Apartmani HuljevPrimošten - Šibenik i okolica

cijena od € 50 na noć
Ocjena gostiju na temelju 15 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Kompletno opremljeni prekrasni apartmani sa BAZENOM i prostorom za sunčanje 50M2 nalaze se u prekrasnom i mirnom predjelu Primoštena. Nalazimo se 10 minuta hoda do centra prekrasnom stazom uz more, 5 minuta hoda do najljepše plaže gdje cijeli dan možete uživati na suncu ili u hladu borove šume koja je dio plaže sa pogledom na stari dio Primoštena te na koncu uživati u zalasku sunca. Apartmani posjeduju klima uređaj, besplatan WI-FI, smart tv,SAT Posteljina i kuhinjske krpe se mijenjaju jednom tjedno a ručnici(2 srednja, jedan veliki za apartman te jedan veliki za bazen po osobi) dva puta tjedno. Vlasnik je gostima na raspolaganju 24 sata na dan. APARTMANI SU OPREMLJENI SREDSTVIMA ZA DEZINFEKCIJU RUKU itd. U dvorištu se nalazi bazen, tuš, roštilj sa pripadajućim stolom za blagovanje, prostor za igranje djece. Parkirna mjesta su odmah uz objekt. Duži niz godina baveći se iznajmljivanjem apartmana stekli smo iskustvo koje nam pomaže da se kod nas osjećate kao kod kuće. DOBRODOŠLI

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Iznos akontacije je 20% od ukupne cijene a ostatak odmah po dolasku Vrijeme dolaska je od 14 sati, a odlaska do 10 sati.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 400 m
  • Centar: 800 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 600 m
  • Doktor: 500 m
  • Ljekarna: 800 m
  • Banka: 700 m
  • Pošta: 700 m
  • Benzinska crpka: 300 m
  • Autobusni kolodvor: 700 m
  • Željeznički kolodvor: 25 km
  • Zračna luka: 30 km
  • Marina: 2 km
  • Sportske aktivnosti: 1 km
  • Disco klub: 700 m
  • Casino: 600 m
  • Nacionalni park: 50 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Piće dobrodošlice. Dostava novina po želji gosta. Mogućnost organiziranja izleta. Ukoliko je potrebno organiziramo prijevoz gostiju od aerodroma do objekta i natrag po dogovorenoj cijeni.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Huljev
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 15 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Katowice, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Lipanj 2022
Bas odlično!

Jedno od najboljih mjesta gdje smo bili. Baš odlični domaćini. Sve čisto, puno posuđa i stvari potrebnih za kuhanje. Bile je perilica posuđa, pa i perilica robe. Bazen super, ali za nas nije bio najbitniji jer volimo više plažu. Plaza udaljena oko 10 minuta -čista, lijepa, ima mjesta u hladu i more bas toliko čisto. Vrlo preporučujemo ovu kuću za odmor i nadamo se da dođemo opet vise puta.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Razgledavanje,
Varaždin, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2, Kolovoz 2021
Preporučujem!

Smještaj izuzetno čist i uredan, domaćini prijazni i susretljiv. Bazen upotpunjuje idealan odmor, nadamo se ponovnom susretu!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Krzeszów, Poljska
Ne zadovoljava (1/5) Boravio u A6, Srpanj 2021
Izbjegavajte!

Oprema iz 80 -ih, vi ste veći tim, nema mogućnosti da vas netko posjeti bez skakanja u vodu na imanju, bez jela za stolom pored bazena, bez kupanja nakon 22 sata, bez sjedenja na terasi nakon 23 sata. Plaža je udaljena 1,5 km, a ne 400 m kako je opisano u opisu Dugo godina putujemo s većim timom s djecom, svi žive u okolici, ali nikada nismo imali vremena dopustiti da nam netko pokvari odmor pa iskreno ne preporučujem NE PREPORUČUJEM !!!

Preporučujem za :
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Nekulturni gosti

36 godina se bavimo iznamljivanjem apartmana i ovako nekulturne goste još nismo imali. Navedena ograničenja,kako je gost naveo nisu slučajna,jer gostima kao što su ovakvi trebalo bi ograničiti bilo kakva putovanja. I sretan sam što ih u svojoj kući neću više vidjeti. A onima kod kojih budu ljetovali u budućnosti želim svu sreću... Što se tiče udaljenosti mora i plaže sve se može vidjeti na karti. Ta njegova izjava da je plaža 1500 M je istina,ali to je najdalja plaža. Ima plaža i 10-20 km ali to nije u Primoštenu. Najbliža je kao što je navedeno u opisu. Dragi budući gosti molim pročitajte dosadašnje komentare gostiju tu i na Booking.com(APARTMENTS HULJEV) kao i visoku ocjenu 9,4/10. Ovaj komentar je nezadovoljstvo nekulturnog pojedinca. DOBRODOŠLI

Prikaži sve komentare
Ante Huljev Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Osoba sam prepuna pažnje ne bi li se gost kod mene osjećao baš onako kako želi. Dobrodošli u sretno okruženje

Oglas Apartmani Huljev je pregledan 114765 puta od 07.02.2014.