Apartmani InesRogoznica - Šibenik i okolica

cijena od € 35 na noć
Ocjena gostiju na temelju 7 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

POPUST U LIPNJU I RUJNU! Naša kuća, sa predivnim pogledom na plavi Jadran, nalazi se u mirnom dijelu Rogoznice (Lozica IV) koji je odličan za pravi kvalitetan odmor. Našim gostima nudimo udoban smještaj u 6 dobro opremljenih apartmana različitih veličina (mali za 2 osobe, studio za 2 2 osobe i veliki za 4 osobe sa odvojenom spavaćom sobom). Svi naši apartmani su prozračni, svijetli i ukusno namješteni. Svaki apartman ima zaseban ulaz, terasu, besplatni internet (Wi-Fi), klima uređaj, kupaonu sa tušem i potpuno opremljenu kuhinju. Na svakoj terasi se nalazi stol sa stolicama i suncobran. Ručnici i posteljina, sapun, kuhinjska krpa i spužva za pranje posuđa se dobiju u svakom apartmanu. Naši gosti imaju besplatan parking uz kuću. Stjenovita plaža, kao i plaža sa kamenčićima, sa kristalno čistim morem se nalaze par minuta hoda od naših apartmana. Centar grada, s restoranima, caffe-barovima, trgovinama i aktivnostima za djecu je udaljen 20-tak minuta ugodne šetnje uz more.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
NUDIMO POPUST U LIPNJU I RUJNU!
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 1.5 km
  • Trgovina: 500 m
  • Restoran: 700 m
  • Doktor: 1.5 km
  • Ljekarna: 1.5 km
  • Banka: 1.5 km
  • Pošta: 1.5 km
  • Autobusni kolodvor: 1.5 km
  • Zračna luka: 27 km
  • Marina: 1.5 km
  • Disco klub: 1.5 km
  • Nacionalni park: 50 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Uz kuću imamo zasebnu ustakljenu verandu sa velikom terasom i zidanim roštiljem. Našim gostima nudimo besplatno korištenje 4 bicikla. Imamo svoj plato na plaži sa suncobranom i stubama za ulazak u more koji je na raspolaganju našim gostima. Za male goste imamo trampolinu, tobogan, ljuljačke i veliku okućnicu gdje se mogu igrati bez brige na promet.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Ines
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 7 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2, Kolovoz 2021
Pohvala

Upravo se vratili s odmora iz apartmana Ines i samo pohvale imamo za apartmane i domaćine. Sve čisto i uredno i opremljeno. Idealna lokacija za sve koji žele mir, a da im je izvor zabave (blizina Primoštena i Trogira) na dohvat ruke.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima,
Čakovec, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2, Kolovoz 2019
Relaksacija i odmor u predivnom Zečevu

Protekle 2 godine smo ljetovali ovdje, malo, mirno mjesto udaljeno od centra Rogoznice cca 30 minuta lagane šetnje uz more. Apartmani su lijepi, čisti i uredni, s predivnim pogledom na more. U dvorištu se nalaze trampolin i ljuljačka, te staklena veranda s roštiljem. Za svakog ponešto. O domaćinima samo riječi hvale, izuzetno dragi ljudi, ljubazni, prijateljski raspoloženi, uvijek na raspolaganju. Svakako preporuka ako želite provesti ugodan i relaksirajući odmor, a ako se želite aktivnije provesti, možete autom do Primoštena ili Šibenika. Lijep pozdrav obitelji Jakešević i njihovu mopsu 😁

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Rogoznica, Poljska
Vrlo dobro (4/5) Boravio u Apartmani Ines, Srpanj 2018
Tadzio, sa svojom obitelji

Apartmani su vrlo čisti, kao što je opisano. Stjenovita plaža, s silazom na ljestve, ali u sredini je lijepa plaža s blagom padinom. Na plaži se nalaze barovi, mjesto je preporučljivo za ljude koji vole mir. Savršeno za obitelji s djecom. Jedini nedostatak prostorije je to što nemaju televizor, ali ja to preporučujem.

Preporučujem za : Starije osobe, Obitelji s djecom, Osobe s invaliditetom,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Obitelj Jakesevic Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski, Danski,
Više o domaćinu

Dostupni smo 24 sata dnevno i uvijek se trudimo i dajemo sve od sebe da pružimo ugodan boravak našim gostima. Radi našeg gostoprimstva i udobnosti naših apartmana mnogi gosti nam se vraćaju i iz godine u godinu i preporučuju nas drugima. Dobrodošli u Apartmane \\\\Ines\\\\ u Rogoznici! Vaša udobnost je naš cilj!

Oglas Apartmani Ines je pregledan 45583 puta od 04.06.2016.