Apartman House BjedovBrač Povlja - Otoci

cijena od € 70 na noć
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Kuća Bjedov s prekrasnim pogledom na more sa vlastite natkrivene terase u svojoj ponudi nudi dvije dvokrevetne spavaće sobe i kuhinju s dnevnim boravkom. Kompletno opremljena kuhinja ima stol i stolice, posuđe, pribor za jelo i sl. , indukcijski štednjak sa ugradbenom pećnicom, hladnjak sa zamrzivačem, mikrovalnu pećnicu, aparat za kavu, kuhalo za vodu, toster, perilicu posuđa, peglu, klima uređaju u dnevnom boravku i spavaćoj sobi br.1, android TV, internet (WLAN) besplatno korištenje. U kući se nalazi kupaonica s tuš kabinom i WC-om te odvojeni WC sa perilicom rublja. Posteljina se mijenja tjedno, uz raspolaganje jednog velikog i jednog malog ručnika/po osobi i tjednu. U cijenu je uključena boravišna pristojba.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Dolazak i odlazak po dogovoru, ali minimalo sedam dana. Koordinate ulice Arizonska 22: 43. 335482, 16. 837032 Model plaćanja: transakcijski račun, 30% iznos akontacije za rezervaciju, ostatak prilikom dolaska gosta u smještajnu jedinicu. Ukoliko imate kućnog ljubimca, za dolazak na upit i posebno plaćanje po danu. Dolazak: od 14h, osim subotom od 16h. Vrijeme odlaska: do 10h
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 500 m
  • Plaža: 500 m
  • Centar: 100 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 200 m
  • Ljekarna: 5 km
  • Pošta: 300 m
  • Benzinska crpka: 5 km
  • Željeznički kolodvor: 6 km
  • Zračna luka: 7 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman House Bjedov
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Kolovoz 2022
Apartman Bjedov

Moja obitelj i ja odsjeli smo kod gospode Bjedov i oduševili se apartmanom i prekrasnom terasom. Gospoda Bjedov je iznimno gostoljubiva i na raspolaganju za sve dodatne informacije. Apartman posjeduje sve sto Vam je potrebno za bezbrižan godišnji. Vrhunski je opremljen. A posebno zadovoljstvo pruža prekrasna terasa. Povlja je malo mirno mjesto s kristalno čistim morem i malom slatkom plažom. Mjesto pruža sve sto je potrebno, dućan, restoran, pizzeriu i slastičarnu. Tople preporuke za Povlju i apartman Bjedov.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta,
KOČEVJE, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Srpanj 2021
Ponovni posjet pokazao se kao prava odluka

Moja obitelj i ja odsjeli smo u Apartman House Bjedov prije tri godine, a već tada nas je preuzela terasa, mir i dostupnost plaža i trgovina bez automobila. Stoga smo ove godine odlučili ponovno posjetiti ovu jedinicu i samo potvrdili svoje oduševljenje. Smještajna jedinica je čista, uredna, redovito održavana i lijepo namještena. Kuhinja ima sve što vam je potrebno za pripremu gurmanskih delicija. Domaćini su vrlo ljubazni, pristupačni i dostupni za sva pitanja. Najviše smo impresionirani velikom terasom i njezinom opremom (veliki stol, ljuljačka, dvije ležaljke, suncobran, ventilator i zavjese kako bi se osigurala još veća intimnost). Opis objekta, detalji lokacije, slike i oprema detaljno su prikazani u oglasu. Toplo se preporučuje za obitelji s djecom i za sve one koji vole sjediti na terasi u večernjim satima, što pruža maksimalnu udobnost. More je čisto, plaže uređene. U gradu postoje dvije trgovine u kojima možete nabaviti sve što vam treba te dva restorana i slastičarna. Mnogo je mogućnosti za šetnje.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
Ljiljana Bjedov Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartman House Bjedov je pregledan 31324 puta od 13.04.2016.