Kuća za odmor Casa SegotaIž - Otoci

cijena od € 25 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu i regiji Otoci!
Opis objekta

Početci Case Segota, koja u to vrijeme nije djelovala pod tim imenom, potječu iz 1963. godine kada je Antica Šegota na Ižu prva započela s iznajmljivanjem soba za goste. Atmosfera u Casi Segota sa zajedničkom kuhinjom, zajedničkim dnevnim boravkom i terasom je domaća i nudi mogućnost povezivanja s drugim gostima što dodatno obogaćuje vaš odmor. Istodobno, svi oni koji to žele, u Casi mogu naći dovoljno mira i intime za sebe. Ukusno namještene sobe i sitni detalji u cijeloj kući govore o posebnom osjećaju za estetiku i o domaćinovoj ljubavi prema njegovom radu. Budući da je udobnost gostiju od najveće važnosti sobe su pažljivo namještene i opremljene s kvalitetnim krevetima koji će vam pružiti najbolji odmor. Briga o čistoći i dobrobiti gostiju na prvom je mjestu. Casa Segota vas svake godine iznenađuje s nečim novim jer se neprestano obnavlja, poboljšava i uljepšava. Kuća povremeno nudi i pripremu domaćih jela.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Prilikom rezervacije se plača 20% akontacije. Vlasnik je uvijek na raspolaganju gostima.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 300 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 200 m
  • Pošta: 400 m
  • Marina: 300 m
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Ljepote Iža dobro su poznate nautičarima i zaljubljenicima u čistu netaknutu prirodu i svima koji žele pobjeći u samoću. Otok je idealan za miran odmor jer ovdje nećete naići na masovni turizam. Postoje razne mogućnosti za rekreaciju kao što su surfanje, skijanje na vodi, ronjenje, planinarenje i biciklizam. U jedinom hotelu na Ižu - Hotel Korinjak nude se razne metode meditacije i opuštanja za um i tijelo. Postoji nekoliko različitih plaža za kupanje, od uređene plaže u uvali pa sve do divljih plaža, a izleti na obližnji otok Rutnjak gdje svakodnevno vozi hotelski brod, izuzetno su popularni. Svakako preporučujemo izlet u nacionalni park Kornati koji vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim. Krajem srpnja održava se poznata Iška fešta.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Kuća za odmor Casa Segota
Denis Šegota Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski, Slovenski,
Više o domaćinu

Način na koji živite u Casi je iskonski, autohtoni i najbliže je osjećaju kao da ste na odmoru kod nekoga doma. Stalna prisutnost domaćina Denisa daje boravku poseban osjećaj jer vam omogućava iskustvo lokalnog boravka.

Oglas Kuća za odmor Casa Segota je pregledan 39226 puta od 16.05.2016.