Apartmani Luxury View Rogoznica - Šibenik i okolica

cijena od € 60 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Rogoznica i regiji Šibenik i okolica!
Opis objekta

Luksuzno uređeni i potpuno opremljeni novi apartmani s pogledom na more, samo minutu hoda udaljen od velike šljunčane plaže, u mirnom dijelu Rogoznice, predio Lozica. Apartmani se nalaze na drugom katu novogradnje, ispred koje je osigurano besplatno parking mjesto. Sastoje se od dvije bračne sobe sa velikim krevetima, kuhinje i blagovaone sa dnevnim boravkom, te kupaone i terase s koje se pruža panoramski pogled na more.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 50 m
  • Plaža: 50 m
  • Centar: 1 km
  • Trgovina: 800 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 1 km
  • Ljekarna: 1 km
  • Banka: 1 km
  • Pošta: 1 km
  • Marina: 700 m
  • Disco klub: 700 m
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Luxury View
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Rybnik, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Kolovoz 2021
Odličan stan s pogledom na more

Apartman je idealan za obitelj s djecom, čist, moderan, prostran i potpuno opremljen svime što vam je potrebno u svakodnevnom životu. Pogled s balkona na more je neprocjenjiv. Nekoliko koraka do plaže Lozica i kratka šetnja do plaže Sepurina (dijete od 2,5 godine lako se snalazi na vlastitim nogama). Hodajte do grada oko 20 minuta. Vlasnici su bili jako ljubazni i uvijek su bili na raspolaganju. Tamo ćemo se svakako vratiti.

Preporučujem za : Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Wola Filipowska, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Kolovoz 2020
Prekrasan stan s prekrasnim pogledom na more

Upravo smo se vratili iz Rogoznice gdje smo imali prekrasan odmor. Imali smo zadovoljstvo tjedan dana biti gosti gospodina Damira u apartmanu Luxury View. Svakako preporučujem ovo mjesto - prekrasan apartman s prekrasnim pogledom na more i otoke (jutarnja kava s pogledom na more - neprocjenjivo!). Sve kako je opisano - potpuno opremljena kuhinja, kupaonica (perilica posuđa, aparat za kavu, sušilo za kosu, ručnici), sve u svježem modernom stilu i naravno klima uređaj. Apartman se nalazi nekoliko koraka od šljunčane plaže, odmah pored njega je i šljunčana plaža s kafićem i atrakcijama za djecu. Položaj apartmana omogućuje miran odmor i mogućnost večernjih šetnji, npr. Do starog dijela Rogoznice i marine. Preporučam!

Preporučujem za :
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Bayreuth, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Luxury View , Kolovoz 2018
Izuzetno lijepo uređen apartman s terasom i pogledom na more u mirnom dijelu Rogoznice

Baš sve je kao na slici, novo i čisto. Kreveti su izuzetno kvalitetni i udobni. Ostali namještaj i oprema su kvalitetni i s ukusom kombinirani. Klima uređaj je bešuman, a zujanje vanjskih jedinica se ne čuje pa se može u miru uživati na terasi i spavati uz otvoren prozor. Kuhinja je kompletno opremljena ako želite kuhati. More i betonska plaža su udaljeni 1 minutu hoda, a do šljunčane plaže ima 3-4 minute šetnje uz more. Smještaj je idealan za miran obiteljski odmor. Nas je bilo 4, proveli smo u apartmanu 9 dana i svi smo se u apartmanu super osjećali i bili više nego zadovoljni! Gosp. Damir i njegova supruga su jako ljubazni.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare,
Damir Rančić Oglašivač od 2013
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartmani Luxury View je pregledan 30173 puta od 18.07.2018.