Apartmani MaraMimice - Split i okolica

cijena od € 60 na noć
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartmani MARA nalaze se u Medićima, malom dalmatinskom mjestu s turističkom tradicijom koje je poznato po prekrasnim šljunčanim plažama. Medići su idealna destinacija za sve one koji žele pobjeći od gradske buke i koji žele pronaći mir u prirodi i svu ljepotu mora koja je tipična samo za mala ribarska mjesta u Dalmaciji. Najbliži veći grad je Omiš (10 km), koji nudi pregršt sadržaja za aktivan odmor. Split je na udaljenosti od 35 km a Marakrska 26 km. Apartmani MARA nalaze se u samostojećoj kući (3 kata). Apartman A1 nalazi se u prizemlju dok je apartman A2 na prvom katu kuće. Oba apartmana imaju svoje parkirno mjesto i terasu.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Vrijeme dolaska: 13h Vrijeme odlaska: 10h Plaćanje moguće gotovinskim transakcijama (na račun ili u gotovini). Ne primamo kreditne kartice.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 10 km
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 300 m
  • Doktor: 10 km
  • Ljekarna: 10 km
  • Banka: 10 km
  • Pošta: 300 m
  • Benzinska crpka: 10 km
  • Autobusni kolodvor: 10 km
  • Željeznički kolodvor: 35 km
  • Zračna luka: 40 km
  • Marina: 35 km
  • Sportske aktivnosti: 10 km
  • Disco klub: 10 km
  • Casino: 35 km
  • Nacionalni park: 10 km
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Plata voća ili vino iznenađenja za goste koji se vraćaju (Fruit platter or bottle of Croatian wine for return guests).
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Mara
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Rybnik , Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A6, Srpanj 2023
preporučam

Bili smo u apartmanu 4+2 u kolovozu 2023. i toplo ga preporučujemo. Apartman je čist, kuhinja je opremljena svime što je potrebno, sa terase se pruža prekrasan pogled na more i otok Brač. U blizini se nalazi trgovina, pizzeria, restoran i pub. Plaža je malo udaljena od apartmana. Dakle, jednom riječju, tamo smo imali odličan odmor, bilo je prekrasno!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Kropa, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2023
Odmor

Upravo završavamo naš boravak u apartmanu Mara u Medićima. Stan je jako lijepo namješten. Ima dovoljno kuhinjskog pribora i aparata (dovoljno veliki hladnjak sa škrinjom, štednjak, mikrovalna). Klima uređaj također učinkovito hladi prostorije. Iznad svega, apartman je vrlo čist, a domaćini vrlo ljubazni i uslužni. Mara, Svetlana i Nina, hvala vam na ljubaznosti i trudu da nam boravak ovdje ostane u lijepom sjećanju. Toplo preporučujem svima da posjete ovo mjesto i apartman. To je definitivno mjesto na koje se vrijedi vratiti.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Razgledavanje,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
Zgierz, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A6, Srpanj 2021
Fantastično mjesto, terasa s prekrasnim pogledom na more i otok Brač.

Apartmani Mara su prekrasno mjesto za odmor u Hrvatskoj. Odsjeli smo u apartmanu A6 Prekrasan pogled s terase, prostrane sobe, učinkovita klimatizacija, vrlo dobro opremljena kuhinja, čista i udobna, brzi wi-fi, kompleti ručnika - jednom riječju, sve što vam treba. Sve kako je opisano i fotografije. Domaćica Marina, vrlo fina i gostoljubiva, u hladnjaku nas čekaju hrvatski specijaliteti vino, pivo i hladna Jamnica. Psi su dobrodošli !!! Bili smo s malim jazavčarkom, područje je bilo ograđeno vratima koja se mogu zaključati. Do plaže je nešto više od 100 m, ali dobro ... Plaža je prekrasna s malim šljunkom i kristalno čistom vodom i tuševima, druga malo dalje s malo šljunka, više divlje. Na plaži se nalaze dva bara koji poslužuju alkohol za odrasle, sladoled i grickalice. Sretni smo što preporučujemo "Apartmani Mara", ako želite fantastičan odmor i tražite mirno mjesto za opuštanje daleko od vreve i gužve, ovo je mjesto za vas.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Obitelji s djecom, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Thank you :)

Dear Joanna, thank you for a beautiful review- I am glad to hear that you've enjoyed your stay in Medići and Apartments Mara :)! There is nothing more rewarding to read but that guests fully enjoyed our home- so thnk you! It was a pleasure to have you as our guests and I hope to see you again in the future :)! Best from Medići, Marina

Marina Drmac Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Vlasnica apartmana u Medicima, inace zivim i radim u Zagrebu. U Medicima ljetujem od svog najranijeg djetinjstva, kada su moji djed i baka sagradili kucu. Za mene su Medici najsavrsenija oaza mira i odmora, zato vas sve zeljne ovoga pozivam da dodete u Medice i budete nam dragi gosti. Sigurna sam da ce ovo malo mjesto i vama prirasti k srcu :).

Oglas Apartmani Mara je pregledan 65225 puta od 09.06.2015.