Apartmani Tijan Željka i ŽacRažanac - Zadar i okolica

cijena od € 45 na noć
Ocjena gostiju na temelju 7 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Objekt se nalazi u mirnom okruženju u širem centru mjesta, 4 do 5 min lagane šetnje do plaže i svih potrebnih lokacija za bezbrižno ljetovanje. Blizu su dućani, ambulanta, ljekarna, tržnica, kafići i sve ostalo potrebno za opušten odmor bez vožnje automobilom. Djeca imaju na raspolaganju zatvoreno dvorište u hladu i pješčanik. Parking je osiguran za korisnike apartmana kraj kuće i u cijeni je app. Mjesto za roštiljanje je također dostupno u dvorištu.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
BORAVIŠNA PRISTOJBA JE UKLJUČENA U CIJENU APARTMANA. Plaćanje je 50% pri rezervaciji apartmana pri čemu je apartman rezerviran, šaljemo Vaucher. Ostalo plaćanje kod dolaska. Dolazak u apartman u 15. 00 sati a izlazak do 10. 00 sati. Primamo manje pse do 10 kg težine. Cijena po danu za pse je 7 eura po danu. Ljubimce nije dozvoljeno ostavljati same u apartmanu. Kućni red zahtijeva tišinu od 23 - 7 h. Vlasnik daje popust po dogovoru s gostom ovisno o broju noćenja. Krevetić za bebu gratis.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Politika otkazivanja
Povrat akontacije vrši se ako vaš termin popunimo drugom rezervacijom. U slucaju corona virusa povrat je moguc ako su zatvorene granice i niste u mogucnosti doci.
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 100 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 200 m
  • Ljekarna: 200 m
  • Banka: 300 m
  • Pošta: 200 m
  • Benzinska crpka: 20 km
  • Autobusni kolodvor: 300 m
  • Željeznički kolodvor: 20 km
  • Zračna luka: 25 km
  • Marina: 200 m
  • Sportske aktivnosti: 200 m
  • Disco klub: 20 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Piće dobrodošlice ugodnih domaćina uvijek razveseli i nove i stare goste. Eko proizvodi domaćina prava su poslastica za goste.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Tijan Željka i Žac
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 7 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Orzesze, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+1, Lipanj 2023
lipnja 2023

Nevjerojatni stanovi. Iznajmili smo sve 3 s našim prijateljima i jako smo zadovoljni. Čisto. Potpuno opremljena kuhinja. Klimatizacija. Nakon tjedan dana boravka mijenja se posteljina i ručnici. Lijepi domaćini. Vrlo dobri lokalni proizvodi. Grad je mali, miran, ali sve je na svom mjestu. Trgovine, restorani, kafići, barovi. Nadam se da ćemo se tamo vratiti sljedeće godine.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Obitelji s djecom, Razgledavanje,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2023
Ljeto 2023

Odlicni,ljubazni i topli domaćini. Apartman uredan i čist sa svim potrebnim stvarima u njemu. Za svaku preporuku. Mjesto predivno i mirno,taman za odmor po zelji! Vidimo se i slijedeće godine!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare,
Ražanac, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Rujan 2022
rujna 2022

Odlična lokacija - blizu svega, 4-5 minuta hoda; plaža, trgovine, sladoledarnica, pizzerija, kafići, restorani, sve nadohvat ruke. Ražanac je sigurno i mirno selo s izvrsnom klimom i ljudima. Svakako preporučam ovaj apartman. Apartman je čist i ima sve što je potrebno za ugodan odmor. Kuhinja je potpuno opremljena (električni štednjak - 2 ploče, nema pećnicu, ali postoji mikrovalna). Domaćini uslužni i ljubazni, plaža prekrasna s prirodnim hladom, a more kristalno čisto. Svakako preporučamo!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Željka & Žac Tijan Oglašivač od 2018
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Slovenski, Ruski,
Više o domaćinu

Željka i Žac Tijan već duži niz godina bavi se iznajmljivanjem apartmana i turističkom djelatnošću. Očekujemo Vas s velikim veseljem i nudimo ugodnu obiteljsku atmosferu za vrijeme Vašeg odmora u našim apartmanima. Žac će uvijek rado ispeći roštilj uz koji će se popiti poznata orahovača te okusiti niz obiteljskih eko proizvoda. OBITELJ TIJAN

Oglas Apartmani Tijan Željka i Žac je pregledan 63312 puta od 20.09.2018.