu. Zato dođite i uživajte sa mnom!

Oglas Apartman Gabrijela je pregledan 14782 puta od 25.07.2018.