Apartmani RužaSabunike - Zadar i okolica

cijena od € 45 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Sabunike i regiji Zadar i okolica!
Opis objekta

Samostojeća kuća podijeljena na 3 studio apartmana, okružena zelenilom u mirnom turističkom naselju Sabunike. Kompaktni i opremljeni apartmani prigodan su smještaj za obitelji, roditelje s malom djecom te sve ljubitelj prirode i pravog odmora uz more. Dva apartmana na katu povezana su terasom zbog čega će biti savršen izbor za dvije obitelji koje žele zajedno uživati u odmoru na moru. Kuća se nalazi na manje od 5 minuta hoda do mora i centra naselja zbog čega do plaže, trgovine, restorana i kafića možete doći i bez automobila, uz samo kratku šetnju. Kuća uključuje prostrano dvorište i zelenu površinu ispred kuće koji čine dodatno mjesto za dječju igru na otvorenom. Svaki apartman sadrži natkrivenu terasu, s otvorenim pogledom na okolnu prirodu i more, na kojoj ćete uz morski povjetarac uživati u pravom godišnjem odmoru daleko od vreve grada.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Zbog pripreme apartmana za Vaš odmor idealno vrijeme dolaska je između 14 i 18 sati. Kako bi se apartman na vrijeme pripremio za sljedeće goste, isti bi trebalo napustiti do 10 sati. Radi pravovremene rezervacije aprtamana u željenom terminu molimo Vas da se sa svim upitima javite na vrijeme. Za rezervaciju željenog termina potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 100 eura dok se ostatak iznosa podmiruje po dolasku u apartman.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Centar: 200 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 50 m
  • Doktor: 1 km
  • Ljekarna: 1 km
  • Pošta: 1 km
  • Benzinska crpka: 1.5 km
  • Autobusni kolodvor: 6 km
  • Željeznički kolodvor: 18 km
  • Zračna luka: 30 km
  • Disco klub: 6 km
  • Nacionalni park: 27 km
Vrsta plaže
Pješčana,
Dodatni sadržaji
Prostrana okućnica objekta sadrži roštilj i natkrivenu sjenicu u kojoj možete opušteno uživati u svojim specijalitetima s roštilja na otvorenom.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Ruža
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Vestec, Češka Republika
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Srpanj 1997
Apartmani Růža

Pozdrav, bio sam ovdje davno kao dijete sa svojim roditeljima. Bilo je to 1997. - početkom srpnja. Imao sam 6 godina. Ove godine, nakon 23 godine, bio sam ovdje u Sabuniku da vidim. Nisam svojim očima vjerovao da su Apartmani Růža Sjećam se iz djetinjstva da smo živjeli u stanu gore pored stepenica, ispod nas je živjela domaćica s unukom.Ona je bila vrlo lijepa dama i sjećam se također da je ostavila nama (djeci) slatkiše u stanu. prekrasno i ovo bih preporučio drugima :)

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa Češki - Prikaži original
Odgovor domaćina
Hvala

Dobar dan, Hvala na ljubaznim riječima. Drago nam je da ste nam se svidjeli i da imate lijepe uspomene iz djetinjstva. Dobrodošli ponovo u Sabunike. Srdačno, Apartmani Ruža

Iva Kožić Oglašivač od 2019
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski, Češki,
Oglas Apartmani Ruža je pregledan 29321 puta od 23.06.2019.