Apartmani MarijaKorčula Brna - Otoci

cijena od € 35 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Korčula Brna i regiji Otoci!
Opis objekta

Apartmani Marija nalaze se u mirnom predjelu otoka Korčule, u Brni. Smješteni su u prvom redu do mora. Objekt se nalazi 5 minuta hoda do centra. U blizini objekta nalaze se supermarket, pizzeria i turistički ured. Betonska plaža nalazi se 10 m od objekta, a pješčana plaža nalazi se 1000 m udaljeno od objekta. Sve smještajne jedinice su klimatizirane, uključujuči TV s kabelskim i satelitskim programima. Gostima su ponuđeni besplatni bežični internet, te zajednički roštilj. U blizini samog objekta nalazi se privatan parking manje površine, međutim 50 m od objekta nalazi se javni parking. Svaka jedinica obuhvaća opremljenu kuhinju, kupaonicu s tušem i ostalim toaletnim potrepštinama među kojima je i sušilo za kosu. Svaka jedinica ima maleno dvorište i balkon sa izvrsnim pogledom na sami centar Brne, kao najljepšeg i najmirnijeg mjesta otoka Korčule.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Za svaku rezervaciju koju ste potvrdili uključeno je 30% akontacije. Boravišna pristojba je uključena u cijenu, zajedno sa korištenjem klima uređaja. Mogućnost veza plovila po dogovoru. Dolasci poslije 13, a odlasci do 10 sati.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 20 m
  • Centar: 50 m
  • Trgovina: 20 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 4 km
  • Ljekarna: 4 km
  • Banka: 4 km
  • Pošta: 4 km
  • Benzinska crpka: 3 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Kao znak dobrodošlice gosti dobivaju malene znakove iznenađenja, za koje se nadamo da će im se ugodno svidjeti. Tijekom svog boravka, kušati ćete poznate gastronomske specijalitete Brne začinjene domaćim maslinovim uljem uz tradicionalne domaće sorte vina i ljubaznost svojih domaćina. U našem mjestu, Brni organiziraju se izleti do obližnjeg otoka Lastova. Turistički ured je prisutan za sve dodatne informacije te će Vas vrlo rado informirati i o ostalim izletima koji se organiziraju s otoka. Postoji mogućnost obilaska lokalnih vinarija te kušanja tradicionalnih sorti vina. Svaki tjedan, tijekom ljetne sezone organiziraju se brojne feste uz roštilj i čašu bevande te pjesmu i ples. Dobro nam došli!
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Marija
Marija Pecotić Oglašivač od 2017
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski,
Oglas Apartmani Marija je pregledan 19592 puta od 13.09.2017.