Apartmani MeriRažanj (Rogoznica) - Šibenik i okolica

cijena od € 60 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Ražanj (Rogoznica) i regiji Šibenik i okolica!
Opis objekta

Apartmani Meri su smješteni u mjestu Ražanj kraj Rogoznice. Do glavne plaže, kao i do centra ovog mirnog, dalmatinskog mjesta pješice se može doći za 5 minuta. Apartmani su potpuno opremljeni, klimatizirani, TV, WIFI uključen, parkirno mjesto osigurano. Oba apartmana sadrže i perilicu rublja. Apartmani se nalaze u prizemlju objekta te se mogu iznajmiti kao zasebne jedinice ili u cijelosti, što je idealan slučaj kada dvije obitelji žele zajedno provesti ljetovanje jer je gostima na raspolaganju veliki dvorišni prostor sa roštiljem, za zajedničko druženje i uživanje!

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Prilikom rezervacije apartmana potrebno je uplatiti 20% iznosa ukupne cijene na broj žiro računa kojeg će iznajmljivač gostu poslati u ponudi preko maila. Ostatak iznosa se plaća odmah pri dolasku, u gotovini. Dolazak (Check in) je iza 15h, a odlazak (check out) između 9-10h. Kućne ljubimce ne primamo.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • Plaža: 300 m
  • Centar: 500 m
  • Trgovina: 500 m
  • Restoran: 500 m
  • Ljekarna: 10 km
  • Pošta: 10 km
  • Marina: 10 km
  • Disco klub: 10 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Meri
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Livno, Bosna i Hercegovina
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2021
Odlično!

Predivan odmor! Apartmani odlični, mjesto malo, mirno i predivno, lijepa plaža u blizini, more čisto. Pohvale ljubaznoj domaćici. Radujemo se povratku!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Jawiszowice, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Kolovoz 2020
svjež

Lijepo i mirno mjesto, mjesto za pravo opuštanje. Fantastični, uvijek uslužni domaćini. Apartmani upravo na fotografijama, vrlo lijepi, čisti, klimatizirani s potpuno opremljenom kuhinjom. Uz kuću je gostima na raspolaganju roštilj.Odlična polazna točka za Trogir, Šibenik i Park Krka. Ako propustite noćni život za odmor, vodeni taksi odvest će vas do Rogoznice za 10 minuta. Preporučujem, bili smo s djecom, fantastično!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Marijana Petras Tomašković Oglašivač od 2020
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Hvala Vam što ste odabrali moje apartmane za Vaš obiteljski odmor! Radujem se Vašem dolasku i vjerujem da će Vam ljetovanje ostati u prekrasnom sjećanju!

Oglas Apartmani Meri je pregledan 14535 puta od 27.01.2020.