Apartmani ĐurđicaPrivlaka - Zadar i okolica

cijena od € 60 na noć
Ocjena gostiju na temelju 16 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Tražite mjesto za miran odmor? Onda Vas čekamo u Privlaci (regija Zadar). Možemo Vam ponuditi privatni smještaj u apartmanima za iznajmljivanje, Privlaka. U ponudi imamo 3 dvosobna apartmana, koji imaju dvije spavaće sobe, kuhinju, kupaonicu i dnevni boravak sa pomoćnim ležajem i 1 jednosoban apartmana koji ima 1 spavaću sobe, kuhinju, kupaonicu i dnevni boravak. Apartmani imaju klima uređaj, terasu, a oko kuće je veliki vrt sa besplatnim parkingom za sve naše goste.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Prilikom rezervacije smještaja se uplaćuje akontacija po dogovoru i ovisno o broju dana boravka. Smještaj se plaća na dan dolaska. Idealno vrijeme dolaska je oko 14 sati a odlaska do 10 sati
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 300 m
  • Plaža: 300 m
  • Centar: 500 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 400 m
  • Ljekarna: 600 m
  • Pošta: 600 m
  • Benzinska crpka: 5 km
Vrsta plaže
Pješčana, Betonska,
Dodatni sadržaji
Prilikom dolaska dočekati će Vas ljubazni domaćin sa pićem dobrodošlice!Domaćin je na raspolaganju svojim gostima 24 sata na dan za sve eventualne upite i potrebe.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Đurđica
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 16 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Nedožery-Brezany , Slovačka
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Srpanj 2023
Odličan odmor

Hvala vam puno na smještaju. Apartman je bio lijep, čist. Mirno okruženje, parking u dvorištu, ležaljke u dvorištu, mogućnost roštiljanja. Djeca su se mogla igrati u dvorištu. Gospođa Ana nas je jako lijepo dočekala, uvijek je bila na raspolaganju, bila je jako simpatična. Bili smo jako zadovoljni sa svime. Mogu samo preporučiti smještaj, nemam se što žaliti. Trgovine, restorani u blizini.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Razgledavanje,
Komentar preveden sa slovački - Prikaži original
Ružomberok , Slovačka
Vrlo dobro (4/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2023
Odmor

Okolina je bila čista, ugodna, oprema je bila dovoljna za dva tjedna koja smo proveli kod vas. Bilo je malo dalje od plaže nego što sam očekivao, ali barem smo svaki dan hodali po okolici na putu do plaže. Jedino što me razočaralo kod ovog odmora je konstantna prisutnost komaraca navečer, nije se moglo samo sjediti na terasi ili balkonu, svi smo bili izgriženi. Gazdarica je uvijek bila pri ruci i vrlo susretljiva u svemu, na čemu joj dugujemo veliko hvala. Privlaka je pogodna za boravak djece ili osoba koje ne znaju plivati, zbog postupnog ulaza u more. Voda je do struka na nekoliko metara.U blizini su bile trgovine, restorani, sladoledi, vrtuljci. Nesto za sve.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa slovački - Prikaži original
Prešov, Slovačka
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Lipanj 2023
Tetiana i Kamil

Hvala vam puno na prekrasnom odmoru, ugodnom smještaju sa svime što nam je potrebno da se osjećamo odlično! Posebno veliko hvala gđi Ani koja nas je ugostila, uvijek nam je bila pri ruci i svojom ljubaznošću nas je dirnula u srce, bila sam tako tužna kad smo odlazili! Smještaju nemam što prigovoriti, dobrodošlici gostiju također, veliko dvorište, mogućnost roštiljanja, parking, djeca mogu trčati po dvorištu, noću je mirno i lijepo se spava. Gospođo Ane, zagrljaj od djece i od nas

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa slovački - Prikaži original
Odgovor domaćina
Hvala Tetiana i Kamil

Dobar dan, iskreno nam je drago da ste nam odlučili ukazati svoje povjerenje. Sretni smo da ste bili zadovoljni u našoj kući. Lijepi pozdrav cijeloj obitelji Ana & Ana :-)

Prikaži sve komentare
Đurđica Šinković Oglašivač od 2017
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Oglas Apartmani Đurđica je pregledan 51493 puta od 18.01.2017.