Apartman BebeKanica (Rogoznica) - Šibenik i okolica

cijena od € 50 na noć
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Kompletno i suvremeno opremljeni apartmani u mirnom predjelu Rogoznice (Uvala Luka), smješteni 20 m od privatne plaže te 30 m od mora. Na plaži se nalaze ležaljke, suncobrani, imamo i vez za brod ako imate vlastiti brod te parking za prikolicu. Svi apartmani imaju klimu. Dodatna osoba nakon osnovnog broja se naplaćuje 15 eura za dan. Svi apartmani imaju osigiran parking, besplatan wifi, satelitsku televiziju, roštilj na drva i ugljen. Svaki dan ujutro pred kuću dolazi auto trgovine s pecivima, kruhom, mlijekom, voćem, povrćem te svježom ribom) a popodne kamionček bofrost sa sladoledom i ostalim zamrznutim proizvodima. Prva prava trgovina udaljena je 1 km jer se radi o vikendaškom naselju. Pješčana plaža udaljena je 80 m od kuće. Izrazito čisto more. Idealno mjesto za mirniji obiteljski odmor bez buke a opet blizu svih sadržaja, 15 min do Primoštena, 20 do Trogira, 35 do Šibenika i Splita. Vlasnici ne stanuju u objektu. Kućni ljubimci uz nadoplatu i na zahtjev dozvoljeni.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Pri rezervaciji obično uzimamo 30% ukupnog iznosa a ostatak 30 dana prije dolaska ili kako se dogovorimo. Klima, boravišna taksa su uračunati u cijenu apartmana Kućni ljubimci - 10 eura za dan. Dodatna osoba u apartmanu se naplaćuje također 15 - 20 eura na dan, ovisno o apartmanu i broju osoba. Apartman je potrebno ostaviti čistim i urednim inače se naplaćuje dodatni iznos za čišćenje od 20-40 eura za apartman ovisno o veličini apartmana.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
za potvrdu rezervacije uzimamo odmah 30% ukupnog iznosa a ostatak 30 dana prije dolaska, po dogovoru i zbog izvarednih situacija u skladu s zakonom vraćamo uplaćeni novac za rezervaciju ili se ostavlja za neku drugu sezonu sve je stvar dogovora, izlazimo u susret kolio je god to moguće naravno kada se radi o opravdanim razlozima za koje je potrebno priložiti valjanu potvrdu. Rezervaciju je potrebno otkazati što je prije moguće najkasnije 30 dana prije dolaska.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 20 m
  • Centar: 100 m
  • Trgovina: 1 km
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 5 km
  • Ljekarna: 5 km
  • Banka: 5 km
  • Pošta: 5 km
  • Benzinska crpka: 5 km
  • Autobusni kolodvor: 35 km
  • Željeznički kolodvor: 35 km
  • Zračna luka: 35 km
  • Marina: 5 km
  • Sportske aktivnosti: 5 km
  • Disco klub: 5 km
  • Casino: 5 km
  • Nacionalni park: 45 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Svaki apartman ima ležaljke i suncobran na plaži koji su besplatni za naše goste. Plaža ima samo privatni pristup tako da je samo za naše goste. Imamo vez za brod i parking za prikolicu ako imate vlastiti brodić. Parking za auto je također osiguran. Svi apartmani imaju wi-fi, sat-tv, roštilj fiksni na drva i mali pokretni ugljen. Primamo i kućne ljubimce (naplata 10 eura dan) Dućan kombi dolazi svako jutro pred kuću tako da ne trebate ići odmah ujutro u dućan. Možete kupiti kruh, peciva, mlijeko, kroasane, burek, novine. Možete i naručiti što vam treba za sutradan. Odmah iza kombija sa kruhom i pecivima ide drugi auto dućan sa svježim voćem i povrćem a odmah ujutro dolazi i svježa riba, popodne dolazi Bofrost- kamionček sa smrznutim proizvodima (sladoled, voće povrće, kolači). Do Rogoznice vozi taksi brod a postoji i lokalni autobus par puta dnevno. Naši prijatelji iznajmljuju brodove tako da imate popust ako želite unajmiti brod na dnevnoj ili tjednoj bazi.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Bebe
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Myslowice, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A6+3, Kolovoz 2023
Super super

Apartman je jako velik, lijep i čist sa mega velikom terasom i naravno pogledom na more i okolicu. Mjesto za ljude koji cijene mir bez gužve i vreve. Vrlo lijepo mjesto za obiteljski odmor

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Tonka Karabatić Oglašivač od 2017
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Tonka Karabatić, vesela uslužna i brižna uvijek na usluzi svakom gostu. Pomažem svojim starim roditeljima iznajmiti apartmane. Nisam fizički uvijek prisutna ali sam stalno dostupna :). Naime živim i radim u Zagrebu dok su apartmanu u uvali Kalebova luka kraj Rogoznice.

Oglas Apartman Bebe je pregledan 96321 puta od 07.07.2017.