Apartmani DalmacijaKanica (Rogoznica) - Šibenik i okolica

cijena od € 70 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Kanica (Rogoznica) i regiji Šibenik i okolica!
Opis objekta

Apartmani Dalmacija nalaze se u uvali Kanica, blizu Rogoznice. Novouređeni apartmani su potpuno i suvremeno opremljeni (klima, Wi-Fi, LCD tv, perilica suđa, mikrovalna...). U ponudi su dva apartmana. Oba apartmana imaju prostranu terasu s predivnim pogledom na cijelu uvalu. Po želji gostiju, terase se mogu spojiti u jednu. Gosti Imaju osiguran parking. U blizini Kanice su Trogir, Split, Šibenik, te Nacionalni park Krka, pa ako vam dosadi kupanje u predivnom moru, možete obići te znamenitosti. Apartmani Dalmacija idealni su za odmor od ubrzanog životnog ritma i svakodnevnih obveza.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje gotovinom; 30 % akontacije prilikom rezervacije, ostatak prilikom dolaska. Dolazak poslije 14, odlazak do 10. (Mogućnost dogovora. )
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 300 m
  • Trgovina: 1 km
  • Restoran: 300 m
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
korištenje roštilja, paket dobrodošlice uključen u cijenu, mogućnost korištenja 2 bicikle (uz prethodnu najavu), mogućnost organiziranja izleta (uz prethodni dogovor)
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Dalmacija
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 4 komentara
Szczecin, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Dalmacija, Lipanj 2018
Savršeno mjesto

Hvala na velikom boravku u apartmanu u Kanicyu. Apartman je ispunio sve uvjete, a pogled s ovog mjesta bio je nezemaljski. S velikim zadovoljstvom preporučujem ovo mjesto, a vlasnici ovog objekta bili su nevjerojatno lijepi i vrlo prijateljski. Još jednom, puno hvala, Kasia i njezina obitelj

Preporučujem za : Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Bytom, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Dalmacija, Srpanj 2017
Preporuča!

Vrlo lijep prijem. Tiho, mirno mjesto, idealno za wypoczynku.Wszystko kao što je opisano, udoban i čist. Preporučujem svima.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Zahvala

Draga Joanna, Od srca vam hvala na Vašem osvrtu. Nadam se da Vam je boravak kod nas ispunio očekivanja, da ćemo vam ostati u lijepom sjećanju i da ćete se ponovo vratiti kod nas. Do tada vas pozdravljamo i želimo sve najbolje vama i vašoj obitelji. Srdačan pozdrav, Ivana

Zalesie Górne, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Dalmacija, Siječanj 1970
Otkriće

Moderan stan nalazi se u mirnom i lijepom mjestu. Dobro opremljen interijer, prostrana terasa s predivnim pogledom na more. Vlasnici su vrlo prijateljski i ljubazni. Osjećali smo se kao doma. Preporučili bismo i dolaziti ćemo u apartmani Kanica.

Preporučujem za : Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Ivana Čevra Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski,
Oglas Apartmani Dalmacija je pregledan 27020 puta od 28.02.2016.