Apartmani House ZvonimirRogoznica - Šibenik i okolica

cijena od € 30 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Rogoznica i regiji Šibenik i okolica!
Opis objekta

Objekt se nalazi u mjestu Zečevo -Stara Draga, mirnom naselju od dvadesetak kuća,izmedju poznatih turističkih destinacija Primošten i Rogoznica. Apartman 1 smješten je u prizemlju i pripada mu velika terasa . Preporučujemo ga obiteljima s malom djecom. Apartman 2 je na prvom katu i ima terasu s prekrasnim pogledom na more. Idealan za veće obitelji ili grupe od 6-8 osoba. Svakom apartmanu pripadaju 2 parking mjesta. Gosti mogu koristiti zajednički grill. Svako jutro moguće je kupiti svježi kruh i mliječne proizvode ispred kuće.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Model plaćanja je slijedeći: - 20% prilikom rezervacije na naš bankovni račun -ostatak po dolasku Check in -12 sati Check out- 9 sati (ili po dogovoru)
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 2 km
  • Trgovina: 1 km
  • Restoran: 2 km
  • Doktor: 2 km
  • Ljekarna: 2 km
  • Banka: 2 km
  • Pošta: 2 km
  • Benzinska crpka: 5 km
  • Autobusni kolodvor: 25 km
  • Željeznički kolodvor: 30 km
  • Zračna luka: 25 km
  • Marina: 2 km
  • Sportske aktivnosti: 2 km
  • Disco klub: 2 km
  • Casino: 2 km
  • Nacionalni park: 40 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska,
Dodatni sadržaji
Budući da se nalazimo u blizini 2 nacionalna parka (Kornati i Krka) i 3 grada s UNESCO-va popisa svjetske baštine(Šibenik,Split,Trogir) mogućnosti odlaska na organizirane ili individualne izlete su neograničene. Takodjer, moguće je baviti se raznim sportovima.BICIKLIZAM je vrlo popularan jer postoje kilometri uređenih bicilistčkih staza.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani House Zvonimir
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Marl, Njemačka
Vrlo dobro (4/5) Boravio u Apartmani House Zvonimir, Srpanj 2015
Obitelji sa 11 ljudi

Bili smo u srpnju 2015. godine, u obitelji Knežević. Budući da smo djedovi, sestre, brat i djeca (2,8,12) to je, iznajmljuju se dva apartmana u kući obitelji Kezevic. Odlučujuće za našu rezervaciju bila prekrasna terasa koja se nalazi ispred manjeg stana u prizemlju. I moram reći da smo bili sretni s pravom izbora. Prvi je, naravno, bio je više nego dovoljno prostora za sve nas. Jednom prilikom prijatelj brat je ostao na gost kauč. Dakle, dosta prostora. Tada sam obitelj Knežević. Vrlo lijepo i obrazovani ljudi, koji su nas stajali u našem odmoru sa savjetima. Osim toga, bili smo dopušteno koristiti svoje roštilja i oni stavili bežični pristup internetu. Imali smo ugodne razgovore o zemlji i ljudima. G. Knežević nas je doveo do lokalnog farmera, gdje smo bili u mogućnosti kupiti vino sama proizvela. Za mene je najukusnije vino koje smo kušali u Hrvatskoj. Još jedan veliki plus, vrijeme, mjesto. Kuća Zvonimir se nalazi u području daleko od gužve. Zapravo, došao na ovaj Stichstrasse samo stanovnici i vozač role u jutarnjim satima. To nije, kao što je u daljnjem tijeku putu prema Splitu, ispred hotela na glavnoj cesti koja vodi izravno uz more, uz more. To je uistinu u prirodi, super čisto more. Mali isel blizu smo erschwommen, možete ići planinarenje (ako ste u žaru Lust) i prekrasnih gradova, tu su također u blizini: Šibenik, Rogoznica i Split. Nema plaže u Hrvatskoj, samo stjenovita obala. Na konkretnim komada obično cast, s ljestava u vodu. Na trgu obitelji Knežević, voda je prilično duboko, tako da samo za plivače. Naši klinci su 8 i 12, nije problem. Nedaleko od našeg mjesta je šljunčana plaža, koja je pogodna za malu djecu. Jedini nedostatak su ježevima koji uspijevaju očito u tijeku. Moja obitelj je obično nosio plivati ​​cipele, ali sam pronašao glupo. Možemo preporučiti borave u Zečeva a posebno našim domaćinima Olga i Zvonimir vrlo. Bio je veliki odmor !! Fotografije se mogu naći ovdje: http://www.alles-ueber-litauen.de/dies-und-das/260-urlaub-in-kroatien-tipp.html

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa njemački - Prikaži original
Mittelbiberach, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani House Zvonimir, Kolovoz 2015
Veliki odmor

Bili smo 4 odrasle osobe i 3 djece u dobi od 5 do 15 godina u stanu. Apartman je vrlo čist, prostran s velikim balkonom s pogledom na more. Vlasnici su nevjerojatno prijateljski, korisna i lijepa. Dali su nam neke velike savjete o dobrim restoranima i mjesta za posjetiti. Na plaži stresom pasmine su pretočena u krškim stijenama, gdje možete uživati ​​u prekrasan dan. More je jednak vrlo duboko, tako da djeca mogu skočiti u more prekrasan. Na čelu uvale ali možete izvoditi stan u vodu, tu je šljunčana plaža. More je lijepo i kristalno jasno. Iz stana ste s autom u 5 minuta u Rogoznici. Primošten, Šibenik, Trogir, Slapovi Krke, Split je postići ništa veliko. All-around veliki odmor! Preporučeni !!!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Razgledavanje,
Komentar preveden sa njemački - Prikaži original
Seoul, Koreja, Republika
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani House Zvonimir, Kolovoz 2015
Izvrsno! Vrlo prostran stan i mirno mjesto.

Prostrani apartman, ljubazni vlasnici, vrlo blizu i jasan primorsko. Htio bih preporučiti ovaj apartman za obitelji s djecom koji žele miran i opuštajući vremena.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Olga Knezevic Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski,
Više o domaćinu

Dragi gosti, Zadovoljstvo nam je ponuditi Vam boravak u našim apartmanima. Trudimo se biti dobri domaćini i činimo sve kako bi našim gostima osigurali ugodan boravak na ovom prelijepom dijelu hrvatske obale. Dobro došli!

Oglas Apartmani House Zvonimir je pregledan 19387 puta od 15.01.2015.