Apartmani Mliko i PalentaRažanac - Zadar i okolica

cijena od € 85 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Ražanac i regiji Zadar i okolica!
Opis objekta

Novouređena stara kamena kuća (cca 1850.g.) u srcu malog mirnog ribarskog mjestašca s pogledom na more (mliko) i planinu Velebit (palenta) idealna je za obiteljski odmor. Svi sadržaji su dostupni pješice najviše 5 min hoda - nema potrebe za ulazak u auto.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Prilikom rezervacije očekujemo 30% akontacije. Check-in od 16h. Check-out do 10h.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
U slučaju otkazivanja 14 ili više dana ranije, akontacije se vraća u potpunosti, dok se otkazivanjem u roku manjem od 14 dana gubi pravo na povrat akontacije.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 10 m
  • Centar: 30 m
  • Trgovina: 20 m
  • Restoran: 10 m
  • Doktor: 100 m
  • Ljekarna: 50 m
  • Pošta: 100 m
  • Sportske aktivnosti: 10 m
  • Nacionalni park: 20 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
U cijenu je uključeno piće dobrodošlice. Moguće je organizirati izlete barkom uz lokalnog ribara te konzumirati uhvaćenu ribu uz gitaru, vino i pjesmu. Moguće je organizirati i izlete ATV vozilima (quadovi). Nacionalni park Paklenica je vidljiv iz apartmana i moguće ga je posjetiti, bilo samostalno ili organizirano.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Mliko i Palenta
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Duga Resa , Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Studio, Kolovoz 2022
Recenzija

Došli smo u uredan, čist apartman, koji je izgledom potpuno odgovarao slikama. Domaćini ljubazni ljudi s kojima se sve može dogovoriti. Dočekalo nas je piće za osvježenje, kapsule za aparat za kavu, keksići. Iznenadila me ugodno vešmašina i perilica suđa, veliki walk in tuš te Netflix. Terasa zatvorena te samim time idealna za malu djecu, nema straha od bježanja na cestu. Lokacija je idealna, u krugu 5 minuta pješice nekoliko plaža, kiosk, beach bar, pekara, te dva malena dućana. Sve što vam treba na dohvat ruke bez sjedanja u auto. Mjesto je maleno i mirno, idealno za miran odmor bez puno noćne buke. Preporučujem svima koji žele istinski odmor. Jednom se sigurno vraćamo.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare,
Milko Palenta Oglašivač od 2021
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Španjolski, Francuski,
Oglas Apartmani Mliko i Palenta je pregledan 19792 puta od 11.08.2021.