Kuća za odmor SalviaIž - Otoci

cijena od € 60 na noć
Ocjena gostiju na temelju 7 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Kompletno opremljena mala kuća za odmor u mirnom predjelu Malog Iža, smještena 10 minuta hoda od trajektnog pristaništa Bršanj i 15 minuta hoda od centra mjesta i luke Komoševa. Objekt je udaljen oko 250 metara od mora i 70 metara od glavne prometnice. Do objekta vodi pješačka staza a parkiranje je osigurano uz cestu. Kuća je smještena u vrtu maslina i mediteranskog bilja, susjedni objekti su udaljeni oko 100 m,vlasnik ne boravi u kući, što vam osigurava mir i potpunu privatnost, a plaža , market, kafić.....je na udaljenosti 5 do 10 minuta hoda. Kuća je površine 69 m2 - kuhinja i dnevni boravak, spavaća soba i kupaonica. Kuhinja je potpuno opremljena svim potrebnim aparatima i suđem, spavaća soba krevetom 160X200, u dnevnoj sobi su dva ležaja 90x200, LED TV, DVD, radio i društvene igre. Iz kuhinje i dnevnog boravka izlazi se na terasu površine 35 m2, s prekrasnim pogledom na more. Terasa je natkrivena i opremljena električnim roštiljem, garniturom za sjedenje i ležaljkama.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Prilikom rezervacije potrebno je platiti 20% akontaciju, a ostatak dogovorenog iznosa plaća se po dolasku. Kućni ljubimci su dobodošli, Vrijeme dolaska je od 14 h, a odlaska do 10 sati.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 300 m
  • Plaža: 300 m
  • Centar: 300 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 300 m
  • Doktor: 4 km
  • Pošta: 4 km
  • Marina: 300 m
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Piće dobrodošlice ukljućeno je u cijenu kao i pomoć u snalaženju u mjestu, upoznavanje s mogućnostima najma barke, organiziranim izletima, lokalnim dogadanjima.... . Otok Iž je u sezoni dobro povezan s Zadrom - dva trajekta, katamaran i brod, što vam omogučava jednodnevne izlete u Zadar, a nedjeljom i posjet susjednom otoku Rava. Sa otoka Iža organizirani su i jednodnevni izleti na Kornate. Tijekom ljeta na otoku se organiziraju tradicionalne fešte i više različitih kulturno zabavnih događanja.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Kuća za odmor Salvia
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 7 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Jastrebarsko, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Kolovoz 2020
Kuća Salvia

Kuća je na lijepoj lokaciji, terasa s pogledom na more. Mirisni mediteranski vrt oduševit će sve ljubitelje prirode. Odlično opremljena i ugodna kuća s mnoštvo detalja koji upotpunjuju odmor ovdje. Uredno i čisto. Vlasnica je pažljiva i srdačna. Za svaku preporuku.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Odgovor domaćina
Kuća za odmor Salvia

Hvala na lijepom komentaru,veseli me što ste bili zadovoljni smještajem u kući Salvia.I kao što ste naveli da je kuća za svaku preporuku tako i ja mogu reći da ste gosti za svaku preporuku.Zadovoljstvo je bilo obostrano!Hvala još jednom!

Slovenj Gradec, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2020
Kuća Salvia Mali iz 3B

Kuća stoji na lijepoj i mirnoj lokaciji i udaljena je nekoliko minuta hoda od mora. Okružen je prekrasnim vrtom u kojem je uživao i naš pas. Terasa je velika i nudi ugodnu hladovinu i prekrasan pogled. Gospođa Mirjana sjajan je domaćin i svoju kuću preporučujem svima koji vole mir i privatnost na odmoru, koji vole kuhati nešto dobro za sebe i sve one koji uživaju u prirodi. Ponesite svoj bicikl sa sobom na odmor. Dakle, istraživanje otoka Iza bilo je za nas najljepše.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Turiste bez auta, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Hisa Salvia Mali Iž

Veseli me što je odmor na Ižu ispunio vaša očekivanja i što ste uživali u otkrivanju ljepota Iža.Hvala na lijepim komentarima,bilo je zadovoljstvo upoznati vas . U našu oazu mira uvijek ste dobrodošli ! Mirjana

Pezinok, Slovačka
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Kolovoz 2019
Mirni odmor

Lijepo smo se zadržali u Mirjaninom mjestu. Sama kuća je fenomenalna, vrlo čista, prostrana, s dobro opremljenom kuhinjom i puno ručnika za korištenje. Štoviše, vrt oko kuće je lijep. Cijenili smo najveću veliku terasu s pogledom na more na kojoj smo boravili cijelo vrijeme. Kuća je prilično izolirana od ostalih kuća koje su nam se jako svidjele. Mirjana je draga žena koja je bila od velike pomoći. U IZ smo došli bez automobila, što je bila dobra odluka. Zapravo imate sve u malom selu, koje je u blizini. Doista preporučujem Mirjaninu kuću ljubiteljima prirode.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Turiste bez auta, Osobe s kućnim ljubimcima,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Salvia

Zadovoljstvo mi je što ste na Ižu i u kući Salvia proveli lijep i ugodan odmor i zahvaljujem na lijepim komentarima. . Bili ste vrlo pažljivi i ugodni gosti i zadovoljstvo je ugostiti vas. Hvala!

Prikaži sve komentare
Mirjana Alibašić Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Kuća za odmor Salvia je pregledan 44828 puta od 05.05.2016.