Apartman Nada VlahovPrvić - Otoci

Opis objekta

Apartman odnosno kat kuće ima jednu spavaću sobu sa bračnim krevetom, drugu sobu sa 2 zasebna kreveta, a u dnevnom boravku je kauč. Od opreme imamo klima uređaj, SAT TV, perilicu za suđe, perilicu za rublje, DVD, wi fi neograničeni internet, kuhinju sa štednjakom, malim hladnjakom i većim sa ledenicom, aparat za kavu, mikrovalnu, aparat za vodu...Terasa od cca 4 metra kvadratna ima stol i 4 stolice. Ako ste ranije bili u Šepurini, mi smo blizu velike crkve, 100 metara od mora. Apartman je udaljen 5 minuta od centra, tako da ste dovoljno daleko da ne čujete buku iz kafića i gužvu. Ukoliko dođete automobilom, možete parkirati na Srimi gdje vam se parking naplaćuje 20 kn po danu. Ukoliko dođete u Vodice ili Srimu, možemo vlastitim brodom doći pred vas i dovesti vas na otok. Ako dođete u Šibenik, redovna brodska linija vozi 1 sat do Šepurine, a vožnju uljepša prolaz brodom kroz prekrasni kanal svetog Ante i otoke koji krase šibenski arhipelag. Od Vodica traje vožnja 15 min a Srime 5min.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Ljubazno Vas molimo da se uplati predujam u iznosu 20% od ukupne cijene. Hvala na razumijevanju.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 50 m
  • Plaža: 50 m
  • Centar: 80 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 100 m
  • Pošta: 100 m
  • Disco klub: 100 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Šepurina je zbilja dobro povezana s kopnom. Također, uz redovnu brodsku liniju, svakodnevno prometuje ) od 0-24 sata Taxi boat. Taxi Boat vozi gdje god vi tražite, Srima, Vodice...tj nemaju linije plovidbe. Centar mjesta krasi stara crkva iz 17. stoljeća, a nedaleko apartmana se nalazi crkva iz 19. stoljeća. Nismo u strogom centru tako da možete uživati u tišini i pjevu cvrčaka i ptićica. Na otoku je krasan muzej svih inovacija i modela izumljenih od Fausta Vrančića. Dosada smo najviše imali posjetitelje koji su na otok došli da bi proveli ugodno vrijeme s obitelji. Noćni život se događa u Vodicama i nakon što se tamo provedete, vratite se u ovaj mali prekrasni raj - Šepurinu - nastaviti opušteno.
Prikaz na karti
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Nada Vlahov Oglašivač od 2017
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski,
Više o domaćinu

Nadamo se da cete biti zadovoljni našim gostoprimstvom, mir i tišinom na otoku, vi uživate u hladu uz kavu, sok, internet, djeca bezbrizno trče ulicom, igraju se, ili na plaži, auta nema :).