Apartmani SkelinRažanj (Rogoznica) - Šibenik i okolica

cijena od € 40 na noć
Ocjena gostiju na temelju 4 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Poštovani posjetitelji! Ako tražite mjesto za miran i opuštajući odmor za sebe i svoju obitelj, pozivamo Vas da ga provedete u apartmanima SKELIN, te uživate u kristalnom čistom moru, prekrasnim zalascima sunca i večernjim šetnjama po mjestu. Apartmani SKELIN se nalaze u malom ribarskom mjestu RAŽANJ u uvali Ljoljinica, nedaleko od Rogoznice većeg turističkog mjesta, na samom kraju Sjeverne Dalmacije između Šibenika i Splita, 45 km od Šibenika i 50 km od Splita. More je udaljeno 30 metara od apartmana. Ulicu ispred apartmana koriste susjedi samo povremeno s pokojim automobilom što jamči miran i lijep ugođaj. Ovo područje je daleko od buke, zagađenja velikih gradova i prenapučenih plaža ipak još uvijek dovoljno blizu mnogih kulturno povijesnih sadržaja udaljenih najviše nepunih pola sata vožnje. Mjesto i šira okolica su idealni za opuštanje, vodene sportove i razne oblike rekreacije, od kojih preporučamo šetnje i penjanje, jednodnevne izlete iz mjesta Ražanj, biciklizam, ronjenje

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Minimalan boravak je u trajanju od 3 dana. Vrijeme dolaska u apartmane je predviđena najranije od 14:00 sati na dan dolaska te odjava gosta najkasnije do 10:00 sati na dan odlaska. Potrebno je izvršiti uplatu akontacije u iznosu od 100 EURA. Ostatak iznosa se plaća po dolasku u Apartmane. Klima uređaj nije uključen u cijenu, iznosi 5€ na/dan ukoliko Vam je klima potrebna. U centru ˝RAŽANJ˝ postoji Turist biro, tako da tamo možete dobiti dodatne informacije o povijesti mjesta, te turističkoj ponudi i aktivnostima. Također tu možete promjeniti vašu valutu u hrvatske kune. Tijekom odmora u našem apartmanu služimo večeru dobrodošlice za goste koji ostaju minimum 2 tjedna. Nadamo se da će biti jedan od naših gostiju.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 30 m
  • Plaža: 30 m
  • Centar: 15 km
  • Trgovina: 500 m
  • Restoran: 500 m
  • Doktor: 11 km
  • Ljekarna: 11 km
  • Banka: 11 km
  • Pošta: 11 km
  • Benzinska crpka: 15 km
  • Autobusni kolodvor: 25 km
  • Zračna luka: 30 km
  • Marina: 11 km
  • Sportske aktivnosti: 11 km
  • Disco klub: 11 km
  • Casino: 15 km
  • Nacionalni park: 30 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Paket poklon i piće dobrodošlice uključeno u cijenu. Svim gostima je na raspolaganju: free internet, parking, vanjski tuš, roštilj, vrt za djecu. U blizini apartmana se nalazi i vez za čamac (samo uz obveznu prethodnu najavu). Ispred apartmana se nalazi prirodna kamena i mala šljunčana plaža. Prva velika šljunčana plaža, udaljena je prema centru RAŽANJ svega 10 minuta laganog hoda uz more oko rta Varoš, gdje je obala šljunčana. Svako jutro u ljetnim mjesecima u našu uvalu dolazi pokretno vozilo sa svježim namirnicama. U ljetnim mjesecima su organizirani izleti iz centra RAŽANJ do obližnjih većih turističkih mjesta, te do Nacionalnih parkova: Slapovi Krke i Kornati. Biciklistička i pješačka staza te ronilački centar su udaljeni 600 metara.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Skelin
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 4 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Plzeň, Češka Republika
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Kolovoz 2021
Preporučujemo - veliko zadovoljstvo

Ostali smo bez prethodne rezervacije, a sasvim slučajno. Na to područje idemo opetovano i ciljano, tu je mir, čisto more i vrlo dobar pristup mnogim turističkim odredištima. Stan je vrlo dobro opremljen po visokim standardima. Ništa nam nije nedostajalo. Vlasnici su simpatični ljudi, trude se sve udovoljiti i interes za goste to uopće nije dosadno Svakako ćemo narednih godina pokušati ponoviti posjet.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Razgledavanje,
Komentar preveden sa Češki - Prikaži original
Osečná, Češka Republika
Odlično! (5/5) Boravio u Studio, Srpanj 2015
Super

Ove godine smo stvarno odlučili u zadnji tren (3. 7.). 16. 7. Išli smo i sve je bilo super. Bili smo u Hrvatskoj mnogo puta, ali tako slatko kući smo doživjeli. Plivanje nevjerojatna osoba minimalno, mirno, cijenimo uvoz kruh i voće u stanu. Već smo zabukováno za sljedeću godinu. Kad bla ukus, raspoloženje, otišli smo do Rogoznice, Trogira, Primoštena. Preporučujem za one koji žele mir, ali ne odreći povremene "turističke gradove".

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa Češki - Prikaži original
Warszawa, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2015
Vrijedi preporuku :)

Preporučujemo ovaj apartman za ljude koji traže mir. Čiste sobe, vrlo blizu mora. Čiste plaže gdje ima malo ljudi, čistom vodom. Područje je tiho, ovaj gradić je sigurno za djecu. Domaćini su ljubazni i susretljivi, uvijek pomoći. Mi smo bili dolaze ovdje od 7 godina. PREPORUČUJE SE :)

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Nikola Skelin Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Ja sam Nikola Skelin, 33-godišnjak rođen i odrastao u Solinu, u blizini Splita. Ovdje ćete pronaći prijateljsku Apartmansku kuću udaljenu 30 metra od mora, okruženu netaknutom prirodom, maslinama i borovom šumom tipičnom za ovo mjesto.

Oglas Apartmani Skelin je pregledan 49381 puta od 14.01.2014.