Apartmani DanijelaRab Banjol - Otoci

cijena od € 55 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Rab Banjol i regiji Otoci!
Opis objekta

Apartmani u obiteljskoj vili smještenoj u naselju Banjol na Rabu, u neposrednoj blizini pješčanih plaža Padova II i Padova III (dvije minute hoda do plaža). Nalazi se 15-ak minuta hoda do grada Raba šetnicom uz more, može se koristiti i Taxi-boat te se na taj način izbjegavaju problemi s parkiranjem u centru grada, kao i troškovi parkiranja. S terasa apartmana pruža se pogled na more i stari grad Rab, u okućnici su osigurana mjesta za parkiranje vozila. U okućnici se nalazi i zidani roštilj koji naši gosti mogu koristiti te uz njega stol na terasi, a sve u prirodnom hladu velikog stabla. U blizini se nalazi i nekoliko dobrih rapskih restorana s izvrsnom ponudom ribljih specijaliteta. Ukoliko se odlučite za odmor kod nas, vjerujemo da ćete uživati.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Minimalna akontacija 100 E, ostatak iznosa placa se po dolasku. Vrijeme dolaska nakon 11 sati prvog dana rezerviranog termina. Odlazak do 10 sati zadnjeg dana dana rezervacije.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 50 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 800 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 50 m
  • Benzinska crpka: 500 m
  • Sportske aktivnosti: 50 m
Vrsta plaže
Pješčana,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Danijela
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Danijela, Travanj 2017
Sve super

Žena i ja boravili prije dvije godine, odličan apartman sa svim potrepštinama, super lokacija, super pogled, ljubazni domaćini na raspolaganju za sve upite. Definitivna preporuka.

Preporučujem za :
Rijeka, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Danijela, Srpanj 2015
Raj na Zemlji

Već godinama veselim se ponovnom boravku na ovom predivnom mjestu. Mir, tišina, buđenje uz cvrkut ptica, te pogled sa balkona i loše raspoloženje momentalno popravljaju. Na plažu se može spustiti i u kupaćem kostimu, a ako se zaželiš provoda može se laganim hodom do grada ili pet minuta autom. Ugodni ukućani koji su uvijek tu ako nešto treba na pomoći. Uglavnom apartmani Danijela su za mene nešto predivno i već godinama boravim u njima.

Preporučujem za : Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Danijela Pende Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Oglas Apartmani Danijela je pregledan 8316 puta od 02.07.2015.