Apartmani LelaKožino - Zadar i okolica

cijena od € 50 na noć
Ocjena gostiju na temelju 26 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Oko 7 km sjeverno od Zadra, na samom moru, smjestilo se malo,pitomo mjesto Kožino. Blizina povijesnog gradića Nina te hotel resorta Zaton savršen su dodatak godišnjem odmoru kojem Kozino nudi,a oni željni avanture mogu se okušati u paintballu te posjetiti Adventure park Kožino. Naši apartmani smješteni su na samom moru,a okruženi tišinom i mirom savršeno su utočište za bijeg od gradske vreve i idealno mjesto za miran obiteljski odmor. Nakon cjelodnevnog kupanja u čistom moru, opustite se na terasama s prekrasnim pogledom na zadarski kanal i uživajte u najljepšem zalasku sunca na svijetu!

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Idealno vrijeme dolaska od 14:00 sati, a odlaska do 10:00 sati.
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 40 m
  • Plaža: 40 m
  • Centar: 800 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 700 m
  • Doktor: 7 km
  • Ljekarna: 1 km
  • Banka: 5 km
  • Pošta: 3 km
  • Benzinska crpka: 1.5 km
  • Autobusni kolodvor: 10 km
  • Željeznički kolodvor: 10 km
  • Zračna luka: 30 km
  • Marina: 5 km
  • Sportske aktivnosti: 5 km
  • Disco klub: 5 km
  • Casino: 5 km
  • Nacionalni park: 45 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska,
Dodatni sadržaji
Goste kao mali znak pažnje očekuje zakuska i pice dobrodošlice.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Lela
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 26 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Jastrebarako, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2023
Fantastičan godišnji!

Evo, i četvrtu godinu smo proveli kod naše tete Lele. I vraćamo se i sljedeće jer nema godišnjeg do boravka ovdje. Besprijekorna čistoća, srdačan doček kao u maniri pravog domaćina. Što se tiče samog mjesta, Kožino je mirno i mjesto s dušom. More je prekrasno i čisto. U kombinaciji s tako toplom dobrodošlicom to je sve što čovjeku treba da napuni baterije..

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare,
Anröchte, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2022
Odmor s Lelom opet i opet!!!

Nakon kratke pauze opet smo se mogli opustiti kod Lele, gdje nas je kao i prije 10 godina dočekala osobno Lela s košarom voća, platom sa sirom i šunkom i kruhom. Lelina gostoljubivost je sjajna, uvijek je tu za vas, ali nije nametljiva. Lela vam svaku želju čita iz oka i razmazuje vas ribom sa žara ili regionalnim jelima. Ona vam pokaže veletržnicu ili male festivale u okolici, ako želite. Apartman je čist i ukusno namješten. Posteljina i ručnici su snježno bijeli i sve što vam je potrebno za boravak je tu. Krovna terasa nudi obilje prostora i fantastičan pogled. U samom gradu postoje opcije za kupovinu i objedovanje, a posebno se preporučuju regionalni proizvodi poput voća i povrća od lokalnog stanovništva. Plaža je udaljena samo nekoliko minuta, čista je i poziva na opuštanje. Leli se uvijek rado vraćamo

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa njemački - Prikaži original
Karlovac, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Lipanj 2022
Prekrasan odmor!

Imamo samo riječi hvale za sve: od prve, vrlo srdačne telefonske komunikacije s gđom Lelom u kojoj nam je rado dala sve informacije, i koje smo tražili i koje nismo, ali je mislila da bi nas mogle zanimati, preko dodatnih fotografija apartmana koje nam je poslala na vlastiti prijedlog, do prekrasne dobrodošlice kroz osoban doček i dolazak pred nas (jer smo se malo pogubili) kao i kroz pladanj dobrodošlice s voćem, pršutom, sirom i fritulama. Tijekom našeg boravka, uvijek je bila tu za nas, na nenametljiv i srdačan način. Puno nam je značilo što smo znali da boravi u istoj kući gdje smo i mi bili smješteni, za slučaj da nam nešto hitno zatreba. Sam apartman besprijekorno je čist i prekrasno uređen, i to s ljubavlju i puno pažnje za detalje tako da ima sve što vam treba te smo se u njemu osjećali kao kod kuće. Samo mjesto je kao stvoreno za uživanje na krasnim malim plažama u blizini (iako smo mi imali "svoju" na koju smo stalno išli), bez gužvi, a opet blizu gradova-dragulja - Zadra i Nina. Za sam kraj našeg boravka (koji nam je prebrzo došao), gđa Lela nam je pripremila večeru za oproštaj - bilo je to krasno druženje! Ne moramo ni reći da se želimo vratiti! Po mogućnosti još ove godine.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom,
Prikaži sve komentare
Ljerka Grabovac Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski, Ruski,
Oglas Apartmani Lela je pregledan 74018 puta od 30.03.2014.