Apartman ŠtimacPrvić - Otoci

cijena od € 75 na noć
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartman Štimac nudi komforan smještaj za 4 osobe ( bez kućnih ljubimaca ) u novouređenom apartmanu s pogledom na more udaljen svega 5m od mora malog otoka Prvić, u mjestu Prvić Šepurine. Apartman Štimac smješten je na prvom katu novoizgrađene obiteljske kuće okružene zelenilom i mediteranskim biljem. Smještajni kapacitet apartmana je 4 ležaja i sastoji se od hodnika, dvije spavaće sobe (od kojih jedna ima mali balkon s pogledom na more), kupaonice, potpuno opremljene kuhinje sa blagovaonom i dnevnog boravka i velike terase. Apartman je klimatiziran i iz svih prostorija pruža se pogled na more. Gostima na korištenju su roštilj i vanjski tuš. Restorani i dućan nalaze se oko 300m od apartmana. Na otoku nema automobila što ga čini idealnom destinacijom za miran obiteljski odmor. Automobil se može ostaviti na Srimi (mjesto na kopnu udaljeno 800 m od apartmana). Parking je čuvani i nalazi se u dvorištu obiteljske kuće i naplaćuje se 30 kuna (4 eura) na dan.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Rezervacija apartmana postaje važeća uplatom 20% ukupne cijene boravka u željenom razdoblju. Ostatak cijene uplaćuje se po dolasku. U cijenu je uključena boravišna pristojba. Odlazak iz apartmana do 11 sati, a dolazak u apartman poslije 15 sati.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 10 m
  • Centar: 300 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 300 m
  • Doktor: 500 m
  • Ljekarna: 1 km
  • Banka: 1 km
  • Pošta: 300 m
  • Benzinska crpka: 1 km
  • Autobusni kolodvor: 1 km
  • Željeznički kolodvor: 6 km
  • Zračna luka: 50 km
  • Marina: 1 km
  • Disco klub: 1 km
  • Casino: 1 km
  • Nacionalni park: 15 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Otok je smješten blizu kopna i dobro je povezan brodskim linijama (brodom Jadrolinije-pruga 505 i taxi-boatom) te se može odlaziti na izlete u obližnja mjesta Vodice, Šibenik, Split, Trogir, Zadar ili Nacionalne parkove Krka i Kornati. Pogodnost lokacije apartmana je blizina grada Vodica (10 min brodom) te mogućnost korištenja usluga u poznatom dental centru Dubravica. Mogučnost iznajmljivanja kajaka 5 eura=1 sat
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Štimac
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Radlje ob Dravi, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Srpanj 2019
Apartmani Štimac

Najbolji odmor do sada. Bili smo zadovoljni, odrasli i djeca. Odmorili smo se na prekrasnom otoku na prijemu divnih ljudi. Otok nam je ponudio opuštanje, mir i opušteno obiteljsko druženje. Uživali smo u urednom stanu i gostoprimstvu vlasnika. Apsolutno se vraćamo.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
warszawa, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartman Štimac, Kolovoz 2017
Preporučuje se

Bila je to vrlo dobra odluka da provedemo odmor u apartmanu Stimac. U ovom mirnom, mirnom i tihom mjestu imali smo sjajan provod. Domaćini su vrlo lijepi i korisni. Bilo je to prvi put u praznicima, osjećali smo se kao da smo provodili praznike u našoj dobroj prijateljskoj kući. Sve o apartmanu i domaćinima premašivalo je naša očekivanja.

Preporučujem za : Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
bruxelles, Belgija
Odlično! (5/5) Boravio u Apartman Štimac, Srpanj 2017
Nevjerojatne dane

Bili smo toliko sretni što susrećemo ovu velikodušnu obitelj. Mnogo smo putovali i zaista vam preporučujemo ovu adresu: apartman je udoban i dobro smješten. S ovog otoka možete jednostavno posjetiti kopno: prekrasne gradove i nacionalne parkove. I naravno, možete provesti vrijeme na ovom lijepom otoku bez automobila i svugdje šetajući i plivati. Sela su također vrlo slatka. Ostao smo tjedan dana u srpnju s dvoje djece.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Sonja Štimac Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartman Štimac je pregledan 38707 puta od 28.07.2014.