Apartmani ŠimeSabunike - Zadar i okolica

cijena od € 32 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Sabunike i regiji Zadar i okolica!
Opis objekta

Objekt se nalazi u centru naselja Sabunike, 20 metara do trgovine i kafića, te 5 minuta do restorana i 10 minuta hoda do plaže. Plaža je pješčana i poznata po ljekovitom blatu. Također se može jedriti i surfati. U blizini su i nacionalni parkovi Krka i Paklenica. Mjesto je idealno za obitelji sa djecom. U objektu postoje dva apartmana jedan je površine 35 m2 sa jednom spavaćom sobom i dnevnim boravkom s kuhinjom, kupaonicom, te tereasom od 20 kvadrata. Drugi apartman je na dvije etaže površine 65 m2 sa dvije spavaće sobe, dnevnim boravkom sa kuhinjom, kupaonicom te dvije terase površine od po 25 m2 od kojih je jedna u krovu sa pogledom na more. Apartmani su prijavljeni i kategorizirani sa 3 zvjezdice.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Dolasci su subotom iza 14 h, a odlasci do 10 h. Minimalna duljina boravka je 7 dana. Mogućnost smještaja na pomoćnim ležajevima uz nadoplatu 10 EUR po osobi dnevno. Kod rezervacije potrebno uplatiti avans od 100 EUR za potvrdu rezervacije, a ostatak po dolasku. Boravišna pristojba je uključena u cijenu. Veselimo se vašem dolasku....
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 500 m
  • Plaža: 500 m
  • Centar: 10 m
  • Trgovina: 10 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 2 km
  • Ljekarna: 2 km
  • Banka: 2 km
  • Pošta: 2 km
  • Benzinska crpka: 2 km
  • Autobusni kolodvor: 2 km
  • Željeznički kolodvor: 20 km
  • Zračna luka: 22 km
  • Marina: 2 km
  • Disco klub: 2 km
  • Nacionalni park: 40 km
Vrsta plaže
Pješčana,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Šime
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
nin, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Šime, Srpanj 2017
Odličan smještaj !!

Ostati s gospođom Draženka je stvarno savršeno ... Stan je upravo kao što su slike, nove, čiste, i sve u njemu trebaju ostati. Plaža je potrebno deset minuta normalnog hoda. U neposrednji stan u blizini trgovine, tržnica, caffe bar, slastičarna, putnička agencija, razmjene novca, restervracija ... gospođa Draženka je jako dobra osoba, kao i njezina sestrična Lucija i njezin suprug. Hvala za ugodan boravak i prekrasan odmor i nadamo se da vidjeti sljedeće godine.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Hvala

Gospođo Darja puno vam hvala na lijepim riječima, veselim se našem ponovnom druženju. Draženka

KRIŽEVCI, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Šime, Lipanj 2017
Idealan smještaj!!

Boravak kod gospođe Draženke je bio ugodan a objekt je točno onakav kako je i opisano, uredan, održavan i čist. Kuhinja ima sve potrebno za za cijelu obitelj, ima i 2 frižidera, ledenicu. Sobe su lijepo namještene i kreveti su udobni. Smještaj je u samom centru Sabunika, pekara, prodavaonica, kafić i slastičarnica su iza ugla. Trgovački centri su autom 5 minuta pa se može ići i u veće kupovine. Mi smo boravili s dvoje razigrane djece za koju je gospođa imala izuzetno strpljenja. Od apartmana do plaže je 5-10 minuta hoda (ovisno o raspoloženju djece). Na putu do plaže je i parkić s toboganom i ljuljačkama pa smo se i tu većinom zadržavali. Sve je nadomak ruke, a može se ići i autom, promet nije gust, a i automobili voze oprezno jer ima puno male djece koja stalno skakuću okolo. Od Sabunika 2 km dalje nalazi se Nin kojeg smo posjetili a blizu je Zadar. Preporučila bi ovo mjesto za obitelji s djecom jer je plaža prekrasna i puna djece koja se igraju i zabavljaju izrađujući svakakve konstrukcije od pijeska. Moja djeca su uživala u toplom moru i cjelodnevnoj igri i upoznavanju druge djece. Gospođa Draženka je izuzetno susretljiva i draga osoba te se nadamo ponovnom ljetovanju i sljedeće godine. Još jednom zahvaljujem gospođi Draženki na ugodnom boravku i razumijevanju za moju glasnu djecu.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta,
Čakovec, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Šime, Kolovoz 2016
Odlična usluga smještaja!

Opis objekta je točan, apartman je točno takav kakav je na slici i plaža je udaljena kojih 5 min hoda. Dočekalo nas je sve uredno, čisto i novo. Iako nema klime, gđa. Draženka je stavila ventilator te uopće nije bilo potrebe za klimom, u apartmanu je stvarno bilo ugodno. Domaćin, odnosno gđa. Draženka je odlična, susretljiva i pristupačna osoba, te nas je ugodno dočekala i uzela si vremena za naše upite. Definitivno bih preporučila ovaj smještaj prijateljima, idealan je apartman za par. Sabunike su općenito super destinacija jer su blizu Nina, Zatona, Privlake, Zadra, a Kraljičina plaža je prekrasna (ako volite pješčane plaže, idealna za djecu).

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta,
Draženka Matus Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartmani Šime je pregledan 54491 puta od 10.03.2016.