Apartman LukaRažanac - Zadar i okolica

cijena od € 75 na noć
Ocjena gostiju na temelju 10 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartman se nalazi u centru mjesta Ražanac, samo 2 minute hoda do plaže. Apartman je veličine 65 metara kvadratnih i može pružiti smještaj za 6 ljudi. Apartman se nalazi na prvom katu obiteljske kuće te u visokom potkrovlju. Na pravom katu je nova kuhinja i dnevni boravak, veća kupaona te glavna spavaća soba. Kuhinja i dnevni boravak čine jedan prostor u kojem se nalazi i stol sa stolicama za 6 ljudi te su klimatizirani. Tu se također nalazi led tv (82 cm) sa satelitskim programom te kauč na razvlačenje u veličinu 180 x 200 koji pruža ugodno spavanje za dvije osobe. Kupaona ima tuš kabinu, toalet, lavandin i perilicu rublja. Na istom katu nalazi se glavna soba koja je opremljena bračnim krevetom 180 x 200 sa noćnim ormarićima i noćnim lampama. U sobi se nalazi veći garderobni ormar. Soba je visoka, a poseban doživljaj pruža krovni prozor sa sjenilom i mogućnošću potpunog zamračenja. Na gornjem katu je druga spavaća soba s klimom i toaletom.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Na Vaše upite odgovorit ćemo u najkraćem mogućem roku. Za duže periode osigurat ćemo Vam popuste. Za potvrdu rezervacije potrebno je uplatiti 25% od ukupne dogovorene cijene smještaja.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Moguće otkazivanje rezervacije do 30 dana prije datuma dolaska uz djelomični povrat novca.
Udaljenost od objekta
  • More: 80 m
  • Plaža: 80 m
  • Centar: 60 m
  • Trgovina: 40 m
  • Restoran: 60 m
  • Doktor: 100 m
  • Ljekarna: 100 m
  • Banka: 250 km
  • Pošta: 90 m
  • Autobusni kolodvor: 200 m
  • Zračna luka: 25 km
  • Nacionalni park: 35 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Iz sobe na katu se izlazi na mali bakon s pogledom na mjesto, a ispred obiteljske kuće je velika terasa koja je zajednička s još jednim apartmanom. Terasa je opremljena s namještajem i pruža predivan pogled na more i Velebit. Osigurano: ručnici, posteljina, 2 klima uređaja, parking, wifi, perilica rublja, toster, mikrovalna, kuhalo za vodu, dječji krevetić i hranilica na upit.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Luka
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 10 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Warszawa, Poljska
Vrlo dobro (4/5) Boravio u A4+2, Lipanj 2023
Obiteljski boravak

Apartman je čist, dobro održavan, pogodan za obitelji. Kuhinjska oprema je zadovoljila naše potrebe (toster, mikrovalna pećnica, 2 hladnjaka i svo posuđe za 6 osoba). Nedostajale su nam samo čaše za rakiju ili vino, ali uspjeli smo. Stepenice su prilično visoke, ali moj četverogodišnjak je to lako prevladao. Apartman ima 2 klime tako da se možete odmoriti od hrvatske vrućine. More je dosta blizu. Nakon izlaska s vrata otvara se prekrasan pogled na planine i more. Vrlo ljubazni i ljubazni domaćini. Od srca preporučam grad i sam apartman.

Preporučujem za : Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Dąbrowa Górnicza , Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Lipanj 2023
Otkrivenje

Preporučamo Apartman Luka u Ražancu, gradu u koji smo se odavno zaljubili zbog prevladavajućeg mira, nedostatka komercijalnosti tipične za velika napučena ljetovališta i prekrasnih pogleda na Velebit. Stan je prostran, dobro održavan i udoban. Ima sve što vam je potrebno na odmoru, odnosno dobro opremljenu kuhinju i kupaonicu te udobne krevete. Čisto je i estetski, novi namještaj. Jednako važno, vrlo je blizu plaže, doslovno 5 minuta hoda. U blizini se nalazi kafić s ukusnom kavom i sladoledom, tržnica i mali pubovi u kojima možete ručati. Jedina primjedba vlasnicima je nepostojanje tende ili suncobrana na balkonu....i bilo bi lijepo sjediti pred večer ponekad Hvala vam puno na boravku, možda se vratimo

Preporučujem za : Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
COL, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Srpanj 2022
izvrsno!

Apartman je vrlo velik i čist, pogodan za obitelji. vlasnici su vrlo ljubazni i uslužni. vrlo dobro opremljena kuhinja - puno posuđa, dva hladnjaka, klima na obje etaže, perilica rublja...parkirno mjesto, dvorište za igru djece, mali dućan u blizini i vrlo blizu plaže. more je vrlo čisto.

Preporučujem za : Obitelji s djecom, Romantičare,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Marin i Ines Miočić Oglašivač od 2019
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Mladi smo bračni par s dvoje djece koji su uložili puno ljubavi i truda u uređenje našeg apartmana. Uredili smo ga na moderan način ali istovremeno zadržali autohtone elemente kraja u kojem se apartman nalazi. Iako ne živimo na adresi gdje je apartman vrlo rado volimo otići u Ražanac i provoditi vrijeme u tom prekrasnom mjestu i udisati svježi zrak

Oglas Apartman Luka je pregledan 34315 puta od 11.01.2019.