Kuća od kamena House NinoBale - Istra

cijena od € 85 na noć
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Kuća Nino je smještena u selu Krmed, naselje 7 km sjeveroistočno od općine Bale. Nalazi se na županijskoj cesti Bale–Smoljanci–Svetvinčenat. Udaljeno je samo 8 min vožnjom do Bala i 25 min do Rovinja. Ako tražite smještaj daleko od gradske buke, a ujedno dovoljno blizu za sve okolne destinacije ovo je savršen izbor za Vas. Do najbliže plaže u Balama (Colone ili San Polo) autom Vas dijeli samo 13 km, a Cisterna beach je udaljena 16 km. Na raspolaganju vam je cijela kuća, okućnica, grill na ugljen i drva. Idealan smještaj za obitelj s djecom i kućnim ljubimcima. Kuća je građena u karakterističnom istarskom stilu, obložena je kamenom. Naša je starina, stoga smo za nju posebno vezani. Ima dvije spavaće sobe, dnevni boravak i kuhinju, kupatilo i natkrivenu terasu. Ispred kuće je ograđena okućnica gdje u miru možete boraviti. Kućni ljubimci su dobrodošli! Mi živimo u Rovinju i po dogovoru dolazimo u Krmed. Poštujemo Vašu privatnost

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Način plaćanja akontacije i iznos dogovaramo prilikom rezervacije. Uobičajeni iznos akontacije 20% od ukupne cijene. Ostatak se plaća u gotovini po dolasku u apartman. Boravak kraći od tri noći naplaćuje se 30% više. Uobičajeno vrijeme dolaska od 15:00 h, a vrijeme odlaska do 10:00 h. Vrijeme dolaska i odlaska drugačije od navedenog moguće dogovoriti sa domaćinom, ovisno o mogućnosti. Molimo da nas informirate o planiranom vremenu dolaska, jer živimo u Rovinju i potrebno nam je određeno vrijeme za dođemo i osobno Vam pružimo dobrodošlicu. U slučaju spriječenosti radi radnih obveza prilikom dolaska dati ćemo Vam potrebne upute za ulazak u objekt. Kalendar rezervacija redovito ažuriramo!
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Politika otkazivanja
Dragi gosti, u slučaju nemogućnosti dolaska iz opravdanih razloga, možete otkazati 30 dana prije rezerviranog datuma dolaska uz 100% povrat akontacije. Otkažete li unutar 30 dana prije dolaska, akontaciju ćemo zadržati u cijelosti.
Udaljenost od objekta
  • More: 13 km
  • Plaža: 13 km
  • Trgovina: 5 km
  • Restoran: 5 km
  • Doktor: 6 km
  • Ljekarna: 6 km
  • Banka: 6 km
  • Pošta: 6 km
  • Benzinska crpka: 12 km
  • Autobusni kolodvor: 20 km
  • Željeznički kolodvor: 6 km
  • Zračna luka: 30 km
  • Marina: 20 km
  • Sportske aktivnosti: 6 km
  • Disco klub: 20 km
  • Casino: 20 km
  • Nacionalni park: 22 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Cijena apartmana iskazana je po danu. Kućni ljubimci 10,00 eur po danu, plaća se prilikom dolaska. Kuća je kompletno opremljena, klimatizirana s dva uređaja. Nova kuhinja opremljena perilicom za suđe, indukcijom za kuhanje, pećnicom, mikrovalnom pećnicom. U cijenu uključena posteljina, ručnici za korištenje u apartmanu, korištenje klime, WIFI, završno čišćenje, parkirno mjesto u dvorištu. Perilica rublja u kući je na raspolaganju. Dječji krevetić na upit gratis.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Kuća od kamena House Nino
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Szigetszentmiklós, Mađarska
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Kolovoz 2023
Kuća Nino

Kuća se nalazi na lijepom mirnom mjestu, lako dostupna. Kuhinja, prostor za roštilj i vrt su dobro opremljeni. Savršeno čisto mjesto, sofisticirana posteljina, udoban krevet. U blizini je nekoliko lijepih mjesta i plaža. Vlasnik je jako ljubazan i uslužan. Hvala na svemu.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Obitelji s djecom, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Sandra Miletić Oglašivač od 2012
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski,
Više o domaćinu

Pozdrav! Dugogodišnje iskustvo s iznajmljivanjem, usmjerenost na zadovoljstvo gostiju, izvrsna lokacija kuće i kontinuirano ulaganje u kvalitetu razlog su da nam se obratite s povjerenjem. Bit će nam zadovoljstvo da Vam za vrijeme boravka u našem prekrasnom Rovinju omogućimo smještaj u jednom od naših apartmana, veselimo se Vašem dolasku!

Oglas Kuća od kamena House Nino je pregledan 30580 puta od 13.01.2019.