Apartman KorenMedulin - Istra

cijena od € 50 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Medulin i regiji Istra!
Opis objekta

Apartman je veličine 50m2. Sastoji se od jedne spavaće sobe, kupaone, kuhinje povezane sa dnevnim boravkom, te ulaznim prostorom i balkonom. Apartman se nalazi na drugom katu u zgradi sa više apartmana te ima i parkirno mjesto ispred zgade. U apartmanu mogu boraviti 2-4 osobe, u spavaćoj sobi je bračni krevet, a u dnevnom boravku nalazi se ležaj za dvije odrasle osobe. Čitav stan, osobito kuhinja i kupaona opremljene su svim potrebnim uređajima i predmetima za ugodan boravak. Cijena po kojoj se apartman iznajmljuje uključuje: boravak u stanu, sve troškove za struju, vodu, klimatizaciju, sve turističke takse, posteljinu, plahte, ručnike te svu kuhinjsku opremu i posuđe. Hrana ni obroci nisu uključeni i ne postoji mogućnost nadoplate za hranu ili obroke. Zgrada se nalazi u mirnoj ulici, bez puno buke. U blizini se nalazi nekoliko restorana, kafića i turističkih agencija, te supermarket, apoteka, drogerija, pekara, bankomat. Centar grada udaljen je oko 500m, do glavne plaže je cca 1000m

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Ukoliko gost želi rezervirati apartman, traži se obavezna uplata depozita u roku 3-5 dana nakon dogovora s iznajmljivačem. Depozit iznosi 30% ukupnog iznosa. Preostali iznos plaća se na dan dolaska. Depozit je nepovratan i ne postoji mogućnost povrata novca gostu u slučaju otkazivanja rezervacije. plaćanje se vrši uplatom na račun iznajmljivača. plaćanje kreditnim karticama nije moguće. kućni ljubimci nisu dopušteni.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Politika otkazivanja
povrat depozita/akontacije moguć je samo u posebnim/izvanrednim okolnostima, i tada prema dogovoru iznajmljivača i gosta
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 1 km
  • Centar: 500 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 400 m
  • Ljekarna: 400 m
  • Banka: 300 m
  • Pošta: 500 m
  • Benzinska crpka: 200 m
  • Zračna luka: 10 km
  • Marina: 10 km
  • Sportske aktivnosti: 1 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
U blizini apartmana, oko 200m udaljen, nalazi se mali poluotočić Vižula, tamo se nalazi nekoliko manjih, neuređenih, divljih, plaža. Vižula je također i povijesno-arheološki lokalitet i tamo se mogu vidjeti i ostaci građevina iz rimskih vremena. Medulin je udaljen od Pule 7km i dobra je polazna točka za istraživanje regije. Razne zanimljivosti mogu se naći osobito u Puli, tu u Vodnjanu, Banjolima, Pomeru, Premanturi ili Ližnjanu. Osobito je zanimljiv Park prirode Kamenjak, gdje se nalaze stope dinosaura, jedinstvene orhideje te preko 20 uvala i plaža sa kristalno čistim morem. U medulinskom arhipelagu postoji više od 10 otočića, koje se mogu obići na raznim izletima. iznajmljivač ne pruža i ne organizira nikakve dodatne aktivnosti, izlete i slično. kućni ljubimci nisu dopušteni.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Koren
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 4 komentara
OSIJEK, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Kolovoz 2023
Nezaboravno ljeto

Ovo ljeto smo proveli 10 nevjerojatno divnih dana u apartmanu na moru i jednostavno ne možemo biti zadovoljniji iskustvom! Već pri dolasku nas je dočekala draga Marija koja je osvojila naša srca svojom iznimnom ljubaznošću i gostoljubivošću a njezina pozornost prema detaljima bila je izvanredna. Temeljito nam je predstavila apartman i sve što smo trebali znati o njemu te smo u njemu imali sve što nam je trebalo za naše svakodnevne potrebe, što nam je znatno olakšalo boravak, osjećali smo se kao kod kuće odmah po dolasku. A da ne spominjemo prekrasne poklone koje nam je pripremila, kako za nas tako i za našu djecu. Taj gest nas je iskreno ganuo i dodatno uljepšao naš dolazak. Naš boravak u ovom apartmanu ostavit će trajne uspomene. Sjajna domaćica, prekrasan apartman i nevjerojatna lokacija činili su ovaj odmor nezaboravnim. Toplo preporučujemo ovaj apartman svima koji traže savršen odmor na moru. Hvala vam na svemu!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Osobe s invaliditetom, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Odgovor domaćina
Medulin

Jako mi je bilo drago upoznati izrazito simpatičnu i lijepu obitelj poput Vaše a osobito mi drago što ste bili moji gosti. Bili ste osobito dragi i ugodni gosti. Uvijek je lijepo ugostiti obitelj poput Vaše. Sretna sam što ste proveli lijep i ugodan odmor u Medulinu, te zato što Vam se svidio moj stan i što ste zadovoljni svojim odmorom u mom stanu i Medulinu. Puno Vam hvala na lijepom komentaru koji ste napisali. Nadam se da ćete, možda još koji put odabrati Medulin za svoj odmor, Uvijek ste dobro došli. Puno lijepih pozdrava čitavoj obitelji Marija

Nasice, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartman Koren, Srpanj 2018
Odmor u prelijepom Medulinu

Sve pohvale gos.Koren,bila je izvrstan domaćin. Apartman je bio odličan,u njemu imate sve što je potrebno čak i više od toga. Lokacija apartmana odlična. Odlično smo se proveli. Lijep pozdrav gos.Koren.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Odgovor domaćina
Medulin

Bilo mi je jako drago što smo se upoznali što ste bili moji gosti. Uvijek je lijepo ugostiti simpatičnu obitelj poput Vaše. Puno Vam hvala na lijepom komentaru koji ste napisali. Jako mi je drago što ste zadovoljni svojim odmorom u mom apartmanu i Medulinu. Nadam se da ćete, možda još koji put odabrati Medulin za svoj odmor.

stans, Švicarska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartman Koren, Srpanj 2018
Godišnji

Nema iznenađenja. Super kao prije dvije godine. Pohvala za gos. Koren

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Odgovor domaćina
zahvala za komentar

Hvala Vam na lijepim riječima u komentaru. Lijepo je imati ljubazne i ugodne goste poput Vas.Uvijek želim da moji gosti imaju što ljepši i ugodniji boravak u mom apartmanu. Uvijek nastojim imati što bolji odnos sa svojim gostima, na obostrano zadovoljstvo.

Prikaži sve komentare
Marija Koren Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Zovem se Marija Koren. Volim živjeti na obali mora i uz more. Već više godina veći dio godine živim u Medulinu, šarmantnom malom gradiću na samom jugu Istarskog poluotoka, za koji vjerujem da pruža mnoge mogućnosti za lijep i ugodan odmor. Vjerujem da će se i Vama svidjeti, ukoliko se odlučite na dolazak ovamo.

Oglas Apartman Koren je pregledan 33513 puta od 12.05.2015.