Apartman ZizulaVodnjan - Istra

cijena od € 50 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Vodnjan i regiji Istra!
Opis objekta

Apartman Zizula je novi apartman na dvije etaže s 2 spavaće sobe, 2 kupaonice i terasom sa roštiljem. Na prvom katu su dnevni boravak i blagovaonica, potpuno opremljena kuhinja i kupaonica. Na drugom katu nalaze se 2 spavaće sobe i kupaonica. Na upit dostupni: djecji krevetic i djecja stolica. Ima besplatan WiFi, privatno parkiralište i na raspolaganju spremište za bicikle.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Za rezervaciju apartmana plaća se akontacija u iznosu od 30% od ukupne cijene, i ostatak pri dolasku. Check in: 16. 00 sati Check out: 10. 00 sati
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 7 km
  • Plaža: 7 km
  • Centar: 600 m
  • Trgovina: 1 km
  • Restoran: 1 km
  • Benzinska crpka: 500 m
  • Zračna luka: 20 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Vodnjan ima mnoštvo povijesnih građevina, mnoštvo crkava, prave mumije, najviši zvonik u Istri i neke od najboljih proizvođača maslinovog ulja u cijeloj Hrvatskoj. Plaže su udaljene samo 10-15 minuta sa autom. Vodnjan ima najdužu ulicu u cijeloj Istri. Ima i najužu ulicu u Istri. Vodnjan je domaćin Godišnjeg festivala maslina svježe masline. Održava se u studenom, a ovo je mjesto gdje možete kušati neka od najboljih maslinovih ulja u Istri. Neka od najboljih svjetskih maslinovih ulja proizvode proizvođači maslinovog ulja iz Vodnjana. Najstarija maslina na ovom području, Olivo de masina, stara je 500 godina i sama proizvodi 400 kg maslina godišnje.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Zizula
Ana Valic Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski, Slovenski,
Oglas Apartman Zizula je pregledan 19402 puta od 16.05.2018.