Apartmani RokoIž - Otoci

cijena od € 55 na noć
Opis objekta

Naši apartmani nalaze se u mjestu Mali Iž na otoku Ižu. Malo mjesto mirno je i tiho, upravo za ljubitelje prekrasnih pejzaža i mirisa. U kući se nalaze četiri apartmana, dva u prizemlju i dva na katu, iz kojih se pruža prekrasan pogled na more i okolinu. Apartmani su kompletno opremljeni, lijepo i moderno uređeni. Imaju TV, DVD, klimu, a u dvorištu kuće može se koristiti roštilj. Ispred kuće nalazi se privatni parking, kao i plaža primjerena za djecu. Samo 3 minute pješke nalaze se dućan, kafić, restoran i ambulanta. U mjestu Veli Iž udaljenom samo 5 minuta autom nalaze se razni restorani, marina, pošta i marketi.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Na otok se dolazi trajektom koji vozi oko sat vremena, a kreće iz nove luke Gaženica (Zadar). U apartman možete ući već pri samom dolasku, a ukoliko ste nesigurni sami pronaći kuću možemo vas dočekati na trajektu. Termin se rezervira uplatom akontacije od 10%, nakon potvrde o raspoloživosti.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 20 m
  • Plaža: 20 m
  • Centar: 100 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 100 m
  • Pošta: 5 km
  • Marina: 5 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Postoji mogućnost izleta na Kornate ili okolne otoke, najam barke ili broda, planinarenje na najviši vrh otoka. U blizini se nalazi i hotel gdje su često organizirane plesne večeri, masaže, gong seanse. Samo 5 minuta autom nalaze se pošta, bankomat, marketi, marina i razni restorani. Tijekom sezone u mjestu su organizirane i fešte sa live bendom i slavljem do jutra. Otok je idealan za osobe željne mira i tišine, pun plaža na kojima možete biti sami. More je čisto i bistro, a večeri su ugodne za spavanje.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Roko
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Olja Lukić Jajić Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski, Slovenski,
Više o domaćinu

Naše apartmane vodimo moja obitelj, mama, braća i ja. Posao vodimo sa srcem i nastojimo da se kao gosti osjećate ugodno, kao dio obitelji, zato nam se često i vraćate. Nastojimo vam pružiti mir, tako da se najčešće vidimo samo na dolasku i odlasku, a vrlo rado vas ugostimo na kavi i soku ukoliko naš želite bolje upoznati.

Oglas Apartmani Roko je pregledan 63115 puta od 13.02.2016.