Apartman Nada VlahovPrvić - Otoci

cijena od € 40 na noć
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartman odnosno kat kuće ima jednu spavaću sobu sa bračnim krevetom, drugu sobu sa 2 zasebna kreveta, a u dnevnom boravku je kauč. Od opreme imamo klima uređaj, SAT TV, perilicu za suđe, perilicu za rublje, DVD, wi fi neograničeni internet, kuhinju sa štednjakom, malim hladnjakom i većim sa ledenicom, aparat za kavu, mikrovalnu, aparat za vodu...Terasa od cca 4 metra kvadratna ima stol i 4 stolice. Ako ste ranije bili u Šepurini, mi smo blizu velike crkve, 100 metara od mora. Apartman je udaljen 5 minuta od centra, tako da ste dovoljno daleko da ne čujete buku iz kafića i gužvu. Ukoliko dođete automobilom, možete parkirati na Srimi gdje vam se parking naplaćuje 20 kn po danu. Ukoliko dođete u Vodice ili Srimu, možemo vlastitim brodom doći pred vas i dovesti vas na otok. Ako dođete u Šibenik, redovna brodska linija vozi 1 sat do Šepurine, a vožnju uljepša prolaz brodom kroz prekrasni kanal svetog Ante i otoke koji krase šibenski arhipelag. Od Vodica traje vožnja 15 min a Srime 5min.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Ljubazno Vas molimo da se uplati predujam u iznosu 20% od ukupne cijene. Hvala na razumijevanju.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 50 m
  • Plaža: 50 m
  • Centar: 80 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 100 m
  • Pošta: 100 m
  • Disco klub: 100 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Šepurina je zbilja dobro povezana s kopnom. Također, uz redovnu brodsku liniju, svakodnevno prometuje ) od 0-24 sata Taxi boat. Taxi Boat vozi gdje god vi tražite, Srima, Vodice...tj nemaju linije plovidbe. Centar mjesta krasi stara crkva iz 17. stoljeća, a nedaleko apartmana se nalazi crkva iz 19. stoljeća. Nismo u strogom centru tako da možete uživati u tišini i pjevu cvrčaka i ptićica. Na otoku je krasan muzej svih inovacija i modela izumljenih od Fausta Vrančića. Dosada smo najviše imali posjetitelje koji su na otok došli da bi proveli ugodno vrijeme s obitelji. Noćni život se događa u Vodicama i nakon što se tamo provedete, vratite se u ovaj mali prekrasni raj - Šepurinu - nastaviti opušteno.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Nada Vlahov
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Siječanj 1970
Odmor iz snova

Predivni domaćini koji su nas dočekali s osmjehom, toplom dobrodošlicom, izvrsnim toplim fritulama i bocom izuzetnog domaćeg crnog vina koje je pripremio njihov sin. Prelijepi apartman koji se sjaji od čistoće s apsolutno svim što nam je bilo potrebno za višednevni boravak na Prviću! Toplo preporučujemo naše domaćine gospođu Nadu i gospodina Miru koji ne samo da je dobar domaćin nego je i sjajan pjesnik koji piše divne pjesme na lokalnom narječju koje u slušatelju pobude najljepše osjećaje!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Rugvica, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Rujan 2022
Ljubav na prvi pogled

Otok Prvić je zaista ljubav na prvi pogled. O domaćinima samo sve najbolje. Gospodin je došao pred nas a u apartmanu tople fritule i zdjela grožđa! Uredno, čisto, s apsolutno svim što može zatrebati i na dulje vrijeme. Definitivno preporučujem!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Kolovoz 2022
Prvić u srcu

Već neko vrijeme razmišljam ostaviti komentar ili ne, a razlog je jer sam malo sebičan. Topla, srdačna, osjećajna, gostoljubiva....to su epiteti kojima bih opisao obitelj Vlahov. Smještaj je komotan i uredan, sadrži sve potrebno za ugodan odmor. Osjećaj mira i tišine, uz pjev cvrčaka, je zajamčen. Zaljubili smo se u Prvić.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare,
Prikaži sve komentare
Nada Vlahov Oglašivač od 2017
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski,
Više o domaćinu

Nadamo se da ćete biti zadovoljni našim gostoprimstvom, mirom i tišinom na otoku, vi uživate u hladu uz kavu, sok, Internet, djeca bezbrizno trče ulicom, igraju se, ili na plaži, auta nema :).

Oglas Apartman Nada Vlahov je pregledan 44536 puta od 11.06.2017.