Apartman SunflowerRažanj (Rogoznica) - Šibenik i okolica

cijena od € 50 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Ražanj (Rogoznica) i regiji Šibenik i okolica!
Opis objekta

Smješten u sredini mirne uvale Stivašnica, Apartman Sunflower je idealan za 4-6 osoba i nudi vam savršeno mjesto za odmor. Apartman Sunflower se sa svojih 90m2 prostire preko dva kata na vrhu obiteljske kuće. Na prvom katu se nalaze udobna spavaća soba s bračnim krevetom, praktična kupaonica s perilicom rublja, potpuno opremljena, renovirana kuhinja, blagovaonica s velikim stolom za 6 osoba te zapadno orijentirana terasa koja ima prekrasan pogled na more i zalaske sunca. Kružnim stepeništem se dolazi u potkrovlje, gdje se nalaze preostale dvije spavaće sobe te kupaonica. Svaka od soba ima bračni krevet te pogled na more odnosno prirodu. Apartman se nalazi 80m od mora, a more počinje na dubini 5m, no u vrhu uvale (500m od apartmana) nalazi se plitka plaža.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Akontacija je 30 % od pune cijene (za rezervaciju), a ostatak se plaća po dolasku. Zbog trenutne situacije s COVID19, akontacija se plaća 30 dana prije planiranog dolaska. Stari gosti imaju 10% popusta na punu cijenu.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Ako se rezervacija otkaže 20 ili više dana prije planiranog dolaska, vraća se puni iznos akontacije.
Udaljenost od objekta
  • More: 80 m
  • Plaža: 80 m
  • Centar: 800 m
  • Trgovina: 800 m
  • Restoran: 800 m
  • Doktor: 8 km
  • Ljekarna: 8 km
  • Banka: 8 km
  • Pošta: 8 km
  • Benzinska crpka: 15 km
  • Autobusni kolodvor: 55 km
  • Željeznički kolodvor: 55 km
  • Zračna luka: 25 km
  • Marina: 8 km
  • Sportske aktivnosti: 20 m
  • Disco klub: 15 km
  • Nacionalni park: 35 km
Vrsta plaže
Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Gosti imaju na raspolaganju parkirno mjesto.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Sunflower
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 6 komentara
Chałupki, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A6, Srpanj 2021
Fantastičan

Stan odličan, čist, lijepo namješten, opremljen doslovno sa svime što vam može zatrebati. Pogled s balkona je prekrasan. Blizina mora. Vrlo ljubazni vlasnici. Mirno susjedstvo, nakon 15 minuta hoda doći ćete do centra gdje ćete pronaći lijepe restorane i trgovinu. Svakog jutra automobil s kruhom i svježom ribom vozi do stana. Svakako preporučujem !!!

Preporučujem za : Osobe željne mira,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Güstrow, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u A6, Srpanj 2020
Predivno!

Proveli smo 2 savršena tjedna u stanu obitelji Bročić. Apartman je savršeno smješten, vrlo je blizu mora, a s naše terase mogli smo uživati u prekrasnom pogledu na more. Mjesto je vrlo tiho, kupanje u kupalištima je jedinstveno. Mogli smo posjetiti prekrasne gradove u blizini Ražnja, Trogira i mnogih drugih. U stanu smo imali sve što nam je trebalo i još više, bio je to vrlo, jako lijep, prostran i vrlo čist stan. Obitelj Bročić bili su sjajni domaćini, bili su vrlo uslužni, ljubazni i pažljivi, učinili su naš boravak još ugodnijim. Stan preporučam svima koji se žele lijepo i mirno provesti u Hrvatskoj.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa njemački - Prikaži original
Cegléd, Mađarska
Odlično! (5/5) Boravio u A6, Srpanj 2019
Nezaboravan tjedan u Ražnju

Sa suprugom i prijateljima stigli smo u prekrasan tjedan. Stan je vrlo lijep, vrlo prostran. Kuhinja je potpuno opremljena, sve djeluje vrlo dobro. Svaka etaža ima klima uređaj koji osigurava ugodan provod. Pogled na more je nevjerojatan. Bili smo u opuštenom okruženju. Obitelj koja nas je dočekala vrlo je ljubazna i susretljiva. Svima preporučujem da ovdje provedu najmanje 1 tjedan.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Razgledavanje,
Komentar preveden sa mađarski - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Lucija Bročić Oglašivač od 2017
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Bok, ja sam Lucija i pomažem roditeljma prilikom iznajmljivanja Apartmana Sunflower u Ražnju. Nadamo se da ćete uživati!

Oglas Apartman Sunflower je pregledan 28033 puta od 24.06.2017.