Apartman FlegerZagreb - Zagreb i središnja Hrvatska

cijena od € 80 na noć
Ocjena gostiju na temelju 30 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

NOVO U PONUDI U SAMOM CENTRA ZAGREBA!!! Apartman Fleger*** je apartman od 55 m2 smješten na 2. katu stambeno poslovne zgrade, namijenjen za kratkoročni ( dnevni) najam za max. 4 osobe. Smješten je u samom srcu Zagreba udaljen svega 3 min hoda od poznate Tkalčićeve ulice i 10 min hoda od Trga bana Jelačića. Apartman se sastoji od spavaće sobe sa bračnim krevetom (200x200), dnevne sobe u kojoj je kutna garnitura, male sobe, šankom odijeljene kuhinje, kupaone, WC-a i balkona. Apartman je opremljen svime što je potrebno za ugodan boravak, uključujući klima uređaj, perilicu za suđe, perilicu za rublje, LCD TV, radio, CD, USB, Wi-Fi, mikrovalna pećnica... Apartman iznajmljujemo na jedan ili više dana, a rezervaciju možete dogovoriti e-mailom ili telefonom. Radujemo se Vašem dolasku.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Predujam iznosi 20% ukupne cijene najma apartmana, uplaćuje se na žiro račun, devizni žiro račun ili putem PayPal servisa. Po dolasku u apartman potrebno je u cjelosti platiti preostali iznos najma. Sva ostala plaćanja vrše se isključivo gotovinom, kreditne kartice i ostale načine plaćanja ne primamo. Ulazak u apartman prvog dana najma je od 14 sati. Napuštanje apartmana zadnjeg dana korištenja je najkasnije do 11 sati Ovisno o dostupnosti, prema dogovoru, pokušati ćemo Vam maksimalno izaći u susret.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • Centar: 500 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 500 m
  • Ljekarna: 300 m
  • Banka: 500 m
  • Pošta: 100 m
  • Benzinska crpka: 1 km
  • Autobusni kolodvor: 2 km
  • Željeznički kolodvor: 1.5 km
  • Zračna luka: 15 km
  • Sportske aktivnosti: 300 m
  • Disco klub: 500 m
  • Casino: 500 m
Dodatni sadržaji
U neposrednoj blizini se nalazi Trgovački centar (Kaptol centar) s raznim sadržajima, uslugama i javnom garažom. Parkiranje je moguće i ispred apartmana ovisno o raspoloživosti.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Fleger
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 30 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Dubrovnik, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Listopad 2017
Izvrsan apartman

Bili smo vrlo zadovoljni s apartmanom, na odličnoj je lokaciji. U neposrednoj blizini trga bana Jelačića. Vrlo ljubazan domaćin. Apartman topao, udoban, prostran,čist, preporučujemo!!

Preporučujem za :
Bibinje, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Ožujak 2017
Odmor

Apartman vrlo čist, kompletno opremljen, u blizini centra . Vlasnik je jako pristupačna i ljubazna osoba, dostupan za sva pitanja. Preporučamo svima!

Preporučujem za : Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Zadar, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Studeni 2016
Pohvala

Apartman je čist i uredan. Jako je blizu centra i sve se može obići pješice. Vlasnik je ljubazan i susretljiv. Preporuka.

Preporučujem za : Noćne izlaske, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Marko Fleger Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Imam 59 godina, rodio sam se, živim i radim u Zagrebu. Inženjer sam elektrotehnike i radim u telekom industriji. Željno očekujem ugostiti vas u našem apartmanima u centru Zagreba i u Puntu na otoku Krku. Radujemo se Vašem dolasku.

Oglas Apartman Fleger je pregledan 41209 puta od 27.04.2014.