Apartmani CiprijanRažanac - Zadar i okolica

cijena od € 65 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Ražanac i regiji Zadar i okolica!
Opis objekta

Iznajmljujemo četverosobne apartmane od 100 m2 u Ražancu, s pogledom na more. Apartmani su vrlo pogodni za dvije obitelji ili jednu veću - imaju 2 spavaće sobe sa bračnim ležajevima i jednu sa 2 obična ležaja, dnevni boravak sa kutnom garniturom na razvlačenje za dvije osobe - ukupan broj osoba 6 plus 2. Postoje 2 odvojene kupaonice sa tuš kabinama i potpuno opremljena kuhinja. Uz dva prostrana balkona može se koristiti i vrtna terasa sa roštiljem, parking je osiguran, kućni ljubimci su dozvoljeni. Obzirom da smo ovu gradili kuću za našu obitelj, želimo da se naši gosti osjećaju kao kod kuće i imaju sve potrebno za ugodan odmor. Ražanac je mirno mjesto podno Velebita, udaljeno od Zadra samo 20 kilometara, 15 minuta vožnje, sa nekoliko skrivenih pješčanih uvala, čistim plažama i morem.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Za potvrdu rezervacije potrebno je na bankovni račun vlasnika uplatiti akontaciju u maksimalnom iznosu od 30% ukupne cijene najma. Plaćanje ostatka iznosa (ukupan iznos umanjen za akontaciju), vrši se prilikom preuzimanja apartmana. Check-in od 14:00, check-out do 10:00.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 700 m
  • Plaža: 700 m
  • Centar: 700 m
  • Trgovina: 700 m
  • Restoran: 700 m
  • Doktor: 700 m
  • Ljekarna: 700 m
  • Pošta: 700 m
  • Autobusni kolodvor: 25 km
  • Željeznički kolodvor: 25 km
  • Zračna luka: 30 km
  • Sportske aktivnosti: 700 m
  • Nacionalni park: 40 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Stjenovita,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Ciprijan
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 14 komentara
Zagreb , Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A6+2, Srpanj 2021
Dođite i opustite se

Pokušavamo srediti dojmove nakon predivnog godišnjeg odmora provedenog kod obitelji Ciprijan. Na prvo mjesto stavila bih ljubaznost i gostoprimljivost naših domaćina, divnih i toplih ljudi koji su nam boravak u njihovom prekrasnom i čistom apartmanu učinili još ugodnijim. Apartman je prostran, svijetao i ugodan za boravak, vrhunski opremljen sa svim uređajima koji vam olakšavaju život. Sam Ražanac, ako dolazite s obitelji to je upravo mjesto kakvo trebate: čisto more, predivne plaže i krasno uređena šetnica. U mjestu se nalazi crkva, nekoliko kafića, ljekarna, dućani, mesnica, Tisak. Naravno da ni djeca nisu zaboravljena s parkićem i manjim igralište za mali nogomet. Mir, tišina, nevjerojatan pogled na Velebitu dok se kupate u moru i toplina naših dragih domaćina Ciprijana naš godišnji odmor učinili su savršenim...

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima,
Warsaw, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Ciprijan, Srpanj 2018
Super apartman

Uživali smo u našem boravku u Brankovom stanu. Mjesto je bilo vrlo čisto, potpuno novo i potpuno opremljeno. Stan je bio prostran i udoban. Večer provodimo u vrtu. Pogled na more i planine bio je sjajan. Naši domaćini (Branko i Danijela) bili su vrlo korisni i nevjerojatno prijateljski. Kuća se nalazi u mirnom dijelu naselja. Mjesto je divno. Hvala na prekrasnom odmoru.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
PIANORO, Italija
Odlično! (5/5) Boravio u A6+2, Siječanj 1970
Odmor u Ražancu

Bili smo gosti, u stanu u Ražancu. S obitelji Branko Ciprijan. Domaćini su izuzetni ljudi. Dostupni su na bilo koji od naših zahtjeva. Apartman je vrlo lijep i iznad svega vrlo čist. Postoji sve što vam treba. Daniela kći Branka Ciprijana i super. Hvala za sve što ste fantastični, čak i super.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa talijanski - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Branko Ciprijan Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartmani Ciprijan je pregledan 41159 puta od 03.05.2014.