Apartmani PrcelaRogoznica - Šibenik i okolica

cijena od € na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Rogoznica i regiji Šibenik i okolica!
Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 50 m
  • Plaža: 50 m
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Prcela
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 4 komentara
Lviv, Ukrajina
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Prcela, Siječanj 1970
o odmoru u Croata

Apartmani Mjesto je super. Vrlo prostrane sobe. Potpuno opremljeni apartmani imaju zasebne ulaze, kao i besplatni bežični pristup internetu. Vrlo čiste apartmane. Besplatno privatno parkiralište dostupno je u okviru objekta. To je vrlo mirno mjesto, ali tamo je sve što ovdje će vam trebati. Samo 30 metara od šljunčane plaže i lijepo more. Balkon i sobe s pogledom na more. Prijateljski vlasnici.

Preporučujem za : Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Bielsko-Biała, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Prcela, Srpanj 2015
Najbolji odmor!

Za stanove od gospodina Davida Prceli naišla sasvim slučajno. Od 2005. godine idemo na odmor u Hrvatsku 7 osoba, uvijek u mraku. Međutim, ove godine naša grupa je porastao za 6 osoba, ili je bilo 13. Pronađite locale za takve skupine u mraku je vjerojatno, osobito u srpnju. Zato smo se odlučili rezervirati nešto na internetu. Pisao sam mnoge ljude, ali ne i sve je dobio odgovor. Ako ste već dobili neke, nažalost, ispostavilo se da su apartmani su već rezervirani. To je bio i ovdje slučaj. Međutim, Gospodin, koji je odgovorio da je već, na žalost, sve rezervirano, rekao mi je da samo apartmani Prcela. Gledali smo ih pod linkom podesłanym po njemu i odlučio da će za nas u vrijeme. Nikad nisam bio u Zečevo Rogozničko, jer nismo znali jesu li plaže su lijepa kao oni koji su imali zadovoljstvo vidjeti u prethodnim godinama. Dolazeći na Zečevo Rogozničko nitko od nas nije znao što očekivati. Međutim, kada smo stigli okazło da su apartmani su još ljepše nego na slikama. Sve je čisto i uredno. Očito je da su vlasnici stalo je da ljudi koji koriste njihove usluge, osjećam najbolje, a to je bio njihov nezaboravan odmor. Nedostajalo mi za ništa. G. David je vrlo lijepo i prijateljski vlasnika. Ako vam je potrebna pomoć, on će sigurno pomoći. Imali smo problema s ništa. Ja mogu iskreno reći da je to bio naš najbolji locale do danas. Za 10 godina jahanja na Hrvatsku, a ja nikad nisam bio tako sretan s mjesta gdje sam živio za vrijeme mog boravka u Hrvatskoj. Plaža je soooo blizu, je lijep i miran. Mogao bih pisati o prednostima ovog mjesta zauvijek, ali znam da sam se rijetko tko želi čitati toliko mišljenja. Ukratko, to Zečevo Rogozničko je vrlo lijep odredišta u Hrvatskoj i ako je već tamo možete izabrati da bilo gdje drugdje, ali za APARTMANI PRCELA!

Preporučujem za : Obitelji s djecom, Romantičare,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Prague, Češka Republika
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Prcela, Lipanj 2015
Prekrasan apartman

Ostali smo na mr. Prcela apartman za 14 dana. Bilo je odlično. Sve je čisto! Plaža je samo 1 minutu hoda. To je kristalno čisto more. Tu je caffe bar u neposrednoj blizini. Plaža nije velik, ali je strašan. Stan je u neposrednoj blizini Nacionalnog parka Slapovi Krke i Šibenik. Ostao sam u lipnju, a sada ću ga rezervirati u rujnu, ali samo za mene i moju suprugu za 7 dana. Ovaj apartman je 100 x bolje nego na slikama! Visoko preporučiti ove apartmane i gospodina Prcela kao domaćin!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Prikaži sve komentare
David Prcela Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Positive person :) Like to meet new people!

Oglas Apartmani Prcela je pregledan 9932 puta od 10.11.2014.