Apartman ElenaŠolta Rogač - Otoci

cijena od € 40 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Šolta Rogač i regiji Otoci!
Opis objekta

Dobrodošli na Šoltu. . Dobrodošli na otok maslina, vina, smokava i meda – idealna za goste sa obitelji, osobe koje žele tih i opuštajući odmor bez buke i gužve, i za one koji traže odmor bez stresa. Vožnja trajektom traje 50 minuta. Otok ima prekrasne uvale, netaknutu prirodu i otočiće. Šolta je raj za tijelo i dušu. Apartmani Elena sa je sa prekrasno uređenim vrtom, smještena je samo 15 m od mora u malom selu Rogač na otoku Šolti.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Akontacija iznosi 30% od ukupne cijene. Po dolasku u apartman plaća se ukupna cijena. Boravišna pristojba je uključena u cijenu. U cijenu je uključen: parking, besplatni internet, posteljina i ručnici, boravišna taksa. Korištenje klima uređaja se naplaćuje 5 EUR po danu. Kućni ljubimci - nadoplata 5 EUR po danu Minimalni boravak je 7 dana. Preporučeni dolazak od 13 sati, odlazak iza 10 sati.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 50 m
  • Plaža: 50 m
  • Centar: 300 m
  • Trgovina: 3 km
  • Restoran: 500 m
  • Benzinska crpka: 400 m
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Kompletno opremljeni apartman s terasom i pogledom na more i Split. Apartman je smješten u prvi red do mora u mirnom predjelu uvale Rogač na otoku Šolti. Apartman se sastoje od prostranog dnevnog boravka s kuhinjom, dvije sobe i kupaonice. Kristalno čisto more od apartmana je udaljeno svega 15 m. Apartman je idealan za vaš odmor na suncu, moru i prekrasnoj prirodi
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Elena
Elena Jerončić Oglašivač od 2019
Govori:
Hrvatski, Engleski, Češki, Danski,
Oglas Apartman Elena je pregledan 12438 puta od 07.02.2019.